-
yurtdişi 0,6X kadar yukarida an itibari ile
bizde bir o kadar eksideyiz
PY nin SP algilaması bence şimdilik bu...
113950 de düşüşün tepkisini bitirmiş olabilirmiyiz acep
2 not artirimi ile JCR Ve Kanadali olan
ve bir adım önden yurtdişine göre düşüşe başlamiş olabilirmiyiz diye düşünmeden edemiyorum
-
[QUOTE=Traderk;448444]SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].
ÖZÜR BU SAYFADA YETMEZ., SAYIN GHOMENİN SAYFASINDA DA PAYLAŞMAN GEREK.BU KONUANCAK BÖYLE TATLIYA BAĞLANIR.
SAYGILARIMLA..[/QUOTE]
Ne konuymuş be arkadaş.
Aslında bu özür işini bana bıraksaydın da ben gerekeni yapsaydım çok daha iyi olmazmıydı?
Hadi bu şekilde düşünmedin diyelim bari özele mesaj atsaydın.
Bu şekilde bir yazıdan, ‘’yok burada yetmez birde diğer tarafta da yazacaksın’’ tarzı bir dayatmadan sonra ben hiçbir şekilde hareket etmem.
[B]Varsın olay tatlıya bağlanmasın acısıyla kalsın.[/B]
-
[QUOTE=kurt;448408]Kısa pozisyonla beklemeye devam. Lakin turnede dahi olsak kasayı sağlama almak lazım. Dönüş parası kalsın.:D:D
114200-114300 olan stop seviyesini 113500-113700 lere çekilmiştir.Turnede olanlarında bu seviyenin 200-300 puan daha üst seviyelerine kadar beklemesi uygun olur.
Bu seviyelerin tekrar görüleceğini hiç sanmıyorum ama son bir tuzak için tetikte olmakta fayda var.
İlk hedef olarak 110600 ler gözükmekte ve çok sert bir şekilde kırılacağını düşünüyorum. İlerlediği yapı gereği bunu yapacaktır fakat biraz kaşıntı yapmadan olmayacak sanırım.[/QUOTE]
Değişiklik yok aynı şartlarla yerimizde oturmaya devam. Tüm seviyeler aynen geçerlidir.
-
[QUOTE=kurt;448507]Ne konuymuş be arkadaş.
Aslında bu özür işini bana bıraksaydın da ben gerekeni yapsaydım çok daha iyi olmazmıydı?
Hadi bu şekilde düşünmedin diyelim bari özele mesaj atsaydın.
Bu şekilde bir yazıdan, ‘’yok burada yetmez birde diğer tarafta da yazacaksın’’ tarzı bir dayatmadan sonra ben hiçbir şekilde hareket etmem.
[B]Varsın olay tatlıya bağlanmasın acısıyla kalsın.[/B][/QUOTE]
Daha da konuyu uzatıp buraya tek kelime yazarsan duyacakların artık farklı kelimeler olacaktır haberin olsun.
Sonradan demedin deme.:mad::mad::mad::mad:
-
SAYIN KURT
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].
-
[QUOTE=Traderk;448510]SAYIN KURT
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].[/QUOTE]
Senin götün başın fena oynuyor sanal manal kafan karıştı sanırım.
Biz bu yaptığına tek bir şey deriz İBNEMİSİN AVCIMISIN.
Devamı sana bağlı koçum.:):):)
-
Sen yaz bende devam edeyim madem aranıyorsun arayalım.:):):)
-
YaYşak gibi yorum yapma net ol bak insanlar anlamıyor senin ufak beyninde sanalda geçenleri.
Sana söz bir site açacam orada yazar çizersin götünden uydurduğun sanal hikayeleri tutar tutar merak etme yatırımcıda bulursun sen ama neyine yatırır bilemem.
-
Sana adam gibi yazdık değil mi. Yok illa göt olacam dedin ve olacaksın bu başlangıç merak etme koçum.
-
sen ne salak bir adammışsın be illa insan göt olmak ister mi.
-
Adam gibi yazdık sende teşekkür ettin yazdıklarıma bırak bende gerekeni yapayım değil mi.
YOOOOKKKK ben götüm abi ibneyim illa istiyorum. ALLLL sana istek borsa analiz götüne girsin o yapıştırdığın trend çizgileri indikatörler sonradan girsin.
-
Yeter lan kaç tane varsınız lan burada orada sistem satmaya çalışıp götünü vermeye çalışanlar sayınız kaç lan sizin.
Götünün sanalıyla bana işlem yapıyor dangalak. Gel lan dedim sana işlemi göstereyim götün kabul etmedi büyüğü görünce tabi.
şerefsiz adi herifler.