Pala, çok fena uzlaşacak gibi bir his var içimde..:p
Printable View
Pala, çok fena uzlaşacak gibi bir his var içimde..:p
short devam short:)
Geceyede short, her an short:)
Yeni vadeyede short:)
edebiyat badem oldu..ehuehe..üww
[quote=bull market;339919]short devam short:)
Geceyede short, her an short:)
Yeni vadeyede short:)[/quote]
soğuk havada short, hasta olma dikkat et.
üühühhühühüü...gurtar bizi excali...
[quote=The Tatar;339903]yok daha neler :::
bence 74800 falan kaparız yani gol olur +.[/quote]
karamurat hanginiz,hani çokonat .lelele
pala sövdüm sana
[quote=Astatin;339924]üühühhühühüü...gurtar bizi excali...[/quote]
Kafamı karıştırma. Selçukluya odaklandım , ben...dng
ulen pala stop ettin beni
:(
[quote=excali;339927]Kafamı karıştırma. Selçukluya odaklandım , ben...dng[/quote]
sELÇUKLUYA ODAKLANDIYSAN KAFAN KARIŞMAZ ZATEN.dng.dng
geceye şort..hatta şort ula şortt
Vade sonu kapanmayan 2 kısam kalmış ne olur arkadaşlar?
getttiiii, kiisaciklarim getttiii, sozlesmesiz kaldim, uwwww
[quote=seçilmiş böcük;339938]Vade sonu kapanmayan 2 kısam kalmış ne olur arkadaşlar?[/quote]
otomatik kapanir aksam ya da pazartesi sabah seans acilmadan die biliyorum
Uzlaşma fiyatındanmı ?Kapanıştanmı acaba?
[QUOTE=padişah;339907]halojen yeni bir boğa kelebeği icat etse de yükselse nisan vade.[/QUOTE]
hehhe var aslında ama yırtıp çıkamadı kozasını :).. bekliyoruz
uzlaşmadan...
[quote=seçilmiş böcük;339942]Uzlaşma fiyatındanmı ?Kapanıştanmı acaba?[/quote]
[quote=halojen;339944]hehhe var aslında ama yırtıp çıkamadı kozasını :).. bekliyoruz[/quote]
yarın sabah uçuralım kelebeği+.
uzlaşma 74400
[B]go[COLOR=White]up[/COLOR]go[COLOR=White]up[/COLOR]go[/B]
[quote=seçilmiş böcük;339942]Uzlaşma fiyatındanmı ?Kapanıştanmı acaba?[/quote]
74400'den uzlaştın
[quote=fXci;339950][B]go[COLOR=white]up[/COLOR]go[COLOR=white]up[/COLOR]go[/B][/quote]
Değişik bir mesaj...dng
[quote=excali;339952]Değişik bir mesaj...dng[/quote]
go go demek 90.000 demek, ne haber?:..::..:
[quote=padişah;339954]go go demek 90.000 demek, ne haber?:..::..:[/quote]
"Come come" demek, 60.000 mi?:..:
-1200 gap yolda
Oy verin oy...Longcular fazla çıkar tahminim...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5914[/URL]
[quote=halojen;339944]hehhe var aslında ama yırtıp çıkamadı kozasını :).. bekliyoruz[/quote]
Halopatro ayıp valla abi..ne öyle boğa kelebeği falan..
Bize şöyle bir ayu kelebeği lazım patron..Bi kanadı 70000 de öbür kanadı 65000 de filan...
[IMG]http://i56.tinypic.com/a1770x.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;339962]Halopatro ayıp valla abi..ne öyle boğa kelebeği falan..
Bize şöyle bir ayu kelebeği lazım patron..Bi kanadı 70000 de öbür kanadı 65000 de filan...
[IMG]http://i56.tinypic.com/a1770x.jpg[/IMG][/QUOTE]
dağa taşa yazdın mı abi... ona göre görüşeyim palayla :)
[quote=halojen;339963]dağa taşa yazdın mı abi... ona göre görüşeyim palayla :)[/quote]
Dağa taşa yazması kolay patron... Zaten resimdeki kelebek 1 km uzaktan bile görünür::: Yazmaya bile gerek yok...
Ve fekat senden bir isteği olabilir..İşin teorisini tam kapamamış olsam da; şu an FDJIR ın 60 dklık grafına bakıp bir kelebek oluşumu görüp görmediğini söyler misin bana..bakalım 1 arpa boyu yol alabilmiş miyim...brv
[QUOTE=Astatin;339964]Dağa taşa yazması kolay patron... Zaten resimdeki kelebek 1 km uzaktan bile görünür::: Yazmaya bile gerek yok...
Ve fekat senden bir isteği olabilir..İşin teorisini tam kapamamış olsam da; şu an FDJIR ın 60 dklık grafına bakıp bir kelebek oluşumu görüp görmediğini söyler misin bana..bakalım 1 arpa boyu yol alabilmiş miyim...brv[/QUOTE]
var patron..hemde 3 tane ayı paterni..boy boy :)
ama pek incelemedim fdow'u.. yani hangi şartlar altında kelebeklerin çalışma şansının arttığına bakmak lazım.. kağıt üzerinde ayı paternleri var bunda ama bilemiyorum çalışırmı..
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/9199.bmp[/IMG]
[quote=halojen;339965]var patron..hemde 3 tane ayı paterni..boy boy :)
ama pek incelemedim fdow'u.. yani hangi şartlar altında kelebeklerin çalışma şansının arttığına bakmak lazım.. kağıt üzerinde ayı paternleri var bunda ama bilemiyorum çalışırmı..
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/9199.bmp[/IMG][/quote]
Aha-da...1 arpa boyu yol almışım demekki.lelele.lelele.lelele
Bu arada; bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum patron, şort olduğıumdan ötürü...:o
tom emmi .... gapanış tahminim ... 8888.33 ... bence çöker dow .. çökmeden yazayımda ...ühühüühü .. üvvvvvvvv ....
[QUOTE=halojen;339965]var patron..hemde 3 tane ayı paterni..boy boy :)
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/9199.bmp[/IMG][/QUOTE]
dağa taşa .. asılacak graflar .... hörmetler halo dayı .. .brv.brv.brv
Hem %61.8 hem de 144 EMA aynı noktada.. Tutmazsa yemişim Fibonacci'yi... :..:
alacaktiniz o puanlari:..:
[QUOTE=Strategist;339975]Hem %61.8 hem de 144 EMA aynı noktada.. Tutmazsa yemişim Fibonacci'yi... :..:[/QUOTE]
stro baba çöksün baba..bi projeksyon alsak ... ... üvvvvvvvvvv :o:o:o
[quote=selçuklu;339978]stro baba çöksün baba..bi projeksyon alsak ... ... üvvvvvvvvvv :o:o:o[/quote]
Bu grafa bakıp graş görmek için ciddi çaba sarfetmem gerekti.. üvv.. Ama sanırım bi ihtimal buldum patron.. üvvv... :)))
[QUOTE=Strategist;339979]Bu grafa bakıp graş görmek için ciddi çaba sarfetmem gerekti.. üvv.. Ama sanırım bi ihtimal buldum patron.. üvvv... :)))[/QUOTE]
patron ellerine klavyene ... farene ....harddiskine . ekranına .... sağlık .... on numero proejksyon .... teşekkür tuşu çalışmıyor .... teşekkür edemiyorum gusura bakma .. :o:o:o
[quote=selçuklu;339980]patron ellerine klavyene ... farene ....harddiskine . ekranına .... sağlık .... on numero proejksyon .... teşekkür tuşu çalışmıyor .... teşekkür edemiyorum gusura bakma .. :o:o:o[/quote]
Est. muhterem patron.. üvvv.. Sana bonus olarak XU030 haftalık 34 EMA high low close kanalı grafı hediye ediyorum.. Geçmişte trend dönüşlerini ve trend içindeki geri çekilmeleri çok başarılı yakaladı... Kanalı graşka yönünde kırmış bulunuyoruz... Gaçınılmaz mı ne... üvvv... :)))
[quote=Strategist;339981]Est. muhterem patron.. üvvv.. Sana bonus olarak XU030 haftalık 34 EMA high low close kanalı grafı hediye ediyorum.. Geçmişte trend dönüşlerini ve trend içindeki geri çekilmeleri çok başarılı yakaladı... Kanalı graşka yönünde kırmış bulunuyoruz... Gaçınılmaz mı ne... üvvv... :)))[/quote]
tuzaktır o tuzak :::::::::
yahu arkadaşlar dow emmi 14 yada 15000 görmeden düşüş beklemeyin derim he bi düşeriz orası başka bence dow a fazla odaklanmamak lazım.:p