-
[quote=TÜRKOĞLU;300980]eğer düşündüğüm gibi ise [B]10.900 civarında[/B] duracak DOW.
dünkü yüksekten ilk bizim açılışta gelen düşüş a idi sanıyorum sonra geri alış yaptılar o da b olmalı.bu inişte c diye düşünüyorum.10.900 ler son durak olmalı.
inşallah yanılıyorumdur ve inşallah ağzı burnu yamılır,çöker.
ama diğer yandan GARAN bu boru deeel diyoruz tabii.bööön feciydi GARAN...[/quote]
10.917 gördü ve döndü namussuz.11.066 aşılırsa bu yeniden kudurma moduna girebilir.
10.917 aşağı kırılırsa...bakalım...
şu bir gerçek shortlar hala para etmiy :(üüü:mad:
yarın sabah nötr hatta + açarsak ben şaşırmam.ne trendmiş anasını satayım.bitmiy...
-
fıçırlar 30 pivan artı olsun artı açmazsa pehh :D
-
[QUOTE=jerfin;300963]yawf bull, sen zaten vob'u bırakmamış mıydın aylar önce...dng[/QUOTE]
Anlık alınmış karardı ve dolayısı ilede sistemsiz olmuştu :p
Hem o aylar önceydi şimdi sistem bırakma diyo sisteme uyuyom artık:..::..::..:
-
[QUOTE=bull market;301023]Anlık alınmış karardı ve dolayısı ilede sistemsiz olmuştu :p
Hem o aylar önceydi şimdi sistem bırakma diyo sisteme uyuyom artık:..::..::..:[/QUOTE]
''biz ayrılamayız'' diyosun yani..:) büyük aşk hehehee
-
[QUOTE=jerfin;301024]''biz ayrılamayız'' diyosun yani..:) büyük aşk hehehee[/QUOTE]
Sevgi başka bişey, aşka sebep olduğunu hatırlamıyorum yada görmedim:)))
-
Şu varantlarda ilgimi çekiyor:)
gadaa
kcdaa
işdaa
Bunlar endeksin yukarı trendinde iyi para yaptı görünüyor:)
Ne diyorsunuz? alan satan varmı?
Yön aşağıya dönüyor sanki ve şimdide
gadpp
kcdpp
işdpp
para yaparmı?
kodlar heryerde aynımı geçiyor bilemiyorum.
Belki kraliçe vobu bırakın varanta başlayın diyecek, malum buradaki arkadaşlar pek bırakmayı sevmez, yeni piyasalar daha cazip gelirmiki diye önce vob bırak sonra varant stratejisimi uyguluyo bu kraliçe:)
-
Uyumayın bu varantları hiç olmazsa takibedin derim ben, epey iş var bu piyasada:)
-
[QUOTE=seagate;301022]fıçırlar 30 pivan artı olsun artı açmazsa pehh :D[/QUOTE]
içine doğmuş vallaha...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;301021]10.917 gördü ve döndü namussuz.11.066 aşılırsa bu yeniden kudurma moduna girebilir.
10.917 aşağı kırılırsa...bakalım...
şu bir gerçek shortlar hala para etmiy :(üüü:mad:
yarın sabah nötr hatta + açarsak ben şaşırmam.ne trendmiş anasını satayım.bitmiy...[/QUOTE]
içine doğmuş seninde...
-
Günaydın Kolay gelsin Bol Kazanclar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
[quote=Astatin;300996]ahada öne alayım...ehühühüüh..500 ün üstündeji NUNU, ve sıfırın altındaki pUpu ları hep çalışıyo bu indikin..en son pupu da sıra..belliki xauusd doparlayacak
[IMG]http://i53.tinypic.com/tar9k4.png[/IMG][/quote]
indik 500 ün üstüne çıktı...1338-1340 arasında 1 milyar dolarlık pozisyonu kapadım..ons başına ortalama 9 tolar kar fena değil..üühühühüüh