5 dakkalıklarda aşağı akacak gibi bi görüntü oluştu..
450 altında kendini dağıtır..
Printable View
5 dakkalıklarda aşağı akacak gibi bi görüntü oluştu..
450 altında kendini dağıtır..
şu s&p yi ilk bulanız, bundan önce doları ilk bulanız, hepsinde ilk tokadı yiyoruz, bu olmaz,.....
sadece dolarda %100 vardı,
bunda %200 ....
yaw şimdi...ben bozoya ne dedimde bu bana bu kadar sinirendi....bunu sevmek kabahat yaaa...
zöhtü afını duydumu...nevri dönüyor yaaa....ha ha ha
[quote=indregandi;224798]garanti ne kadar garanti görelim bakalım, bu ülkede hiç bir şeygaranti deyil, 60 dan 74 olmuş adam, daha ne yapacak,...
bebelere verdi garantiyi oynasın dursunlar, ......[/quote]
üsdat satacaklar daha ne olsun. domuz gibi şişirecekler, ama bakacaklar içi bok. kendi doldurmuş hemde. olan türk milletine olacak. birde karnını şişiren diger ......,?
[quote=küçük_k;224856]gandi....
tekniğin kadar hissiyatında kuvvetliymiş... tebrik ederim...
bu zahidin 3 hanesi üfürük değil gibi...
tanımam bilmem emme benimki de hissiyat[/quote]
ya en güzel his bizde var, boş ver, bu işe gireceksek gideriz hsse bahçesine vobda işimiz ne,.......
ben bildiğimi okurum, döner döner yine okurum,..........
ekmeği taştan çıkarmayı severim, hazır beni bozar,......
[quote=boz ayı;224863][B]ben çıkıyorum.....[/B]
[B]arkamdan konuşmak yürek ister......[/B]
[B]buyrun...................[/B]
[B]sanal alemde mastürbasyon yapmak için benim yaşım uygın değil..[/B][/quote]
gitme lem...birazdan çökecek...sensiz olmaz...
[quote=dede;224869]üsdat satacaklar daha ne olsun. domuz gibi şişirecekler, ama bakacaklar içi bok. kendi doldurmuş hemde. olan türk milletine olacak. birde karnını şişiren diger ......,?[/quote]
kedi fare gibi oynuyorlar yurdumla dede,...........
muglalı zahidin son işlemleri oldukça başaraılı... kimseye hakaret etmediği sürece gendisinden faydalanırız... ha dili bi tuhaf.. ee ne yapalım onuda çeiri proğramı ile halledeceğiz...
şortuz zarardayız.. zordayız.. sajkin olalım... bu badireyi atlatalım...
sevgili guzu... ağamın gülkuzusu..
maraba sana emanet..
zühtü bagıyor bagıyor bu pasta ile nereee gadaa sürebilin pala ağam deyor, zühtü dün yazdı küççükKKK ya cörtünü açtı, bugünde yazdı hatta dediki feyk olabilüü bu vob zirvesi sonra ayuu çıkabülüü dedi...zühtü böyük oyuncu zühtüü polemige girmeyor özelden yaşıyor arkıdeşlikler geliştiriyor zühtü genç emmilere agalara selam eder zühtü hala zirvelerde dolaşıldığının bilincince emme pastanın kreması pek bi gözel cört yaziyy üstünde ahahaahahahahahahahahhahahahahhahahahhahaha
[quote=catedral;224864]5 dakkalıklarda aşağı akacak gibi bi görüntü oluştu..
450 altında kendini dağıtır..[/quote]
cadım bendede 475 in altı, aynı hesap yuani,....
[quote=jani;224867]yaw şimdi...ben bozoya ne dedimde bu bana bu kadar sinirendi....bunu sevmek kabahat yaaa...
zöhtü afını duydumu...nevri dönüyor yaaa....ha ha ha[/quote]
emmii şahidimsin 64te girdim 74te çıktım löngten ona göre
[quote=MuglaliZuhtu;224883]emmii şahidimsin 64te girdim 74te çıktım löngten ona göre[/quote]
tamam...komple shortmusun...yoksa flatmi...
vaktinde yaz olumm...bak bozoy la aramı bozacan sen...anında yaz bilelim...