[quote=indregandi;224911]kınalı guzular, ana balya haricinde extra yı, 400-425 çıktım, 475-575-650 yerine koydum,......[/quote]
bende bunu düşündüm emme yapamadım..
sağa sola laf yetiştireceğiz diye....
Printable View
[quote=indregandi;224911]kınalı guzular, ana balya haricinde extra yı, 400-425 çıktım, 475-575-650 yerine koydum,......[/quote]
bende bunu düşündüm emme yapamadım..
sağa sola laf yetiştireceğiz diye....
ezber hep sudur...klasik borsada....
sell in the may....and go away....
yeni borsada....bu beklenti...nisandadır....may deki satışları dipte almak üçün....
550 kısa..
725 uzun..
[quote=küçük_k;224918]bende bunu düşündüm emme yapamadım..
sağa sola laf yetiştireceğiz diye....[/quote]
yav benim yaptığımda öle çok mühim deyil, yarın gapa tutacaklar, esas satış için bu 70625 deyil, ana satış için çok var daha, ama bu arada 1000-2000 puvanlık oynamalar tahmin ediyorum, bir günden diğerine, çünkü pala ölçer satışa girmedi, bu girene kadar ağa bunun bir üstünde bir altında olacak, şu anki farkları bile bu ikisinin 1400 puvanda,.....
bu bizim imkb 100 ün atlantikten görünen yüzü, sanki mevcut trendi içinde geri çekilerek bir zirve denemesi daha yapacak gibi duruyor,......
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hf7w20.jpg[/IMG]
şu mavi sıfırı yukarı keserse iş bitecek, mesafe aldı ama daha var, son söz bekleyen kazanır,....
[IMG]http://i39.tinypic.com/2cdeolt.jpg[/IMG]
alıcılar artıyor...
alan 6800
satab 5200
ama yeterli değil kütletmek için...
ha gayret. bakalım kime kütletecek...
[quote=indregandi;224931]şu mavi sıfırı yukarı keserse iş bitecek, mesafe aldı ama daha var, son söz bekleyen kazanır,....
[/quote]
kaç puan düşünce keser orayı...
çölde kalmış ve gözleri pörtlemiş kurbağaya yağmur için 1-2 ay daha bekle deme..
70625, de görüşürüz ağa, hiç sallama,....
[quote=küçük_k;224934]kaç puan düşünce keser orayı...
çölde kalmış ve gözleri pörtlemiş kurbağaya yağmur için 1-2 ay daha bekle deme..[/quote]
daha onu yapamadım, zaten onu yapsam hacimde yer değiştirme çıkacak ortaya, yani bir tarafta bu diğer tarafta ağa ve aynı hacimdeler,o zaman kütleyi ölçebilecem ama malesef, daha çok üşütmem lazım pc başında, bunu başka yereden idare ediyorum şimdilik,....
900 kısa
[quote=küçük_k;224934]kaç puan düşünce keser orayı...
çölde kalmış ve gözleri pörtlemiş kurbağaya yağmur için 1-2 ay daha bekle deme..[/quote]
o kadar deyil, şimdi bir önceki trendin kopyası var sanki, şu 71500 de zirve yapan, 60300 e çaktıkları,........bunun yatayı 18 iş günü sürmüş,........
her zaman aynı olacak deyil ama bir örnek, aslında benim indiklerim bunu zaten net haber veriyor, pala da sonuna kadar trende asılıyor,.....
bu hesap üzerinden benim şu anda long da olmam, en kötü flat olmam gerekiyor, ...........ben neyim cört, nereden 67475 ve üstünden niye, önleme atışlı satış, adamda %4.43 yaparsa 67875 ten sonuç zarar, zamanı konrol etmeyi öğrenene kadar bu sürecek, altımızda halı yok çekip alsınlar,...