İlk Direnç seviyemiz 14450-40 Daha sonrasın da 14340-50 seviyesine kadar serbest :)
Printable View
İlk Direnç seviyemiz 14450-40 Daha sonrasın da 14340-50 seviyesine kadar serbest :)
Arkadaşlar herkeze İyi tatiller Ben dükkanı kapatıyorum bu haftalık :) İyi akşamlar.
[URL="http://www.dunya.com/ba%C5%9Flang%C4%B1c%C4%B1n-sonu-uzman-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BC_95_126516_yazar.html?"]http://www.dunya.com/ba%C5%9Flang%C4%B1c%C4%B1n-sonu-uzman-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BC_95_126516_yazar.html?[/URL]
[URL="http://www.dunya.com/%C3%A7ekirge-ve-piyasalar-uzman-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BC_95_124823_yazar.html?"]http://www.dunya.com/%C3%A7ekirge-ve-piyasalar-uzman-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BC_95_124823_yazar.html?[/URL]
Riskten Kaçış devam ediyor.Yunanistan Sorunu can sıkmaya başladı Avrupa PMI verileri Beklentiler Doğrultusunda açıklandı pariteye destek olamadı.Abd Açılışı ile satışların Artacağını düşünüyorum 14450 Direnç kırılması durumun da Satış hızlanır.
Tabi Şimdilik bunu bir düzeltme Hareketi olarak düşmekte fayda var Yukarı hareket Hala devam edebilir.Artık Tamam Down Trend İçerisindeyiz'' Hala söyleyemem.
Piyasalar da Her şey Kırmızı Yeşil Görmek Çok zor :)
Bugün Kazananlar Buğday, mısır,Pirinç,Soya fasülyesi :) Biraz 30 yıllık abd kağıtları,Şeker,Usd,chf,Pamuk,kakao.:)
Şu Anda En çok Kaybettirenler Kahve ve Aud Paritesi.
ABD'DE MAYIS AYINDA FABRİKA SİPARİŞLERİ %0.8 ARTTI, ULAŞIM DIŞI SİPARİŞLER %0.2 ARTTI Beklentiler %1 Altında. Neyse En azından Eksiler de değil :) Geçen Ay -0,9% Olarak açıklanmıştı.
Risk almak için biraz olumlu haberlere ihtiyacımız var Abd Vasat ekonomik göstergeler Çin Bankacılık sorunları Yunanistan Not tehditleri Can sıkmaya devam ediyor.
spekülasyon yapılmaz bu devir de :) yok yok Nerede Lale çılgınlığı nerede internet çılgınlığı
:)
Neyse Bakalım neler Olacak 14450 destek 145 Üstü Uzun hareket devam edeceğini düşünüyorum Düzeltmeler de Lon Poz almak Uygun şu anda beklemedeyim.
Moody's in Portekizi ''Muz Cumhuriyeti'' ilan etmesiyle zaten korkan yatırımcı iyice Korkutuldu.Avrupa ve Abd Borsaları satıcılar baskın Bir miktar bende Satış pozu açtım Euro-Usd Paritesin de 14350 Seviyesi Hareketli ortalamalar ve fibonacci Düzeltme seviyesi ile çakısıyor Pek bir kuvvet gösterebilir mi ? bilemiyorum Şu an için Borsalar da Ve Riskli para Birimlerin de Satış Pozu açmak Daha mantıklı gibi.
Dolar vadeli 75 direnç seviyesini kırdı.
Alman Fabrika Siparişleri Beklentilerin Çok Üstünde geldi Bu Euro İçin güzel bir haber tabi şu an için bu risk iştahının artmasını sağlayabilir mi ? bilemiyorum.
Yarın takip edilecek veri akışı şöyle:
Japonya'da Mayıs ayı çekirdek makine siparişleri açıklanacak 01:50 (Önceki: -3.3%)
Japonya'da Haziran ayı makine aksamı siparişleri açıklanacak 09:00 (Önceki: 34.3%)
İngiltere'de Mayıs ayı sanayi üretimi açıklanacak 11:30 (Önceki: -1.7%)
Euro Bölgesi'nde 1.çeyrek GSYH (final) açıklanacak 12:00 (Önceki: 0.8%)
Almanya'da Mayıs ayı sanayi üretimi açıklanacak 13:00 (Önceki: -0,6%)
İngiltere Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak 14:00 (Beklenti: 0.50%, Önceki: 0.50%)
TCMB beklenti anketinin Temmuz ayı ilk sonuçları açıklanacak 14:30
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak 14:45 (Beklenti: 1.50%, Önceki: 1.25%)
ABD'de haftalık işsizlik maaş başvuruları açıklanacak 15:30 (Önceki: 428.000)
ABD'de haftalık petrol stok verileri açıklanacak 17:30
Yarın Hareketli bir gün olacağı kesin Bir miktar Poz Kapatıp kar alınabilir.oynaklıklara karlarımızı vermemek adına dikkatli olunması gereken bir gün.
Hayırlı olsun Sayın Özkan.
Bir forexci çıktı sonunda.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;364858]Hayırlı olsun Sayın Özkan.
Bir forexci çıktı sonunda.
Jelibon.[/QUOTE]
Teşekkür ederim hocam.:)
Günlük Analizlerimi paylaşmaya çalışıyorum Birilerine katkısı olursa Ne güzel.....
Forex ile ilgilenen Gerçekten yok gibi forumda Benimde Dikkatimi çekti Neden acaba Heryerde 5 Koydum yüz aldım reklamları dolu ama :) Neyse....
Genel Olarak Yankeelerden gelecek olan İşsizlik verileri Öncesi beklentilerin olumlu olması Avrupa ve Abd de Vadeliler de Yeşili Bir gün.
tRİCHET Efendinin Faiz kararı sonrası yapacağı konuşma Çok önemli Bakalım neler söylenecek Yunanistan hakkında Kredi derecelendirme kuruluşları hakkında görüşleri Çok önemli
Euro-usd Paritesinde 143-14280 Destek Şu ana kadar çalıştı Yankee verilerini ve Trcihetin Basın açıklamasını bekleyeceğim Bu zamana kadar saçma sapan hareketler olabilir Dikkat etmemek gerek.
Genel Olarak Risk iştahı bugün biraz artığını söyleyebiliriz Abd Verilerinin Olumlu Olacağı beklentisi ile.
Cot Raporuna baktığım zaman Dolara Ciddi Girişlerin olduğunu görüyorum.