zirveden dönüşe yakışır bir gündü.. 1 saatte 2500 puan...
Printable View
zirveden dönüşe yakışır bir gündü.. 1 saatte 2500 puan...
Eeeeh beee, ekrana sürekli baksaymışım bugün öğlende düşük kaldıraç girdiğim kısa pozları kaptırırdım heralde:) ne güzel düşürmüşünüz, ellerinize sağlık arkadaşlar, voborsa farkı olmuş resmen:), saygılar...
sürprizimi açıklayımmı :)
Ziestenim cortta emma men 41175 lönk
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110592]Böyle dönüşten sonra ikinci ertesi gün satış kesin gelir.Dow zaten 8000 e gidecek bu gece.Mayıs ayındaki düşüş geliyor işte.Sell in may.Dax tozuttu zaten.Bu arada önceki yıllarda da iki üç kere mayısın 11inde başlamış düşüş.[/QUOTE]
ufak hisseler tabana oturdu... yarın 2. seans ancak gelir bunun tepkisi.. sabah direk gümmm aşağı yine...:D
sistem yogunluktan donmustr diycem ama bole yogun gunlerde sistem hep donar..eger ozel bı yerde yada buyuk cogunluk ıcnde deıglsenız ıllaki kopma yaşarsınız..ya siteleri coker aracıların..ya baska bı zımbırtı olr..e bu da saha dışında,masa başında çarpma işte..bunların cigeri kelek...yeterkı bızı bulsunlar..gecmıs olsn yavuzhan :(
oynadığımız 20 kontrat bişey. ya 100 - 200 kontrat işlem yapan biri olsak ?
valla moral namına bişey bırakmadılar..
böyle şeylere pek inanan biri değilsemde bugün kuşkulandım.
bana seans salonu yolu gözüküyor bu gidişle.
yüksek montanlı arkadaşlarada uyarı olsun,foreks terminaline böyle günlerde güvenemeyeceğiz demekki ?
[QUOTE=jerfin;110603]ufak hisseler tabana oturdu... yarın 2. seans ancak gelir bunun tepkisi.. sabah direk gümmm aşağı yine...:D[/QUOTE]
ya nerdesin sen jerfi iyisin dimi
[QUOTE=fXci;110598]abi öyle şelalemi olur.
itfaye hortumuynan aşağı su boşaltıyolar sende bizi yiyon şelale diye :D .dng[/QUOTE]
yok fxci angel fall o .. dünyanın en yüksek şelalesi ... iyi şelaleymiş ama .. :D
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Böyle bir düşüş esnasında spotta mal kitlediklerini düşünemediğimden, olsa olsa balonun gazını almak diyebiliyorum.Dji te ilk test 8.000 lerde ikinci ve panik yaratabilecek test ise 7.500 lerde.Fakat haziran vade sonu Dji te TOBO oluşup çalışırsa bizimkilerde fincan kulp çalışması tamamlarlar ve yine o angel fall şelalesinden(selçuklu şelalesi) gökyüzüne kanat takabilirler.
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=mersiyk;110606]ya nerdesin sen jerfi iyisin dimi[/QUOTE]
yardımcım ayrıldı işten, 1 haftadır yalnızım işyerinde..:( bakamıyorum foruma yoğunluktan, çıldırmaya ramak kaldı...:mad:
[quote=YAVUZHAN;110596]foreks terminal dondu kaldı,emir yollayamadım..
gün içi kazandığım 2000 tl yakın para buhar oldu neticede.
42400 saatlik ortalamaya,42 bin altına parça parça alış yazdım.
alış emirlerim gitti ama satışlarım gitmedi..
41900 e satış yolladığımda 41925 / 950 işlem görüyordu vob ama emir ulaşmadı.
telefonlar kitli zaten..
güniçi kazandığım gitti üstüne uzun kaldım mecburen.
süper bir gün berbat oldu anlayacağınız..
düğün bittikten sonra kime ne anlatıcaz kimi kime şikayet edicez pehh !
ofisten terminal vasıtasıyla işlem yapma işini gözden geçiricem..[/quote]
Ben de öyle birşey olsa rahat 20 milyar giderdi.Ben de o kurumun ağzına ederdim.O yüzden kalite yerle çalışmak lazım.Hiç sıkıntı olmadı bende.Ki zaten işlem de yapmadım.Ama emir verdim gerçekleşmedi.İptal ettim.İptal etmesem yani iptal emri iletilmese ayvayı yerdim.
[quote=jerfin;110603]ufak hisseler tabana oturdu... yarın 2. seans ancak gelir bunun tepkisi.. sabah direk gümmm aşağı yine...:D[/quote]
Full ayuyuk..dng
bu kadar shortçuyu keserler bence .. maliyeti iyi olan kardan yer..benim umudum yok bu kısalardan...dow erken düştü..