-
[quote=Cerphin;224155]piiştt çekirge.. eur/jpy satış için iyi duruyor gibi, ne dersin:)[/quote]
cıx
geç kalınmış. 128,10 deneme potansiyeli var. ha piyasalar kapalı iken zor, emme, gap'i doldurdu. yukarı sürme ihtimalleri daha yüksek.
ben şu an için riskli derim...
127,01'i bekleyip long denemek bana daha mantıklı görünüyor.
bu arada, potansiyel dedim de. oil 72'den şortlayan bi arkadaşa "84 görene kadar bekle" dediğim bir ispanyol arkadaştan bir iddia kazandım.
bilmem annatabildim mi cerfiiiii .dng
-
şşş örtmenim :::,
€/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥[/SIZE][/FONT][/FONT]
-
oil 85,17 sell limit yazıldı.
stop 85,45
-
[QUOTE=fXci;224001]eur usd 1,348xx altına kayarsa 1,345xx yeresine kadar geriler... demedi demeyin ve de dikkat edin gayri
ben halen 1,34867 maliyetli longları tutuyorum
lem cerpfh eyiki açtın bu topii bazan vob kapadıktan sonra canım sıkılıyodu eyi oldu gayri :::[/QUOTE]
sabah uyardımdı 1,348xx altında 1,345xx yeresine kadder düşüş olmalıydı bunuda ekstradan lönk almak için kullanacaydım ve 1,34540 yeresine long emirlerini döşememe ragmen 1,346 yeresinden yukarı döndü namıssız ...
halen 1,34867 maliyet lönks tutayorumz
1,35x üstüne çıkarsa longlardan bayaa profeterol yaparık gayri... emme çıkamazsa longlardan ümidi kesip short yönene dönmek lazım olur
-
ula WTİ daha ne kadar zorlayacan.....çık dahada çık.....
zararım büyüdü emme sen küçülüyorsun......
bakalım kim kimin ocağına incir ağacı dikecek.....
görelim......
WTİ: 8640 martingale......4 x kat......
ya hereo ya merro....
87.30 larda son parti 5 parça daha....
sonrası zaten artık sakat ve baya can sıkıcı olacak.....
bol kazançlar.....
-
EUR-USD
stopu belleyerek bir kısım dahan maliyetlendim gayri
1,34867 naliyetli lönklerin yanına 1,34764 maliyetli kardeşler geldi :::
ya geçen hafta aldıımın hepsini yahut birkısımını vereceym yada ihya olaceym
-
[QUOTE=fXci;224407]EUR-USD
stopu belleyerek bir kısım dahan maliyetlendim gayri
1,34867 naliyetli lönklerin yanına 1,34764 maliyetli kardeşler geldi :::
ya geçen hafta aldıımın hepsini yahut birkısımını vereceym yada ihya olaceym[/QUOTE]
inşallah ihya olursun efiksim.. sen bu paritenin piri olmuşsun..+.
bugün ben de bi ara girdim çıktım.. 1.3380 deneme ihtimali var, o yüzden bekleyemiyorum longda.. ama sabredene güzel kazandıracak gibi duruyor.. günlüklerde PU var..
-
[QUOTE=Cerphin;224409]inşallah ihya olursun efiksim.. sen bu paritenin piri olmuşsun..+.
bugün ben de bi ara girdim çıktım.. 1.3380 deneme ihtimali var, o yüzden bekleyemiyorum longda.. ama sabredene güzel kazandıracak gibi duruyor.. günlüklerde PU var..[/QUOTE]
yok be cerph ne piri.. yinede savol gayri... 1,36xx yerelerinden profeterol yapsak süper olur sankim ondan sonra başka pariteye geçerik :::
-
şş cerfo,
dün €/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥'de önce benim dediğimi, sonra da senin dediğini yapsak ihya olmuştuk gııııııııııııııı [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]getti köz kimin 300 pip :::[/SIZE][/FONT]
-
günaydın....
gençler ve genç hisseden moruklar....gününüz bereketli olsuunn...
-
eur usd 3438 i yukarı gecebilirse 3460-65 aralıgına gelip gece yarısı olusan boslugu kapayıp aynı zamanda saatlikteki obo boyun cizgisini test edebilir gecmezse kendi bilir 3384 e kadar yolu var ilk asamada
-
geçen hafta alduklarımın yarusu getti istop olmuşum gayri. :::
-
[QUOTE=unlimitted;224420]şş cerfo,
dün €/[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3]¥'de önce benim dediğimi, sonra da senin dediğini yapsak ihya olmuştuk gııııııııııııııı [/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]getti köz kimin 300 pip :::[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
hiç sorma çekirge.. ben de oturamadım trende.. gece pozu kapatıp yattım, sabah ne göreyim..üüüüüü
halbuki graflarda bariz bellliydi 125 e düşüş..
-
[quote=Cerphin;224608]hiç sorma çekirge.. ben de oturamadım trende.. gece pozu kapatıp yattım, sabah ne göreyim..üüüüüü
halbuki graflarda bariz bellliydi 125 e düşüş..[/quote]
pis alacaklar bu pariteyi yannız.(125,91):::
oil son poz TP yapıldı. toplamda oilden 30 pip zarar.
emme yuro bölü capon yenim savolsun, gün bazında kara geçirtti benü.
-
USD/CAD çok pis sularda dolaşıyo...
PRN !!
psikolojik rezonans noktası! :D:D
-
chf/jpy 87,97 long.
stop 87,85
-
eur/usd de long yapmak için 1.34 altını bekliyoruz ama bırakmıyorlar bir türlü..
-
oil de 86.30 short yaptım:)
-
yanlız bu oil orta vadede 100 ün üzerine atacak gibi duruyor..
-
[QUOTE=Cerphin;224731]eur/usd de long yapmak için 1.34 altını bekliyoruz ama bırakmıyorlar bir türlü..[/QUOTE]
nihayet 1.34 ün altına getirdik:)
-
[QUOTE=Cerphin;224763]oil de 86.30 short yaptım:)[/QUOTE]
85.95 den kapatıldı.. hergün bu oil de 30-40 pip almak o kadar kolay ki...:::
-
eur usd bende burdan kısa stoplu uzun giriyorum
60 altında stop olurum :(
-
[QUOTE=oğuzt;224809]eur usd bende burdan kısa stoplu uzun giriyorum
60 altında stop olurum :([/QUOTE]
ben de bakıyorum nerden girsem ki diye sn.oğuzt.. 1 dk. al versin alacağım ama:))
-
gunluk average doldu o yuzden girdim bende ortalaması 97 mis bugun icin suan - 96 pipste aslında en guzeli donusu beklemek ama su dip tepe sevdası yokmu batırıcak birgun :)
-
€/JPY 125,591 long.
hedefi çok manyak bi rakam! :::
-
eur/usd de 1.3368 den long yaptım.. ama tepkilerde 1.34 yukarı geçilemezse çıkarım..
-
[quote=unlimitted;224828]€/JPY 125,591 long.
hedefi çok manyak bi rakam! :::[/quote]
ulem bu parite iyice arızaya bağladı.
her seferinde aldığım noktadan bi 15-20 pip zıplıyo.
aha diyorum yine dibi yakaladım tutayım bu kez.
sonra 30 pip çakıyolar. .dng
ama yimezler pela...bu kez pis çakacam sana. .boks.
-
62 den duble yaptım eur usd de 45 e stop yazdım ya nasip der cıkarım ben bir hava almaya
-
gold!
seviyorum seni bea!... .lelele
-
WTI
güçlü al trendine karşı (rüzgara karşı) açtığım ve halen mücadele ettiğim pozisyonlar için son kısaları yapamasamda,bugün al-sat ile biraz daha durumu toparladım.....
86.52 altında kalınması ile yarından itibaren en az 300 pips lik düşüş bekliyorum....
87.65 üzeri zararları sineye çeker stop olurum.....diğer türlü zaten inat etmenin yaşattığı zor anların martingale ile stresi biter......
sen sen ol,ne olursa olsun histemli değil sistemli davran......güzel söz....
-
EUR-USD
max 60 pips tepki sonrası aynen aşağı...yeni hedeflere merhaba diyecek....
-
[QUOTE=mordak;224971]EUR-USD
max 60 pips tepki sonrası aynen aşağı...yeni hedeflere merhaba diyecek....[/QUOTE]
teknik yukarılara yelken açacak diyor ama..:)
-
[quote=Cerphin;224980]teknik yukarılara yelken açacak diyor ama..:)[/quote]
tekniği uydurmak 6 tane 4H'lık bara, yani 1 güne bakar be apla... ;)
-
[QUOTE=Cerphin;224980]teknik yukarılara yelken açacak diyor ama..:)[/QUOTE]
ben teknikten anlamam(fx de işlemesi [B]pek [/B]olmuyor).....sistemin dediğine bakarım.....+.+.
ah birde histemi bıraksam tam olacak.....brv
-
[QUOTE=unlimitted;224982]tekniği uydurmak 6 tane 4H'lık bara, yani 1 güne bakar be apla... ;)[/QUOTE]
orası öyle tabi de ben eur/usd nin en az 1.38 i göreceğini düşünüyorum.. ondan sonra ne yapar bilemem..:)
-
[QUOTE=mordak;224985]ben teknikten anlamam(fx de işlemesi [B]pek [/B]olmuyor).....sistemin dediğine bakarım.....+.+.
ah birde histemi bıraksam tam olacak.....brv[/QUOTE]
evet, histem batırır insanı foreksde..üüü
-
delimaviye bulaştım yine..:..:
-
[quote=Cerphin;224989]delimaviye bulaştım yine..:..:[/quote]
hasbiiiiiiiiiiiiiiiiin :..:
-
[quote=Cerphin;224989]delimaviye bulaştım yine..:..:[/quote]
longladım de bari. :)
-
[QUOTE=Cerphin;224989]delimaviye bulaştım yine..:..:[/QUOTE]
160 stop lu güzel pipsler çıkar gibi....