amanın o ne şimdi baktım dowda graşhh yaklaşmış görünüyor bugün olmasada bu hafta gelir kanımca :..: ama bu 15000 olmayacak demek değil tabi ki :::
Printable View
amanın o ne şimdi baktım dowda graşhh yaklaşmış görünüyor bugün olmasada bu hafta gelir kanımca :..: ama bu 15000 olmayacak demek değil tabi ki :::
Astipatron stro hocam alacaktınız [SIZE=7]AOP[/SIZE] :::::::::
[quote=a.kaya;339989]Astipatron stro hocam alacaktınız [SIZE=7]AOP[/SIZE] :::::::::[/quote]
Ben aldım patron... Geceye flatttt... Astetro'yu bul sen... Yarın başlar AOP AOP AOP AOP diye... :::
Graşa Graşa bir hal olduk....:::::::::
:p:p
[IMG]http://faninterference.files.wordpress.com/2009/10/train-crash.png?w=450&h=303[/IMG]
[quote=Astatin;339880]
Bir gerilla kadar asi, granit gibi sert, boyun eğmez-blöfe gelmez, kıbrıstaki rum tahkimatının arasından ıslık çala çala yürüyebilecek, skarya nehrinin 10 cm kenarında yonan süvarisine dipçiği ile direnen, hırsından atını denize sürebilecek yiğitlikte bir AYU arıyorsan..buyur..BENİM... ŞORT ULA ŞORT[/quote]
[quote=a.kaya;339989]Astipatron stro hocam alacaktınız [SIZE=7]AOP[/SIZE] :::::::::[/quote]
[quote=Strategist;339990]Ben aldım patron... Geceye flatttt... Astetro'yu bul sen... Yarın başlar AOP AOP AOP AOP diye... :::[/quote]
ŞORT ULA ŞORT..GÜNE, HAFTAYA, VADEYE ve YENİ BİR YÜZYILA ŞORT.dng.dngSabaha görürüm sizi...Eksi gap sonrasu UNG UNG (Uff Nasıl Girecez pozisyona) diye zırlarken hatırlatırım ...ŞORT ULA ŞORT:..::..:
Herşeye rağmen bir minik husus var beni unmusterih kılanüüü
Strobaba strobaba kurtar bizi baba...Burdan ekmek çıkar bence baba..uuuwaaaaaa..saat 10 a kadar yokum baba...MC yemeyelim uwww..ehuheuehueueeuheuheueueh...graşka kaçınılmaz, nunu laçınılmaz
[IMG]http://i56.tinypic.com/wrgz6g.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;340010]Strobaba strobaba kurtar bizi baba...Burdan ekmek çıkar bence baba..uuuwaaaaaa..saat 10 a kadar yokum baba...MC yemeyelim uwww..ehuheuehueueeuheuheueueh...graşka kaçınılmaz, nunu laçınılmaz
[IMG]http://i56.tinypic.com/wrgz6g.png[/IMG][/QUOTE]
ahhhaaaaa .....ed olmuş .. gurtar bizi stro babaaaa ..
Günaydın patronlar
[quote=flexy;340012]Günaydın patronlar[/quote]
Günaydın Fleksibil vobçi,:)))
Günaydın Voborsa...lelele
Günaydın Kanalizasyon,:eek:
Günaydın Kediler..:D
Efiksçi ,
go[B][COLOR=white]where[/COLOR][/B]go[COLOR=white][B]where[/B][/COLOR]go..:..:
Pala kesin dalgalandımda duruldum şarkısını dinliyor :D
Andırperformıns senaryo goying on..
[quote=Astatin;339906]SOn iki aydır en sevdiğim graf... FDJIR/X30yvade (haftalık)....Underpirformıns scenario live...Boll band ayapışır gider...Bu da VOB un DJ e göre zayıflığının artarak süreceği demek olur..en azından matematiksel olarak...hueheuheee... Grash Reloaded
[IMG]http://i55.tinypic.com/2lvocqq.png[/IMG][/quote]
[quote=excali;340019]Andırperformıns senaryo goying on..[/quote]
DOw neymiş yemişim DOW u...FDOW neymiş, yemişim FDOW u...
Tüm kontratlar bir gün graşı tadacaktır:D
astatin abi...ağzından bal akıyo...ama alsamıydık o pivanları, he ne deysun...:..:
[quote=obsidyen;340024]astatin abi...ağzından bal akıyo...ama alsamıydık o pivanları, he ne deysun...:..:[/quote]
Patron nik çok şık teprik ederim... Volkanik kristal felan..teprik...
Alacaktık O Puanları, yatırımcının zor gün şiarıdır patron...Hatırlarsan geçen hafta 80000 lerdede diyorduk onu...almadık puanları ama sonra 5000 aldık gısa zamanda:::
Denklemi yaziyim:
Avrupa: +%X
Biz: -%?:..:
[quote=excali;340026]Denklemi yaziyim:
Avrupa: +%X
Biz: -%?:..:[/quote]
hımmm...kesin değeri bilemem ama, 0 ile 1 arasındaki sayıların karesi kendilerinden küçük olduğundan soru işaretine ikskare demek çıkarlarım açısındna hoş olmaz...ben 2x diyorum:p
Obsidyen...volkanik yüzey kayacıdır, mağmanın yüzeye hızlı bir şekilde çıkıp ani şekilde soğuması sonucu bu kayaçlar oluşur siyah renkli cam şişeye benzerler...parantez içinde açıklamış olalım astatin abi....brv
Haydı hep beraber;
ATakule den at beni, gülüm amman amman amman,
İn aşşa tut beni, in aşşa tut beni,
Yunanistan gızları gülüm amman amman amman....ehuheuhee
[quote=Astatin;340031]Haydı hep beraber;
[B]Yunanistan gızları gülüm amman amman amman....ehuheuhee[/B][/quote]
Son kısım anlaşılmadı patron. Bu kısım da mı düşüşü tetikliyo??:..:.brv
[quote=Astatin;340031]Haydı hep beraber;
Yunanistan gızları gülüm amman amman amman....ehuheuhee[/quote]
Astatin abi çok gizel tirkiler bunlar....brv
PUPU lar acaba görevini yerine getirir mi soru işareti :..: Asti bozulcak bu işe ama neyse :D
dünkü uzlaşmaya deydik bakalım sırada ne var :)
:D[quote=excali;340033]Son kısım anlaşılmadı patron. Bu kısım da mı düşüşü tetikliyo??:..:.brv[/quote]
No diskrimineyşın......:..::..: Uytup dan bak ANgaralı Durgut ve Angaralı Yasemin diye...sözlerin devamı orda var...Şarkı olarak söylendiği zaman komik amma metin olarak yazıldığı zaman diskrimineyşın ve ırkçılık goktuğu için yazmadım...üüühühüh.. No diskrimineyşın....:D
neden hala taban olmadık...hasta etmesinler adamı...
İSTANBUL.... Çok pahalı zevkleri olan çok güzel bir kadına benzer...Çok para ve çok zaman ister...Para veya zamandan birine sahip değilseniz, İstanbul'da yaşamak, o kadının sürekli etrafınızda olması ama sizin suratınıza bile bakmaması gibi bir şeydir, psikolojinizi bozar...
buna benzer bir şeyler okumuştum sanıyorum...araklamış olabilirim yorumu..net hatırlayamıyorum..üühühühü...
zilli istanbul :) ehuehue
Graşalım beyler acelemiz var..İstanbul a takılacağız..para lazım :)
boğalar, mağaraya girip uyku ilacı falan vermesin bizimkilere...:D
[quote=Astatin;340042]neden hala taban olmadık...hasta etmesinler adamı...[/quote]
Pala, Sitroyla selçuklunun gelmesini bekliyo..:rolleyes:
R.I.P. Bulls,
Long Live İstanbull,
hehehehehe...sevdiğimiz Bull, borsa bull u deel, İstanbull u..huhuhuh...amma zorladım ha olayı.....
Bu arada 12 ye gaddar ciddi şekilde graşmazsak, ciddi şekilde gıllanacağım..üww
Ekonomiyi soğutalım..:::
vobaş'a mail gönderdim.noolucak bu teminatların hali dedim.:D
indirim için gerekli değerlendirmeler,çalışmalar yapılıyormuş.:cool:
[quote=TÜRKOĞLU;340051]vobaş'a mail gönderdim.noolucak bu teminatların hali dedim.:D
indirim için gerekli değerlendirmeler,çalışmalar yapılıyormuş.:cool:[/quote]
Patron,
Düşüşlerde daha çok prim de veremiyorlar mıymış??:::
[quote=TÜRKOĞLU;340051]vobaş'a mail gönderdim.noolucak bu teminatların hali dedim.:D
indirim için gerekli değerlendirmeler,çalışmalar yapılıyormuş.:cool:[/quote]
eyvallah kardeş,uyuz ettiler adamı,zamma gelince şak diye yapıştırıyorlar..
rastgele patronlar..
bunuda yazdım zaten mailde.zammı hemen yapıyorsunuz ama indirime gelince mıy mıy mıy dedim.
[quote=The Tatar;340054]eyvallah kardeş,uyuz ettiler adamı,zamma gelince şak diye yapıştırıyorlar..[/quote]
inanmıyceksiniz...sıradan histemim 450 den şort kavır yap lonkkaa geç diyor ama derin histem du bakalım diyor...du bakalım
negatif ayrışmanın limitlerindeyiz yine..
kırıldık düşüyoruz hedef 73800 mu ajaba
[quote=The Tatar;340058]negatif ayrışmanın limitlerindeyiz yine..[/quote]
72500 üzeri kapanışı sürpriz add-ederim...:D
Entarisi ala benziyor, entarisi ala benziyor....
Nım nım..şekerlimizin way way gaymaklımısın way way,
yoksa sende benim gibi sevdalımısın vay vay...ehueuhuhe...