sabah 400 cörtledim.. nerdeyse 1000 puan zarar yazdı döndü geri geldi...
stopsuz yaşamayı ögreten guzuma teşekkürler..
durum alan 5800
satan 5000
rakamlar yaklaştı emme hala cörtler avantajlı...
Printable View
sabah 400 cörtledim.. nerdeyse 1000 puan zarar yazdı döndü geri geldi...
stopsuz yaşamayı ögreten guzuma teşekkürler..
durum alan 5800
satan 5000
rakamlar yaklaştı emme hala cörtler avantajlı...
gitti bozo...
arkadaslar ben bozo ya zaman zaman satasırım...bu yıllardır böyle...oda beni sever idare eder....yoksa baska bişey yok...kendisini severim...
emmi şahidim küççükKKK dır dün 74te reverse olup bugün mikemmelll treydilen süpper bir cört ortalamsıyla cört devam ediyem sipotun zirvesi stopumdur
[quote=jani;224888]tamam...komple shortmusun...yoksa flatmi...
vaktinde yaz olumm...bak bozoy la aramı bozacan sen...anında yaz bilelim...[/quote]
adam bana 74250 de yazdı...
küçük.. ölümüne şortla birazdan aşağı basacam diye... ule adam 1000 puvan bastı..
bu zahid 4 haneli emme 4 çeker jeep gibi..
tamam muglalı....
ulen olumm...benden ve bizim bozo dan gaptıklarını bize iade edersin herhal...
netice itibarıyla biz gardasız...paramız sana halal olmaz....önce bozo nunkini ver....çok sinirli....ha ha ha
[quote=jani;224893]gitti bozo...
arkadaslar ben bozo ya zaman zaman satasırım...bu yıllardır böyle...oda beni sever idare eder....yoksa baska bişey yok...kendisini severim...[/quote]
piyasa düşerse geri gelir.. gelmezse hep birden mesaj atarız..
[quote=küçük_k;224878]muglalı zahidin son işlemleri oldukça başaraılı... kimseye hakaret etmediği sürece gendisinden faydalanırız... ha dili bi tuhaf.. ee ne yapalım onuda çeiri proğramı ile halledeceğiz...
şortuz zarardayız.. zordayız.. sajkin olalım... bu badireyi atlatalım...
sevgili guzu... ağamın gülkuzusu..
maraba sana emanet..[/quote]
onu demiyoz biz ona anlık yaz hep yazacaksan diyoruz .dng o kalkıyo her taraf darmadğın olup iş bittikten sonra eh işte ben en tepeden şortladım en alttan longladım böyle para yazıdm böyle para kaldırdım yazıp duruuu :::biz onu yapmasın deyozz .dng
momentum fenaaa tek sutoplu az pozlu işlem gerekir kar etmeden de riske girilmez tepeyi bulmak bizim işimiz değelll bu son yazım boğün işlemlere geçeyim hadi byeeeee byeeee
durum..
alan 6200
satan 5200
73500 könemli..
73200 çoooooook önemli..
73200 altında kapanmadıkça şortlar kıvranmaya devam eder...
şortum ama müsterih değilim....
675 uzunnn
kınalı guzular, ana balya haricinde extra yı, 400-425 çıktım, 475-575-650 yerine koydum,......
beklentim şöle, 72925 60lık ve 120 lik, [B]70625[/B] günlük, 72425 ise manevra yerem,
tepe beklentim 755xxx daha ötesi bu trend için yok, yeni bir kalkışma öncesinde mutlaka bir satış yiyecek,