Zulu baba,
Önce bir miktar graşsak diyorum..hem o zaman derindne gelen dalga hesabı sonrasında daha güçlü ranarız...
Printable View
Zulu baba,
Önce bir miktar graşsak diyorum..hem o zaman derindne gelen dalga hesabı sonrasında daha güçlü ranarız...
[quote=Astatin;348357]Zulu baba,
Önce bir miktar graşsak diyorum..hem o zaman derindne gelen dalga hesabı sonrasında daha güçlü ranarız...[/quote]
Asti patron
miktarına bağlı az bir miktar kıraştıracaksan olur ama fazlası bozmasın ortamı :) Gerçi dışarda yağmur var emme kıraşacak kadar kötü havada yok
[quote=babazulu;348327]HALKB 11.70+ olduğu sürece şelale türevi bir düşüş zor gib'i...[/quote]
HALKB bu görüntüdeyken aşağı beklemek zo'r...
Bekleyen derviş 77.500 maliyetli longlarını 78.800den okuturmuş :)
Yoruldum az flat takılam ya da XMAL 96bin olursa şortingen yaparı'm...
[quote=babazulu;348487]Bekleyen derviş 77.500 maliyetli longlarını 78.800den okuturmuş :)
Yoruldum az flat takılam ya da XMAL 96bin olursa şortingen yaparı'm...[/quote]
ben o kadar bekleyemedim hocam 78150 longları kapattım bugün...pala ile ilişkimiz sinir yapmaya başlayacaktı neredeyse.dng hafta sonuna flat girebilirim.uyk
:) flat iyidir (no pain no gain) bende çok duramıyorum flatte ama gördüğüm profesyonel yatırımcı dönem dönem de flat takılabilmeli
Haftaya sanırım nereye gideceğimizi görmeye başlayacağı'z...
78.9XXden çort :) hissesi alıyorum acık...
79.0xxden de az daha cort hissesi
[quote=babazulu;348496]78.9XXden çort :) hissesi alıyorum acık...[/quote]
79100 şort..bakalım hayırlısı artık, kapanışa doğru tekrar flat olabiliriz
Xmal seans kapanışı 95800- olursa cort tutarım
Ancak 550-575den longa dondüm... Bu son harekete karsı müzmin çortcular dikkat etmeli on haftaki olası giras ihtimali kalkmış olabilir bakmak lazim
Kendime not. Bu son long-şort-long gel-giti anormal bir durum degil zira azalmışta olsa girasma ihtimali vardı. Gerçi bu ihtimale banka hisselerinin fiyatları eşlik etmiyordu. :( neyse ben artık ralli bekliyorum girasma ihtimalini beklemiyorum. Neyin rallisi :) malı satma rallisi.
Sonuc. Gunluk stratejiyi gun başlamadan duvara asmış olmalı trader ;(