[B]12 kasım tarihine kadar hedeflerimi yazdım.....gönlüm 82.500..de....ama 84.000..e[/B]
[B]hayır demem....bayramdan önce..........[/B]
Printable View
[B]12 kasım tarihine kadar hedeflerimi yazdım.....gönlüm 82.500..de....ama 84.000..e[/B]
[B]hayır demem....bayramdan önce..........[/B]
benden korkusuna düşer şimdi ...merak etmeyin....
ha ha haaaa...........
kurbanlık bunlar....kurbanlık...
ahanda düşüyor.....bu bir şey değil....
rakkamlar ve zaman yukarda.....gerisi at binenin kılıç kuşananın....
iyi akşamlar..kucak dolusu sevgiler.........
[B]Nobelli Ekonomist Mundell: AB’de Deflasyon Geliyor[/B]
03.11.2010 14:30
Nobel ödüllü ekonomist Robert Mundell, aynı zamanda para birliklerinin (ortak para alanlarının) ticareti ve dolayısı ile ekonomik refahı artıracağını öne süren ilk bilim adamı. 78 yaşındaki ünlü ekonomist Hong Kong’da Bank of America-Merrill Lynch panelinde konuştu. Mundell’e göre, eğer Fed QE2 uygularsa, dünyada finansal terör estirecek.
Mundell’e göre Fed’in çok para basması halinde, Euro değer kazanacak ve tek görevi enflasyonla mücadele etmek olan Avrupa Merkez Bankası karşı önlem alamayacak. Robert Mundell, AB’de deflasyon halinde zaten borçlarını ödemekte zorluk çeken PIIGS (Portekiz, Italya, İspanya, Yunanistan ve İrlanda) moratoryum ilan edebilir düşüncesinde. Deflasyon ortamında borçların reel değeri yükselirken, bütçe geliri azaldığı için, geri ödemeler zorlaşıyor.
Mundell’e göre Fed para basarak tüm dolar rezerv tutan ülkelere vergi salıyor. Geithner’in cari açık ve fazlaların GSYIH’nın belirli bir oranında sınırlanması teklifini makul gören ekonomist, Brezilya’dan gelen “Fed politikası varlık köpüğü yaratır” görüşüne de katılıyor.
[I][B]akıllı bir adamın akıl dolu yorumu..........[/B][/I]
[I][B]ama fed salak mı??..bunları bilmiyor mu??..[/B][/I]
[I][B]salak değil..biliyor...o zaman neden???[/B][/I]
[I]ŞELALE..ye bir adım kala.........[/I]
[I]ayular....ayu yavruları.....bozz amcanız size bayramdan önce bayram yaşatacak...[/I]
[I]hadi yine iyisiniz........[/I]
[quote=boz ayı;304061]bozz amcanız kaçar.....
tradeye devam..ama tradelerimi yazmayacağım artık....
[B]bundan sonra sadece kırılım zamanları geleceğim........[/B]
hepinize kucak dolusu sevgiler.....[/quote]
[I]bilenler için anlamlar yüklüdür........[/I]
[I]burdayım...şelaleden önce konuşuyorum....sonra değil....az kaldı...[/I]
[I]12 kasımda görüşürüz...ŞELALE..bitiminde.........bence.....[/I]
[I]anlayana...........lelele[/I]
hocam ağzınızdan bal damlıyor...inşallah boğayı ortaklaşa keser, etini tüm dostlarla paylaşırız
bahsettiğim ŞELALE çok şiddetli olacak..trend dönüşü olabilir...bu arada özellikle
altında çok yüksek volatilite ile beraber sert hareketler olacak....bence....
82.500..hedefim ve gönlümden geçen....ama daha aşağılara sarkabiliriz....
majör dalga bu....EW olarak maalesef şu ana kadar benimle aynı görüşte olana
rastlamadım....ben ihtiyar bir ayıyım yaa..belkide rüya görüyorum...
ama EW biliyorsam bu şelale olacaksa majör olmalı....ben olacak diyorum....
bakalım....12 kasımda...
bu şelale ile pala ile hesaplaşacağım inşallah..ve bundan sonra sadece kırılma anları
ve şelalelerde geleceğim trade için.....geri kalan zamanlar makro yazmak istiyorum...
yaklaşan şelaleden dolayı makroya ara verdim...12 kasıma kadar....zaman analizim
ve EW öyle diyor...
Boz abi 84,000 de ben bekliyorum... yavru ayı olarak :)
[quote=boz ayı;304389]bahsettiğim ŞELALE çok şiddetli olacak..trend dönüşü olabilir...bu arada özellikle
altında çok yüksek volatilite ile beraber sert hareketler olacak....bence....
82.500..hedefim ve gönlümden geçen....ama daha aşağılara sarkabiliriz....
majör dalga bu....EW olarak maalesef şu ana kadar benimle aynı görüşte olana
rastlamadım....ben ihtiyar bir ayıyım yaa..belkide rüya görüyorum...
ama EW biliyorsam bu şelale olacaksa majör olmalı....ben olacak diyorum....
bakalım....12 kasımda...[/quote]
Günaydın...
Bozayım seni tekrar görmek çok güzel.. yine de dikkatli olmakta fayda var derim.. Bu pala şerrefsiz...
[URL=http://ressim.net/show.php/2559216_screenhunter-01-nov-04-08-51-gif.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/b7138c6d.gif[/IMG][/URL]
her ne kadar 86.500 hedefli bir ucube olmuş olsada .. pek aklıma yatmıyor.. Şerrefsiz tuzak kurduysa yeni tepe denemesi yapabilir..
[URL=http://ressim.net/show.php/2559221_screenhunter-02-nov-04-09-01-gif.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/0ce32c82.gif[/IMG][/URL]