[quote=Strategist;339802]Gardaşım ben anlamam öyle siyah arkaplan üzerine rengarek çizgiler falan... Çıkar mı düşer mi onu söyle.. :p[/quote]
Sitro,
Ekrana ne çiziyon, lem?
Mesajla çok uyumlu olmuş..
.dng
Printable View
[quote=Strategist;339802]Gardaşım ben anlamam öyle siyah arkaplan üzerine rengarek çizgiler falan... Çıkar mı düşer mi onu söyle.. :p[/quote]
Sitro,
Ekrana ne çiziyon, lem?
Mesajla çok uyumlu olmuş..
.dng
Yurt dışındaki şu harekete karşı,
palanın yaptığı baskıyı görünce,
long olabilen var mı?
Ben tırsıyorum da... ondan sordum...
Herifler pozisyonu karlı kapatmak için bir taraflarını yırtıyorlar...
kalem 0.5 mi strobaba
vamos a teabas tierra sonata...zzzzzzzzzz...uyuyalım beyler...
pala roketleyecek galiba
nerede graşcılar, nerede nerede?
[quote=negrolino;339814]pala roketleyecek galiba[/quote]
Şu kadar baskının üzerine roketlerse iyi roketler, graşarsa da iyi graşar..:pStrobaba çok beğenecek bu yorumu..
Onu dokuzu anlamam ama şunu bikliyorum...Nisan vadedeki açık pozisyonun %70 inin son 3-4 günde ve piyasa graşarken açıldığını görüyorum....Fenafillah şeyelr olacak bence bu hafta ..du bakalım
[quote=Astatin;339816][COLOR=red]Şu kadar baskının üzerine [COLOR=white]roketlerse iyi roketler[/COLOR], graşarsa da iyi graşar..:p[/COLOR][COLOR=white]Strobaba çok beğenecek bu yorumu..[/COLOR]
Onu dokuzu anlamam ama şunu bikliyorum...Nisan vadedeki açık pozisyonun %70 inin son 3-4 günde ve piyasa graşarken açıldığını görüyorum....Fenafillah şeyelr olacak bence bu hafta ..du bakalım[/quote]
Vay be..nassıl da bildim arkadaş...::::::
selam millet, naber?,
graska matruska:..:
ben bugün işlem yapmadım iyimi bulamadık 74250 74700 ne yapalım izleyip dururum
[quote=nunu;339819]selam millet, naber?,
graska matruska:..:[/quote]
NUNU...pardon NUNİ..........
72xxx kapanış bekliyorum..hatta 73025 i sürpriaden sayarım...yok piyasa yükselirse kayıplarımı da hayra sayarım:::
72500 yakışır akşama :P
Bu DAX insan değilmiş yawww...amma PALA ondan da heyvan sanırsam...71900 felan çok ayıp olur dimi..dax ranarken filan..
[quote=negrolino;339820]ben bugün işlem yapmadım iyimi bulamadık 74250 74700 ne yapalım izleyip dururum[/quote]
boşşveeerr..papazı bulmaktan iyidir..
[quote=Astatin;339821]NUNU...pardon NUNİ..........
72xxx kapanış bekliyorum..hatta 73025 i sürpriaden sayarım...yok piyasa yükselirse kayıplarımı da hayra sayarım:::[/quote]
valla ben pek bisey beklemiyorum astinton. ama bu seviyede kalmayacagi, sert yukari ya da sert asagi yapacagi kesin gibi. amma velakin kestiremiyorum. o yuzden uzlasmaya gidecegim, artik bugun vergi mi keserler yoksa bonus mu gelir gorecegiz:..:
[quote=nunu;339819]selam millet, naber?,
graska matruska:..:[/quote]
Yine mi yanında munzam getirmeden geldin... :p
onu 9 u anlamam .... graşkada graşka ...
ohha ... nisan graşkaladı ..
[quote=Astatin;339549][SIZE=6][COLOR=darkred]Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=darkred]Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee[/COLOR][/SIZE][/quote]
Kraşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieynseyyynccccccccccc
[quote=nunu;339825]valla ben pek bisey beklemiyorum astinton. ama bu seviyede kalmayacagi, sert yukari ya da sert asagi yapacagi kesin gibi. amma velakin kestiremiyorum. o yuzden uzlasmaya gidecegim, artik bugun vergi mi keserler yoksa bonus mu gelir gorecegiz:..:[/quote]
Munzam ne demekti?
Fatmagül ne?üüü:confused:
abbovvvvvvvv
[quote=Astatin;339829]Kraşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieynseyyynccccccccccc[/quote]
Sana bişey olmasın... :..:
mega abbovvvvvvvvvvv
don gömlek flat .... uzlaşma karmaşasna girmek istemiyorum ..şahsen .. ....
[quote=selçuklu;339834]don gömlek flat .... uzlaşma karmaşasna girmek istemiyorum ..şahsen .. ....[/quote]
Zaten çıplaksın ,lem. Kandırma bizi...dng
[quote=selçuklu;339834]don gömlek flat .... uzlaşma karmaşasna girmek istemiyorum ..şahsen .. ....[/quote]
Gel gel gel Nisana gel,
Nisan dakiler kan kardeşler,
Şortlar 1 numero en büyük,
Cehennemden çıkan çılgın türk..
ey gidi ey..tokoba olsa bunun devamını ibize..selçuklu 3 tekerli mokozisiyle balık getirir ben de onları ızgara yapardım, strobaba da türkü çığırırdı...
Küskübarlarında dolanıyorumm......nım nım
çok pis negatif ayrıştık..
bi zamanlar 10 kaplandı.. üwwwwwwww :)
verilere odaklanalim:)
Avrupa ne oranda yükselirse, biz o oranda düşüyoruz. Korelasyonu kaybetmedik yine..:D
[quote=The Tatar;339838]çok pis negatif ayrıştık..
bi zamanlar 10 kaplandı.. üwwwwwwww :)[/quote]
Vans upon e taym deel mi:D:D
Daha dün gibi "Bu ** dax düşüyo biz niye çıkıyoz yaww"...hehehehe...devir değişti, dünya değişti e tabi çelik de değişti :D
[quote=Astatin;339837]Gel gel gel Nisana gel,
Nisan dakiler kan kardeşler,
Şortlar 1 numero en büyük,
Cehennemden çıkan çılgın türk..
ey gidi ey..tokoba olsa bunun devamını ibize..selçuklu 3 tekerli mokozisiyle balık getirir ben de onları ızgara yapardım, strobaba da türkü çığırırdı...
Küskübarlarında dolanıyorumm......nım nım[/quote]
tahrik etmesek patron böyle beste yaparaktan :D
[quote=nunu;339839]verilere odaklanalim:)[/quote]
veriler bize odaklandı üwwww :..:
üwwwww....ters köşe is available for the requesters...ehuehuee..üwwww???
[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9458/ayiro0.jpg[/IMG]
Forumdaki gürültüye bakan bişey oluyo zanneder ama ekrana bakıyorum bi cacık yok... :..:
Nerde 50.000, nerde 90.000.... Vade kapanışı olarak çok sönük geçiyo bence... üvvv...
[quote=The Tatar;339843]veriler bize odaklandı üwwww :..:[/quote]
ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba
[quote=Astatin;339849]ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba[/quote]
Sen kalemi bırak da bu DAX'da kesin vade kapanışı var.. Hans Schmit Pala işini biliyo... Bizimki kaputt... üvvv... :)))
[quote=Strategist;339852]Sen kalemi bırak da bu DAX'da kesin vade kapanışı var.. Hans Schmit Pala işini biliyo... Bizimki kaputt... üvvv... :)))[/quote]
Berlin den ran beni gülüm amman amman amman,
İzmir e gel graş beni, İzmir e gel graş beni,
[quote=Astatin;339849]ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba[/quote]
selçukluya da odaklan biraz..:o
EURUSD'de bu kadar yeter diye kapattığım long'lar dizilip önüme bir bir hesap sorarlar benden aman oyyy... üvvv... ıngaaaa.... :)))