-
[QUOTE=belhal;171894]Kardeşlikten arkadaşlıktan bahsedersiniz fikir beyan edene küfürden dem vurursunuz.Diğer taraftan ekibiniz yanlış fikir beyan etse ona mükafat verirsiniz bravo.[/QUOTE]
KArdeşlik arkadaşlıktan bahsediyoruz ve dokuz köyde barınmayan kuzu burada ikinci konusunu açabiliyor. Kuzu yılların kalemi tarzı belli değil. Ama bir gün damdan düşer gibi bir boz ayı gelip krallığı ilan ediyor. Derebeylk değil burası halk kralını zamanla seçer... Hoş çoğu kişinin de krala ihtiyacı yok.
Ayrıca fikir beyan edene küfür edilir demiyorum. Siz olayları çarpıtmak için ısrar ediyorsunuz. Diyorum ki ısrarcı olmayın fikrinizi yazın elbette zamanla değeriniz anlaşılır. Aynı olayı pazer için söylemişler. Zamanında millete ters oalrak MArtta yüksleiş başlayacak yazdın dediler. 9 ay sonra gelip burada tebrik ediyorlar. Haklı çıkan geç de olsa alır tebriğini. Aceleci olmayın büyük kişilerin zamanla anlaşılır değeri. Ben değerliyim ben büyük admaım diyerek büyük adam olunmuyor. Küfür olayını d abir önceki mailde yazdım. Emin olun adam forum üzerinden olmasa da ekran başında basıyordur o küfrü. Göz görmeyince gönül katlanır diyorsanız eyvallah...
-
[quote=VOBiX;171904]Burada koıvboy olmadığından kimse kimseye bar kapısı muamelesi yapıp tekmekz basamaz ama sen adamı gaza getireceksin sonra da adam terste kalıp para kaybedince teşekkür mü edecek sanıyorsun. .dng İşte öyle bir hak...[/quote]
[I]konuştukça batıyorsun........[/I]
[I]senin aklın yokmu??? ...niye gaza geliyorsun???....[/I]
[I]nerden biliyorsun kendi fikrinin doğru olduğunu?????[/I]
[I]adam neden para kaybedecek......???...ya kazanırsa????[/I]
[I]ya kazanmasına engel olan sen isen???..[/I]
[I]bu sorular devam edebilir...ama önemli olan senin önyargılı olman...:..:[/I]
-
-
dövüşmeyin arkadaşlar sabah sabah ... ayıp oluyo ..
-
[quote=VOBiX;171912]KArdeşlik arkadaşlıktan bahsediyoruz ve dokuz köyde barınmayan kuzu burada ikinci konusunu açabiliyor. Kuzu yılların kalemi tarzı belli değil. Ama bir gün damdan düşer gibi bir boz ayı gelip krallığı ilan ediyor. Derebeylk değil burası halk kralını zamanla seçer... Hoş çoğu kişinin de krala ihtiyacı yok.
Ayrıca fikir beyan edene küfür edilir demiyorum. Siz olayları çarpıtmak için ısrar ediyorsunuz. Diyorum ki ısrarcı olmayın fikrinizi yazın elbette zamanla değeriniz anlaşılır. Aynı olayı pazer için söylemişler. Zamanında millete ters oalrak MArtta yüksleiş başlayacak yazdın dediler. 9 ay sonra gelip burada tebrik ediyorlar. Haklı çıkan geç de olsa alır tebriğini. Aceleci olmayın büyük kişilerin zamanla anlaşılır değeri. Ben değerliyim ben büyük admaım diyerek büyük adam olunmuyor. Küfür olayını d abir önceki mailde yazdım. Emin olun adam forum üzerinden olmasa da ekran başında basıyordur o küfrü. Göz görmeyince gönül katlanır diyorsanız eyvallah...[/quote]
batıyorsun........
ne krallığı....bu ne kıskançlık.....
neyi paylaşamıyorsun....wah wah....
-
işlemler başladı...
işimize dönmek gerek.....
ben işime bakarım....
gerisi laga lugadır........
-
Yawf ben kimseye düşecek ya da çıakcak demiyorum ki bana bakıp kaybetsinler. Sadece sana iddalı konuşma diyorum o kadar. Sana ya da oana bakıp poz alacak kadar da acemi değilim. Yeni başlayanlara ilk nasihatim de "Sakın forumlardaki kişilerin (sözümona üstadların)peşine takılıp işlem yapmayındır." ZAhmet edip imzanı da okusan anlarsın. Tanımıyorsun beni kuyruğu kısmış kedi gibi sallıyorsun. İstediğini yaz. Yazma diyen yok. Düşecek diyen birine kalkıp da inatla sen yanlışsın deme. Ben tersini düşünüyorum de varsa nedeninini anlat diyorum. Bu kadar basit.
-
[quote=VOBiX;171922]Yawf ben kimseye düşecek ya da çıakcak demiyorum ki bana bakıp kaybetsinler. Sadece sana iddalı konuşma diyorum o kadar. Sana ya da oana bakıp poz alacak kadar da acemi değilim. Yeni başlayanlara ilk nasihatim de "Sakın forumlardaki kişilerin (sözümona üstadların)peşine takılıp işlem yapmayındır." ZAhmet edip imzanı da okusan anlarsın. Tanımıyorsun beni kuyruğu kısmış kedi gibi sallıyorsun. İstediğini yaz. Yazma diyen yok. Düşecek diyen birine kalkıp da inatla sen yanlışsın deme. Ben tersini düşünüyorum de varsa nedeninini anlat diyorum. Bu kadar basit.[/quote]
[I]ben anlatsamda sen anlamayacaksın.....[/I]
[I]dünden beri şort-sqeuze diyorum....bende aşağı görüyor ve[/I]
[I]fırsat bekliyorum.....önce yukarı .sonrasında kuvvetli aşağı diyorum.amma..[/I]
[I]senden başka herkes anladı......[/I]
-
sevgili bozayı...
neoldu böyle sana yaw...sakin ol bitanem...yılların adamısın...sen böyle yaparsan...bu topik yürürmü...bi düşün...
haklı olabilirsin...çıkabilir bu borsa...fakat biz malda yakalandık....stopumuzuda koduk...oraya geldimi basıp çıkacagım...zararımda olmuyor....karımı geri veriyorum...
tamam...zarar etme diye çırpınıyorsun ....e bende seni dinleyip dün sytop koydum....
seni eleştirenlere kızma...hele vobix e asla...dünyanın en kibar insanidir o...
rica ediyorum bi sakin ol...topigide bırakıp gitme...dengeli ol...
seni sevdigimi unutma....devam edersen bu tarzda benide kıracan....
-
Neyse konu dağılmasın aklı selim sakin bi kafayla okuyanlar ne dediğimi anlar zaten. Cümleten kusura bakmayın...
-
tartışma bitmesi adına çıkıyorum....
hiç kimsenin trade etmesine mani olmayayım...
bol şanslar....
-
Gercekten Vobix benim forumlarda takip ettigim en degerli insanlardan biridir..Herkese yardımcı olmaya calısır ve bilgi olarak bu isin benim gözümde pirlerinden biridir,bozayı bence yanlıs anlıyorsunuz vobixi,bizlere yardımcı olmaya calısıyor sadece bu ise yeni baslayanları sadece uyarıyor..size karsı bir dusmanlıgı yok..
-
vob yorumları okunanlardan biri bugün flama demiş 70bin demiş.
bu konuda bir öngörüm olmasa da not düşeyim dedim.
-
yahu herkesın tarzı ayrı,dili de...
önemlı olan mutual yaşam burada...
kim kimi beenmiosa okumaz kardeşim...
herkesin de kendı aklı war...birinin peşinden gitmek tamamen şahsi tercihtir..sonuçlarına katlanılır...
guzu kazandırdıı pozlardan komisyon mu alıo...hayır...
önemli olan paylaşım...kimsenin maddı anlaMDA BIRBIRINE KARSI SORUMLULUĞU YOK...
o yüzden her kafadan bşr ses çıksın bırakın yaa alla alla...
-
800 ü kırarak 64200 kapısı açıldı galiba
-
-
merak etmeyin...
o beni kıramaz...topikte olmasında çok yarar var...vob da çok iyidir....
-
[QUOTE]Konuyu Toplam 40 Üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve [B][COLOR="Blue"]19 Misafir[/COLOR][/B])
VOBiX, Adrianinho, jani, thracian, ATHLON, boz ayı, kartal1, artanis, onur, nunu, borsacim, raymonda, cetdem, Na_Du, emir, pazer, kafayı_yemis_dusler, trader38580, delix[/QUOTE] Şu konuyu okuyanların yarısı misafir statüsünde. Belki bazısı kzuuyu bile bilmiyor. Acaba burada neelr ayzılmış diye bakmaya gldi. Bir bakacak birisi inatla bir görüşü savunuyor diyecek ve bir bildiği vardır diyip ona göre pozsiyon açacak. Dün de dediğim gibi piyasaya teknik ya da temel analizde görülmeyecek her an olumlu ya da olumsuz haber düşebilir ve bu görüş yanlış çıkabilir. İşte o zman terste kalan adama derdinizi analtamazsınız. Adam ekran başında küfür de eder, kendisine ve çevresien de zarar da verebilir.
Beni bilen bilir... Tekrar tekrar söylediğim husulardn biri. Forumları ya da yorumcuları takip edin ama son kararı kendiniz verin. Belki sizin göremediğiniz bir şeyi gören ve analziinizi tekrar gözden geçirmenizi gerektirecek bir bilgiye ulaşabilirsiniz.
Burada akşamları kimlerin kısa kimlerin uzun kaldığına dair mesajlar bile yazıldı ama kimse kimseyi rencide etmedi.
Sen yazmasam ben yazmazsam kuzu yazmazsa kim yazacak.
Yazarken şu misafir kitlede olabilecek belki de yeni bşalamış kişilere zarar verebilme ihtimalinizi düşünüp biraz dikkatli yazınız. 2007 Ocakta başaldım ben forumalrı okumaya. O gündne bugüne bir ton adam silindi gitti. Kimisinin özel hikayelerini duydum. inanın çok kötü şeyler yaşanıyor ve normal bir insanın vicdanı bunları kaldırmaz. Adamın kendi aklı var ama forumalra bulaşmadan önce aracı kurum ya da arkadaş tavsiyesinden zarar etmiş de gelmiş. Aklına mukayyet olamıyor artık. İddialı biri çıksa da kurtarsa beni diyerek takılıyor birilerinin peşine. Sonuç %90 hüsran...
Dediğiniz gibi iki yol var yukarı ya da aşağı. VOBda sıfır toplamlı bir oyun olduğuna göre birileri kaybetmeden birileri kazanamayacak ama fikirleri beyan ederken de dikaktli olmak lazım diye düşündüğümü sesli oalrak dile getirdim sadece.
Ben pirlik üstadlık nam şan şöhret peşinde değilim. Sadece daha fazla kişi zarar görmesin yeter.
-
belki bugunkü konuyla alakasız ama,:);uzun pozlarımın yarısı kapandı,aşağıdan gene alcam ,bı 700 de çeyrek bı de gelırse 450 lerde çeyrek şeklinde...450 ye vermezse 100 un ustune atmasına bakacam son ceyrek için...
-
64 250 nunu...ilk degişi deell....gerigelişi kırılmazsa asagı...dehleyecegim...
unutmayın...
bu topik....hedef gökyüzü diyor...önümüzdeki 3 yıllık cycle üçün....
bundan önce....bir silkeleme olacak diyor....o silkelemeye oynadım....
bozayı...oda aynı fikirde...karsı çıktıgı ise...bu pozizyonda zarar yazacagım....63 000 de çıkmamı zorladı...dün...ve haklı çıktı bugün...
yani...İYİLİGİMİZİ İSTEDİ....deyyyuzz anarsist oldugu üçün...saldırgan....
-
bırakmıo deyyuz,1oo un ustunde tutcak mı bakıorum...
-
abilerim ablalarım shortcu kıyımı başlamıştır dayanabilene aşkolsun herkese kolay gelsin yandım ki ne yandım
-
[URL=http://img707.imageshack.us/i/v1208a.png/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8234/v1208a.png[/IMG][/URL]
-
[quote=ordi;171977]abilerim ablalarım shortcu kıyımı başlamıştır dayanabilene aşkolsun herkese kolay gelsin yandım ki ne yandım[/quote]
Ordi ne yapıyorun gene.:mad:
-
ufff.300 den yakaladım dıer yarısını...
bu hata oldu...
-
gudurmuş gibi nerye gidiyor bu deyyus...
-
900 de yatayım var 240 dk lık...
-
[quote=eksper;171993]gudurmuş gibi nerye gidiyor bu deyyus...[/quote]
sanirim(emin olmamakla birlikte) sp'den not arttirimi gelebilir.
-
800 de yarısını verdım gene ...
500 u kolluyorum yerıne komak içün...
-
[quote]tartışma bitmesi adına çıkıyorum....
hiç kimsenin trade etmesine mani olmayayım...
bol şanslar....[/quote]
Nereye gidiyin? Bu kadar laftan sonra...
66.000'den mi shortlayacinnn?
shortladığın zaman yazicinmiiiii?
o zaman ben de gidiiiiiim...
hi ho ho
-
550 den almak ıstıorum ama içimden zabır zabır diye söölenıo bı ses...
-
64 125 de stopladım......
Kalanları bol şans.......
Flat....
.
-
kınalı guzum bitkisel hayata girdik pala fişi çekecek gibi lo ha ha ha:)
-
300 den aldıklarımı 800 den vermem tamamen şanstı...yapılmaması lazımdı...bı daha pılav yemez papaz bu tarz işlemde...
-
433 trilyon hacim....
gene buldozer gibi gecti üstümüzden....adeletine gubban oldugum agam....seni yigitler üstünde gidesin....gidişin ola gelişin olmaya....ha ha ha
-
100 e cekılebilir guzum...hakkıdır...500 den mala binen oldu gayri...gidecekse 65xxx lere üstünden atmak isteyecektir...
-
kınalı kuzum mermi bitti lo yedek jarjör göndersene nerden ortalama yapmak mantıklı sence guzum sana zahmet bi yorum yapsan seviyom seni loooo dalaksız kalacan:)
-
kuzu stopladın mı ? stop yeren neresıydı ?
-
64 250....stop yerimdi....64 350 den stopladım kenny...
dedim ya...gene üstümüzden buldozer gibi gecti diye....
-
[QUOTE=jani;172045]64 250....stop yerimdi....64 350 den stopladım kenny...
dedim ya...gene üstümüzden buldozer gibi gecti diye....[/QUOTE]
kuzu ustad ben dayanamadım o kadar 63250 de stopladım ıkı gundur sadece ekran ızlıyorum bıraz once actım bı 750 den short bakalım bundanda vazgecmezsek ıyıdır..