-
[quote=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Olay şu, eger piyasa fiyatı verırsen alım satım farkı yaklasık 350 puan...
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/quote]
yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..
-
[QUOTE=traderx;110726]stres test i iyi çıkacak:D[/QUOTE]
flatimi bozdum lönk girdim geceye hayırdır :o
ANNA ZIESTENIM CORTTA
-
Testi beğenmedilermi ne olmazsa yeni test yapardık.Anlayan bir açıklasa rica etsem.
-
[QUOTE=tuareg;110734]Bir de guncel olan şu katliam, kürtlerde kan davası yaygındır, büyüdügüm yerde kürtler vardı ve geleneklerını bılırım azcık, ıkı erkek kavga ederken kadın gelip de eşarpını yere atarsa kavga biter, bu vahşet geleneğini batı da faşistler, israilde siyonistler uygular, artık yaşadığım dunyadan iğrenmeye başladım:([/QUOTE]
aynen katılıyorum, yaşadığım dünyadan bende iğreniyorum,
44 kişi öldü adamakıllı kimsenin umurunda olmadı atv sadece durumun vehametini anlatan haberler yayınladı,
gelgörki ccn international da en çok okunan 3. haber.
44 kişi ya bu nasıl hayvanlık vahşet aklım almıyor.
-
[quote=jerfin;110736]gerçekten ilginç.. mantığını anlayamadım ama..:confused: yoksa mantık aramamalı mıyız..:..:[/quote]
Ayrıntılı bilmiyorum, namusla falan ilgisi var, yöreden birileri varsa aramızda anlamını acıklayabılır, yalnız o hareket kan dökülmesi adam öldürülmesini onlemek ıcın yapılıyor.
-
[QUOTE=fXci;110738]flatimi bozdum lönk girdim geceye hayırdır :o
ANNA ZIESTENIM CORTTA[/QUOTE]
niye ihanet ediyosun bana
-
Asiret işidir.Aşiret karar verdiyse yapılır .
-
[quote=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Olay şu, eger piyasa fiyatı verırsen alım satım farkı yaklasık 350 puan...
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/quote]
Saçmalamayın.Onun nedeni bankanın o andaki sisteminin geç olması.Senin verdiğin emir bankanın gösterdiğinden gitmez.Doğru olan fiyattan gider.Tefecilikle ne alakası var.Adamlar kendi içlerinde mi vob oynatıyorlar.Fiyat geç göstermiş orada.
-
[quote=cansalk;110737]yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..[/quote]
bankadan sık işlem yapmam, ilk banka ıle voba gırmıs fahıs komısyon gorunce de bır kac ay sonra cıkmıstım, az işlem yaptıgım ıcın ve piyasa fiyatı vermedıgım ıcın komısyona calısmıyorum, ama bu yaptıkları tek kelıme ıle namussuzluk!
-
[quote=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/quote]
Anna bildiğim kadar etmez be ya.:..::..:
-
[quote=traderx;110732]haydi geçmiş olsun yarın 1000 puan yukarı gap bende kafasına kafasına çakarım ordan:D:D:D[/quote]
Bugün 43700 800 ken çakma 1000 puan gap yukarı bekle.Ölme eşşeğim ölme.:..:üüü
-
[QUOTE=tuareg;110741]Ayrıntılı bilmiyorum, namusla falan ilgisi var, yöreden birileri varsa aramızda anlamını acıklayabılır, yalnız o hareket kan dökülmesi adam öldürülmesini onlemek ıcın yapılıyor.[/QUOTE]
eşarp yere atılınca kan dökülmesi nasıl önleniyor anlam veremedim hiç.. yani kavga bitmezse namusunuzu ben bitiririm demek mi istiyor acaba..:..: şimdi burada eşarp namus oluyor sanırım...:)))heyk
gerçi benim gördüğüm en doğudaki il Ankara..mantıklarını hiç anlamaya çalışmayayım en iyisi..:)))