merhaba iyi geceler yeni katıldım aranıza kuzuyu taip ederidm ama uzun bir üsredir kaybettim tekrar kavuştuğuma sevindim yeni mekan hayırlı olsun kuzu
Printable View
merhaba iyi geceler yeni katıldım aranıza kuzuyu taip ederidm ama uzun bir üsredir kaybettim tekrar kavuştuğuma sevindim yeni mekan hayırlı olsun kuzu
ne yaptik...yuzde 10 dustuk....
niye dustuk...para kazanmak ucun dustuk...kim dusurdu...cikaranlar...
yettimi....
dalgami geciyorsun agam...hani kollar hani bacaklar...NEREDE YAZILMIS BUYUK ZARARLAR....bunlarki kar dusuren ucun....
oyleyse yetmedi...
daha 1 kodum 2 aldim...halbuki standardi 3....
fark sudur...
cikista 3 ayda aldigini dususte 15 gunde vermektir geri....
EN HIZLI VE EN BUYUK PARA DUSUSTE KAZANILIR...MALDA YATCAN EMME...GUZU GIBI....
fake tempo...
bu maldan indirtir....bu tempo...cesaret ve korkunun an an yanyana gelmesidir....suru bu iki duygu arasinda goturulup getirilir....sonra indi bindi...indi bindi yaptirarak...suruye zirnik vermezler...
BU YUZDEN...HEPINIZI UYARDIM...MALDA YATIN DIYE...
MALDA YATTIGIM UCUNDE...YAZMA GEREGI DUYMUYORUM...shortum..ve malima sahibim....
hadise sadece sudur...PARA KAZANMAKTIR....GRAFIK CIZMEK DEGIL....
[quote=jani;160929]hadise sadece sudur...PARA KAZANMAKTIR....GRAFIK CIZMEK DEGIL....[/quote]
kuzu hocam aranıza yeni katıldım....ve minik bir kamyonetim var senle onu doldurmayı düşünüyorum yarın vob hesabım açılıyor vobun v sinden anlamam bana bir başlangıç yolu göstersen sevinecem:)
saygılarrrr
[quote=kafayı_yemis_dusler;160931]kuzu hocam aranıza yeni katıldım....ve minik bir kamyonetim var senle onu doldurmayı düşünüyorum yarın vob hesabım açılıyor vobun v sinden anlamam bana bir başlangıç yolu göstersen sevinecem:)
saygılarrrr[/quote]
Aman kardeş dikkat et. Yeni başlıyorsan sakın 1 kontrattan fazlasıyla oynama. Özellikle başlarda kazanmaya başlarsan ekstra dikkatli ol. Hatırlıyorum bu işe ilk başladığımda 2 hafta aralıksız kazanıp "bu iş çok kolaymış kısa sürede köşeyi dönerim" moduna girmiştim. Sonra görmüştüm dünyanın kaç bucak olduğunu. :)))
usaglar....
dusuk actigi ucun ve param iki katina ciktigi ucun....
59 000 de shortlari kapadim....
1 kodum 2.15 aldim....muthis bi kardi....
simdi tepki komasi icabeder....long olmuyorum....bekliyip tepeden yeniden short olacagim....
100 000 lirami 215 000 lira yaptim...bunu ozgozlerinizin onunde yaptim....
KUZU BU....BORU DEELLL....
kuzu dusmanlarini gicik eder....sever oymasini....BILGIDIR SILAHI....
BU GECICI MALDAN CIKISI...BU GUN GENE BINECEGIM....
[quote=kafayı_yemis_dusler;160931]kuzu hocam aranıza yeni katıldım....ve minik bir kamyonetim var senle onu doldurmayı düşünüyorum yarın vob hesabım açılıyor vobun v sinden anlamam bana bir başlangıç yolu göstersen sevinecem:)
saygılarrrr[/quote]
ACELE ETME....
once sanal oyna...ve paranin dortte biriyle oyna...dortte ucu...margin ve firsatlar ucun dursun...
tavan miktarin hep dortte biri...bunu unutma...sakin gaza gelme....geldigin an...donuna kadar soyarlar....
[QUOTE=jani;160983]usaglar....
dusuk actigi ucun ve param iki katina ciktigi ucun....
59 000 de shortlari kapadim....
1 kodum 2.15 aldim....muthis bi kardi....
simdi tepki komasi icabeder....long olmuyorum....bekliyip tepeden yeniden short olacagim....
100 000 lirami 215 000 lira yaptim...bunu ozgozlerinizin onunde yaptim....
KUZU BU....BORU DEELLL....
kuzu dusmanlarini gicik eder....sever oymasini....BILGIDIR SILAHI....
BU GECICI MALDAN CIKISI...BU GUN GENE BINECEGIM....[/QUOTE]
61xxx yerelerine giderse ordan cortlaycan gibi seziyorum guzu abeyim ::: yanlışmı sezdim gayri
bende flat bekliyorum, 2. seansın açılması ile yönü belli edecekler..
kuzum ağa uykuya daldı forluyor gayri :::
Guzu ağabey flat bekliyoz :)))
Sn Kuzu zamanı gelmedi mi?...şortların..
ne yaptık....1 koduk 2.15 aldık...katladık parayı...
işimiz ne...PARA KAZANMAK...endeksin ne oldugu degil...
şimdi ne yapıyoruz...
kazandıgımız 1.15 karı bankadaki öbür hesaba çekiyoruz...kalan orjinal 1 le oynamaya devam....
hemen mi oynuyoruz....hayırrrrrrr....asla...acele giden ecele gider....
bekliyoruz....neyi...agamın yatışmasını....agamın algılama degişimi üçün için yapacaklarını....o bunnarı yaparken...onu izliyoruz...
paralar bizde...mal onda...
paraları sürekli sayıyoruz...onları seviyoruz...hesaplarımızda kalıp yerlerine alışıyorlar...
AGAMIN DERDİ...BİZİMİ GERDİ...SORUN ONUN...BENİM DEGİL...
netice itibarıyla ceddimiz talancıydı...TALAN VARSA TALANA ÇIKILIR...YOKSA...CAMİYE GİDİLİR....
YÜZDE 10 DÜŞTÜK....götüren götürdü...
şimdi...
YARALARINI YALIYORLAR....bırakın yalasınlar....
dolar long pozizyonlarımıda kapadım...full nakidim....
şimdi yeniden kendine düşecegi bi yükseklik yaratacak....yani yukarı gidip düşecek yeni bi yükseklige çıkmalı...bu 62 000 üstü bi yer....buradan 56 000 a transit iner...
her iniş...6000 puan...yani bi cntrat yoketme....
o an....
beni kimse durduramaz....bunu shortlarım...gene yeddi ceddimle....
ve yorumum....
[B]piyasadaki herkes aynı yöne oynar....yani oluşmuş trend bozulmadan kimse kılını kıpırtatmaz....bu hal tehlikelidir....ani bi olay veya bir büyüyün ani olarak yön degiştirmesi ile.....fiyatlarda oluşacak olumsuz bi gelişme....AYNI YÖNE YÖNELMİŞ SÜRÜYÜ TETİKLER....[/B]
[B]BU TETİKLEME...KARSI YÖNDE KİMSE OLMADIGI ÜÇÜN....ALICI YANİ...panigi başlatır...ve düşüşe yetişmek mümkün olmaz....[/B]
[B]çünki...negatif feedback alevlenir....ve hükmeden algılama çözülür....[/B]
[B]hükmeden algılama çözüldü....sürü karşı yöne geçti...aşagı oynuyor....aşagı oynama kışkırtılır....ve yeteri kadar sürü oluşunca....[/B]
[B]BİRDEN VE ANİDEN YUKARI BASILIR....[/B]
sayın kuzu bey senin kıymetini bilmeyen vob da tez elden nalı diker... bu arada öğlen seni andık.. demircinin selamı var....
ben 62 000 hedef'n' yukarida yazdigimda....dow eksiydi....simdi arti ve rallide....ben bunnarin alyuvarlarini bilirim....ha ha ha....
[quote=küçük_k;161137]sayın kuzu bey senin kıymetini bilmeyen vob da tez elden nalı diker... bu arada öğlen seni andık.. demircinin selamı var....[/quote]
saol bitanem....sende selam s,yle....kusmu gene....ha ha ha
[quote=jani;161139]saol bitanem....sende selam s,yle....kusmu gene....ha ha ha[/quote]
biraz buruk.... kozalak derdinde... anlaşılan boby'den tırsmış... uzakdan uzaktan bakıyor... gözleri dersen melül melül
[quote=jani;160929]hadise sadece sudur...PARA KAZANMAKTIR....GRAFIK CIZMEK DEGIL....[/quote]
sayın kuzu bey biz çizelim sen say...
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7296/aamvekuzusu.jpg[/IMG]
kucuk k...
dedigim yer yuzde 50 fibo...koymussun zaten 62 500....
[quote=küçük_k;161141]biraz buruk.... kozalak derdinde... anlaşılan boby'den tırsmış... uzakdan uzaktan bakıyor... gözleri dersen melül melül[/quote]
soyle ona....cemalim turkusunu soylesin....yatisir inatci deyyuzzz....
cemalim cemalim alli cemalim....al ganlar icinde kaldi cemalim.....ha ha ha
[quote=jani;161144]kucuk k...
dedigim yer yuzde 50 fibo...koymussun zaten 62 500....[/quote]
bu durumda başka göstergeler bakacakmıyız... yoksa 62500 üzerinde derhal şort mu vuracağız... cenk taktiğiz nasıl olacak...
sorum su....
sizce suru shorta gectimi.....
[quote=küçük_k;161147]bu durumda başka göstergeler bakacakmıyız... yoksa 62500 üzerinde derhal şort mu vuracağız... cenk taktiğiz nasıl olacak...[/quote]
dolar onemli....orada carry trade yapanlar var....onlar hedef artik....BU COK ONEMLI.....
[QUOTE=jani;161148]sorum su....
sizce suru shorta gectimi.....[/QUOTE]
cogunluk gectı.. 6000 puanlık düşüş muştaki ahmet dayı bıle shortladı..
[quote=jani;161148]sorum su....
sizce suru shorta gectimi.....[/quote]
takas makas felan bilmem... emme görüntü geçmedi... geçmesi için birkaç çırpma hereketi gerekir...millet halen düşüşler alım fırsatıdır diye yazıyor..
[quote=kennym;161150]cogunluk gectı.. 6000 puanlık düşüş muştaki ahmet dayı bıle shortladı..[/quote]
oyleyse...
Once bunnar dogranmalı.....
butun bu karışıklığa karşın usd/tl 1.505 geçmedı ne dersınız
[QUOTE=jani;161152]oyleyse...
Once bunnar dogranmalı.....[/QUOTE]
pekı %66 sı zaten yabancıların elınde spotun bu adamlar hıc mı cıkmayacak bu maldan ? ellerınde mı kalıcak bu kadar mal ..
alıntıdırrrr..
[B][SIZE=3]Geçtiğimiz tarihlerde, 45 000 geçilemedi 42 500 desteğe gerileme yaşandı. Buradan doldurularak gelen tepki de 45 000 direnci geçilerek 48 000 direncine ulaşıldı. Bu direnç geçilemeyerek boşaltıldı ve 44 000 seviyesine kadar gerileme yaşandı. 44 000 desteğinden dolduruldu, 48 000 direnci geçirilerek, 49 000 e ulaşıldı. Buradan boşaltılarak 46 000 desteğine gelindi . 46 000 desteğinden doldurularak 49 000 direnci geçildi ve 51 500 direncine ulaşıldı. Bu direnç geçilemeyerek son boşaltım gerçekleşti ve 47 000 desteğe kadar gelindi. Şimdi srıada buradan doldurma ve 51 500 direncinin geçilme planları yapılamaya başlandı...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Bu nedenle bu seviyeler tedbirli, seçici ve kademeli alım seviyeleri olarak görülmek üzere değerlendirilmeli diye uyarılarda bulundum[/SIZE][/B]
ACELEMIZ YOK USAGLAR....
biz mutlak cinayet isleyen turden insanlariz....firsatlari kollayacagiz....onun ve araci kurumlarin forumlardaki uzantilarina kanmiyacagiz...
biz....zirt pirt mala girip cikanlardan deyiliz...bunu araci kurum yorumculari yaydi....stop loss kucuk yatirimciyi bitirdi....
bizim paramiz var...bizim acelemiz yok....mal onun...onun acelesi var....
biz talandayiz....talan varsa yapilir....yoksa....BEKLENIR....gunnuk oynuyan yanar....
[QUOTE=jani;161156]ACELEMIZ YOK USAGLAR....
biz mutlak cinayet isleyen turden insanlariz....firsatlari kollayacagiz....onun ve araci kurumlarin forumlardaki uzantilarina kanmiyacagiz...
biz....zirt pirt mala girip cikanlardan deyiliz...bunu araci kurum yorumculari yaydi....stop loss kucuk yatirimciyi bitirdi....
biz talandayiz....talan varsa yapilir....yoksa....BEKLENIR....gunnuk oynuyan yanar....[/QUOTE]
dogru dıyosun da ıste gonul tırtıgı gorunce dayanamıyo.. ::::::::::::
[quote=jani;161156]ACELEMIZ YOK USAGLAR....
biz talandayiz....talan varsa yapilir....yoksa....BEKLENIR....gunnuk oynuyan yanar....[/quote]
bunu yaşayanlar bilir.....
kuzudan öğrendiğim stop yok mantığı beni çok defa zarardan kurtardı...
ne zaman stop koysam çalışıyor ve ben maldan indirilince hareket beklediğim yönde oluyor...
o nedenle bende artık stop yok... 3000 puan terde kaldığım pozdan bile 1000 puan alarak çıktım.. çünkü stop yok...paravar.. teminat var...kuzu var
ornek vereyim ve kendimden olsun....
59 000 hedefini vermistim vob 65 000 ken....orada kapadim...
ve biliyordumki buradan bi tepki koyacak....ve biliyordumki bu tepki 3000 puan olmali....
AMA LONG OLMADIM....
neden....
cunki aldigimi geri vermemek ucun....bi sure uzak durmam gerekiyor....
bu bana....dusunme ve yuzde yuz isabet veriyor....
sabri...cesareti...korkuyu....esit kullanacaksin....
[quote=jani;161159]ornek vereyim ve kendimden olsun....
59 000 hedefini vermistim vob 65 000 ken....orada kapadim...
ve biliyordumki buradan bi tepki koyacak....ve biliyordumki bu tepki 3000 puan olmali....
AMA LONG OLMADIM....
neden....
cunki aldigimi geri vermemek ucun....bi sure uzak durmam gerekiyor....
bu bana....dusunme ve yuzde yuz isabet veriyor....
sabri...cesareti...korkuyu....esit kullanacaksin....[/quote]
evet kuzu bunuda senden vede yaşayarak öğrendik...
ne zaman karlı bir poz kapatıp reverse olduysam.. kazancın en az yarısı bazende fazlası gitti...
demek ki FURGUNDAN SONRA BİR SÜRE İZLEMEK VE PARA SAYMAK ALTIN KURAL...
agam musteri yaratacak....
nereden....bizden....bekliyip musteriyi gorecegiz....
sonra hem agama hemde yarattigi musteriye....ebelerinin orekesini gosterecegiz....
bizim isimiz bu....
[quote=jani;161161]agam musteri yaratacak....
nereden....bizden....bekliyip musteriyi gorecegiz....
sonra hem agama hemde yarattigi musteriye....ebelerinin orekesini gosterecegiz....
bizim isimiz bu....[/quote]
KUZU BEY...
müşteriyi görmek ve ona göre poz almak.. sizi hep haklı çıkarıyor...
öğrenmek babından soruyorum...
30binden beri devam eden bu anlamsız ve acımasız çıkış sizce bitti mi?
daha önceleri 2-3bin puanlık düzeltmelerle buraya gelindi... bir defada 5bin puanlık geri çekilme olmuş...
şimde düşüş hem daha fazla hemde ortalmalar ve destekler zedelendi...
sizin esas beklentiniz nedir... bu düşüş 10-15bin puan yada daha fazla olur mu?