saraylı üstadtan sonra senide kaybetmek isyemiyoruz. tşk.
Printable View
saraylı üstadtan sonra senide kaybetmek isyemiyoruz. tşk.
[quote=yimirhan;126956]valla üstadım sinyallerinin devamını bekliyoruz.[/quote]
[quote=kiwi;126989]Üstad,sinyallerinizden oldukça faydalanıyorduk.sizi izleyenleri mahrum bırakmasanız nasıl olur?[/quote]
[quote=MALUDA;126998]saraylı üstadtan sonra senide kaybetmek isyemiyoruz. tşk.[/quote]
hepinize teşekkür ederim. tahmin ediyorumki kimse uygukayamıyordur. çünkü ben dahi uygulamakda zorlanıyorum. kararımdan dönemem. ama son sinyali merak edenlere son durumu söylerim. ayrıca yorumlara ve gün içi trade işlemlerimi yazmaya devam edebilirim.
herkese bol kazançlar
not: saraylı üstad [url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url] burada yazmaya başlamış. takip edilmesi gereken biri.
bugün vobun açılışda min 43850 yi görüp oradan tepki vereceğini düşünüyorum. eğer 43850 aşağı kırılırsa tepkide gelinecek yer yine 43850 olur.yani 43850 SL olmalı.
senaryo1: 43850-->44250-->43500
senaryo2: 43650-->43850-->43300 bu senaryo calısırsa hedef bu hafta, haftalık yorumumda söylediğim 41600 olur.
herkese bol kazançlar dilerim
[QUOTE=trader38580;127010]hepinize teşekkür ederim. tahmin ediyorumki kimse uygukayamıyordur. çünkü ben dahi uygulamakda zorlanıyorum. kararımdan dönemem. ama son sinyali merak edenlere son durumu söylerim. ayrıca yorumlara ve gün içi trade işlemlerimi yazmaya devam edebilirim.
herkese bol kazançlar
not: saraylı üstad [url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url] burada yazmaya başlamış. takip edilmesi gereken biri.[/QUOTE]
sistem sinyallerinin takip edilmesi oldukca zor..olası geçikme ve kaymaları da hesaba katınca durum dahada zorlaşıyor.tabiki birde herkesin kendi sistemide var..ama [B]günlük ve özelliklede haftalık yorumlarınız çok isabetli ve işlevsel[/B]..bu yorumları merakla bekliyorum..
[QUOTE=abka;127039]sistem sinyallerinin takip edilmesi oldukca zor..olası geçikme ve kaymaları da hesaba katınca durum dahada zorlaşıyor.tabiki birde herkesin kendi sistemide var..ama [B]günlük ve özelliklede haftalık yorumlarınız çok isabetli ve işlevsel[/B]..bu yorumları merakla bekliyorum..[/QUOTE]
bende sn abka ya katılıyorum sinyalleri vermesenizde haftalık yorumlarınızı bekliyoruz...
herkese hayırlı sabahlar
bugün piyasanın 44000 civarını görüp yeniden 43300 lere gerilemesini bekliyorum ancak yukarı hareket devam ederse 44100,44250,44575 in direnç olarak çalışacağını düşünüyorum. aşağıda ise 43650 destek olarak calısmazsa 43300 lerde soluk alırız. uzuncular 43675 i, kısacılar 44250 yi SL kabul ederek poz. tutabilirler. dediğim gibi ben aşağı yönlü bir piyasa bekliyorum. zira dow düşüş yapısını henüz tamamlamadı. bugün 8220 civarlarını görebilir diye düşünüyorum. bu bağlamda fdowda 8160 lara kadar gevseyebilir. ancak bunu gün içinde yaparmı, dowun açılışını beklermi bilemiyorum.
bugünki tahmini yol haritam su sekilde:
43875-->43650-->43875-->43300.....
herkese bol ve hayırlı kazançlar dilerim. hayra harcanmayan hiçbir kazancında kalıcı olmayacağını düşünüyorum.
teşekkürler üstadım aynen katılıyorum.
[quote=yimirhan;127615]teşekkürler üstadım aynen katılıyorum.[/quote]
bana üstad diye hitap etmenize gerek yok. bende sizin kdar bir şeyler biliyorum ve paylaşıyorum. üstadlık bu kadar düşmedi daha.;):)
[quote=trader38580;127650]bana üstad diye hitap etmenize gerek yok. bende sizin kdar bir şeyler biliyorum ve paylaşıyorum. üstadlık bu kadar düşmedi daha.;):)[/quote]
peki öyle olsun kardeşim yalnız sinyal alamadık bugün senden. valla gönderirsen seviniriz gardaş.
[quote=yimirhan;127763]peki öyle olsun kardeşim yalnız sinyal alamadık bugün senden. valla gönderirsen seviniriz gardaş.[/quote]
sinyalleri yayınlamıyorum zaten. msn den sorsaydınız son sinyali söylerdim.
son sinyal dün 16:59 da 43775 den al vermiş. halada devam ediyor. sat verince msnden atarım sana.
msn adresiniz nedir Sn. trader 38580
tamam gardaş sağolasın teşekkürler.