-
[quote=boz ayı;186424]euro bölgesi dataları açıklandı....dikkatli gözler için dataların içinde
felaket kol geziyor....dış ticaret dengesi kasımda +4.8 mly euro..beklenti +7
önceki 8.8 mly euro............
bu değerli euronun euro bölgesi rekabet gücüne vurduğu darbelerin şiddetini
gösterir..şiddet her geçen ay artmakta....almanya .. euro bölgesini tek başına
taşıyor...dünde söyledim triket uzun zamandır ilk defa net ve olumsuz konuştu...
bu data son derece önemli.........[B]çanlar euro bölgesi için çalıyor.......[/B][/quote]
bozayım euro bölgesin de bir şey olmaz, orayı çinle, finanse ediyorlar, yani para araba sileceği gibi, bir oraya bir buraya, artı çanlar avrupayla sınırlı kalmaz dünyayı deler geçer, çünkü avro olmadan doları idare edemessin, avro doların sigortası ve saklama hizmetlerini yapıyor, sünger yani, diğer yönden ecb bunu [B]sanal[/B] krizin ortalarında yada başlarında yapsaydı, yani faiz indirseydi, sorun yoktu bu saate kaldı, bu saatten sonra olmaz 1, dolar nedeniyle olmaz 2, ancak şu olabilir, önce dolar iyi değer alırsa avroya göre o zaman ecb rahatlar ve bu defa dolar onu saklar, bu durumda ecb para basarak bir önceki denge durumuna gelmelidir ki, bu da dünyanın çivisi çıkmış demektir, bu yüzden ihtimal zayıf, çünkü dolar hacmi, avro hacminden büyük, yutar gider, ......
-
ucak düşüren ...bas şunu cehennemin dibine.....
-
[quote=indregandi;186426]575 den ilk longumu yaptım, ikincisi 525 de , şu an için satıştayız, amacım 68900-69100 yakalamak,.....tabanımız 375,....[/quote]
maliyetlerim, 575, 525, 350 den oldu,
-
[quote=indregandi;186431]bozayım euro bölgesin de bir şey olmaz, orayı çinle, finanse ediyorlar, yani para araba sileceği gibi, bir oraya bir buraya, artı çanlar avrupayla sınırlı kalmaz dünyayı deler geçer, çünkü avro olmadan doları idare edemessin, avro doların sigortası ve saklama hizmetlerini yapıyor, sünger yani, diğer yönden ecb bunu [B]sanal[/B] krizin ortalarında yada başlarında yapsaydı, yani faiz indirseydi, sorun yoktu bu saate kaldı, bu saatten sonra olmaz 1, dolar nedeniyle olmaz 2, ancak şu olabilir, önce dolar iyi değer alırsa avroya göre o zaman ecb rahatlar ve bu defa dolar onu saklar, bu durumda ecb para basarak bir önceki denge durumuna gelmelidir ki, bu da dünyanın çivisi çıkmış demektir, bu yüzden ihtimal zayıf, çünkü dolar hacmi, avro hacminden büyük, yutar gider, ......[/quote]
[I]yanılıyorsun....söylediklerinde doğru ve yanlış iç içe girmiş...ama büyük [/I]
[I]resimde yanılıyorsun...euro bölgesine ne olacağını göreceğiz....[/I]
[I]sırayla güzel kardeşim...zamanında gereken tedbirler alınmadı..evet[/I]
[I]şimdi geç kalındı...dünyanın çivisi çıktı...dolar hacminin euro hacminden [/I]
[I]büyük olması bazen avantaj..bazen dezavantaj....[/I]
[I]özet.....euro babayı yemiştir..............kurtulamaz............[/I]
[I]dolardan sonra euro..nun babayı yemesi dünyanın çivisini çıkarır..[/I]
-
[QUOTE=indregandi;186435]maliyetlerim, 575, 525, 350 den oldu,[/QUOTE]
üstat bugün long günü deel gibi....acuk beklersin olmassa....14 gün bekletti beni deyyus kar vermek ücün.....
-
[quote=boz ayı;186438][I]yanılıyorsun....söylediklerinde doğru ve yanlış iç içe girmiş...ama büyük [/I]
[I]resimde yanılıyorsun...euro bölgesine ne olacağını göreceğiz....[/I]
[I]sırayla güzel kardeşim...zamanında gereken tedbirler alınmadı..evet[/I]
[I]şimdi geç kalındı...dünyanın çivisi çıktı...dolar hacminin euro hacminden [/I]
[I]büyük olması bazen avantaj..bazen dezavantaj....[/I]
[I]özet.....euro babayı yemiştir..............kurtulamaz............[/I]
[I]dolardan sonra euro..nun babayı yemesi dünyanın çivisini çıkarır..[/I][/quote]
tecrübeli abeym bunları koşullara bağlamamız gerekir, şundan, bundan diye, bende çok bekledim triceti, yazın ortalarında yapmadı adam, kameraya çektiler yapmadı, mikrofon tutular yapmadı, herkes çok istemişti oysa, ortam da vardı, AB avroya niye geçti bunu iyi düşünmemiz ve bulmamız lazım, bak abeym şunu yapmadı, yani bir taraftan mark, frank, liret devam ederdi, bir taraftanda, avro olurdu ama yapmadılar, bunun sebebi var, berlin duvarına kadar, canım abem,......
-
[B]soruyorum size....bir malın düşeceğini veya çıkacağını bilseniz (mesela )[/B]
[B]forum forum dolaşarak bağırırmısınız..............[/B]
-
yarışma açtım usaglar....kazanana 10 kontrat short veririm...
bugün 2000 puan üstü düşerse....BU NE DİMAGTIR...
YANİ 67 000 İ BOYLARSA...
-
[quote=indregandi;186435]maliyetlerim, 575, 525, 350 den oldu,[/quote]
son hareketim 150 oldu, dolar kazanıyor, ben koyuyorum ağanın altına, iyi iş hahahahhh ha,.......
-
[QUOTE=jani;186451]yarışma açtım usaglar....kazanana 10 kontrat short veririm...
YANİ 67 000 İ BOYLARSA...[/QUOTE]
imf geliyor dimektir kuzum canını yedigim.....longum aslanın benim.....ver 10 kontrat longumu cort istemem.....
-
69 100 kısalarımla cumaya geldım...67.700 sırıtıyor...orada bakcam gelirse...1/3 vurcak malım daha var bakalım...bı de nargıle yaktırdım ofiste...bilgisi engin forum sakinlerinin güzel gönüllerine üflüyorum dumanını nargilemin...
-
[quote=jani;186451]yarışma açtım usaglar....kazanana 10 kontrat short veririm...
YANİ 67 000 İ BOYLARSA...[/quote]
kuzum şunları dedik sen ne dersin,
1.Haber var, henüz dezenfarmasyon yok, ve hafta sonuna giriyoruz,
2.Hafta sonu gelişme yaşanmaya müsaittirr,
3.Ağanın temizlik yaptığında hem fikiriz,
4.Sistemci uşaklar hala karda, bunun alınması lazım, ben buna oynuyorum,..
5.Ağa düşütükçe daha fazla zıplayabilecektir, çünkü endexsin yüksek değerlerinde zemin oynadığından, tam zıplayacakken alt zemin oynamaktadır,71.5-70.2 örnekleri, 67.7 örneği,
6.yukarıdan zıplayışlarında örneğin 70 gibi, balon oluşacaktır, bu istenmektedir,......
7.60 dakkacı uşaklar 66300 dedir, bu alınacaktır, ema bu defa 20,15 ci uşaklar ağanın arka baldırlarını ısırmaktadır,
8.Benim dediğim 15,20 cileri hallettikten sonra, 60 lığa yöneleceğidir,
9.Her durumda hfta sonuna satışta girmesi ve shot yazdırması işne gelmektedir, çünkü hafta sonu gelecek bir haber bu günkü kazanımların kat kat üstünden olacaktır, bu nedenle satış baskısı kurup nefes aldırmaması gerekli,......
10.Ekspere kardeşimede fazla para kaptırmamalıdır,