içimdeki bogayı durduramıyorm S&P 900 ortalama ile uzun hayırlısı ilk amerikan piyasalarında
Printable View
içimdeki bogayı durduramıyorm S&P 900 ortalama ile uzun hayırlısı ilk amerikan piyasalarında
[quote=furkan;110696]içimdeki bogayı durduramıyorm S&P 900 ortalama ile uzun hayırlısı ilk amerikan piyasalarında[/quote]
Matadorlar gibi vur gitsin.:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110685]Bu da dolar grafiği.Tesadüf değil demekki oradan dönmesi.Herşey teknik.Gelince zamanı uygulanır.[/QUOTE]
benim tahminim o dolar grafiği büyük bir OBO yapacak gökhan.. biz de bu arada üçüncü bir dip..:))) önceki dibin aşağı geçileceğini sanmıyorum.. ama önceki dip 22.500 (xu100) yakınlarına kadar ineceğiz.. temmuz-ağustos gibi o bölgede oluruz sanırım.. sonrada ver elini yılsonu rallisi.. çok mu şey istiyorum..:..:
Stres testı saat kaçta acaba
stres bastı
sanki sabaha ters köşe var..polatta ters köşe yapıcak şimdi cavite..
[QUOTE=okansak;110699]Stres testı saat kaçta acaba
stres bastı[/QUOTE]
sonucları fln acıklanacaksa dow fln patlar soyleyim tabi pozisyonel yukarı...
[QUOTE=Astatin;110694]XXÜ-XXXXtronXX
sistemci adamsın çöz şifreyi...:)[/QUOTE]
XXÜ-XXXXtronXX
ÜTÜ-ELEKTRONİK BAKIM ONARIM TAMİRAT SERVİS
[quote=fXci;110702]XXÜ-XXXXtronXX
ÜTÜ-ELEKTRONİK BAKIM ONARIM TAMİRAT SERVİS[/quote]
işte sistemci...:)aile boyu ütücüyüz:..::..:
[QUOTE=okansak;110699]Stres testı saat kaçta acaba
stres bastı[/QUOTE]
tr saati ile gece 12'de açıklanacak..
[quote=jerfin;110704]tr saati ile gece 12'de açıklanacak..[/quote]
Mısırımı patlattım.Çekirdeğimi çıtlatıp izleyecem stress testini..leleleüüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110705]Mısırımı patlattım.Çekirdeğimi çıtlatıp izleyecem stress testini..leleleüüü[/QUOTE]
8600e vurursa futursuz.dngayyyyy!!!!
[quote=QUEEN;110706]8600e vurursa futursuz.dngayyyyy!!!![/quote]
vurmaz vuramaz..stres testinin olumlu sonuçları fiyatın içinde..ayrıca sence bugün tepeden %5 basan adam yarın ABD de stres testi iyi çıktı diye burayı taşır mı..taşırsa ne kadar taşır??