[QUOTE=Larossıan;109972]Ya kırın ya verin adamı hasta etmeyin.:([/QUOTE]
42500....600...700...800 e gitsin verişin alasını goreceksiniz :..:
Printable View
[QUOTE=Larossıan;109972]Ya kırın ya verin adamı hasta etmeyin.:([/QUOTE]
42500....600...700...800 e gitsin verişin alasını goreceksiniz :..:
[quote=Larossıan;109972]Ya kırın ya verin adamı hasta etmeyin.:([/quote]
önce alsınlar abi mümkünse :D
Şu an ve şu saat itibarı ile hayatımda vobu sonlandırmış bulunuyorum.Çok çırpındık ama olmadı.Hepinize çok ama çok teşekkürler arkadaşlar Allah kazancınızı bol etsin.Bundan sonra değil vob da işlem yapmak forumuna bile girmeyeceğim :) yazdıklarımızdan ve paylaştıklarıızdan dolayı hatam olduysa affola...
fezaya fezaya.
az kaldı, ha gayret. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
dow 9000 e gider biz artık kaça gideriz hesaplayın...bence...
yahu hergün diyoruz son 1 kez daha gider son 1 kez daha gider ama bu gidişin sonu bi türlü gelmiyor...
son dedikçe alıyorlar...
her şey bittiği anda yeni bir umut doğacak İşallah bekliyorum stobu iptal ettim, seans sonuna doğru, belli olur doğrumu yaptık yanlışmı.
stop şartı 41750 kısa şartı 41600..
gece uzunda kalma ihtimalimçok küçük..
42 bin seviyelerinden uzaklaşmadan uzun riskini gece alamam şahsen..
coşku patlaması var boğalarda, ayular ise kafa kol kalmadı, dönecek demeye utanıyorum ama beklemeye devam mükafatını alacam gibi hissediyorum.
[QUOTE=traderx;109980]her şey bittiği anda yeni bir umut doğacak İşallah bekliyorum stobu iptal ettim, seans sonuna doğru, belli olur doğrumu yaptık yanlışmı.[/QUOTE]
yanlış yaptın,dönüş işareti yok...bence...
[quote=SEYYAH;109979]yahu hergün diyoruz son 1 kez daha gider son 1 kez daha gider ama bu gidişin sonu bi türlü gelmiyor...
son dedikçe alıyorlar...[/quote]
az kaldı az.:D:D15 dklığı bekliyom 5 dklıklada alıyom satıyom yeter istediği yere gitsin bu arada gecede kalmıyom.
[quote=traderx;109980]her şey bittiği anda yeni bir umut doğacak İşallah bekliyorum stobu iptal ettim, seans sonuna doğru, belli olur doğrumu yaptık yanlışmı.[/quote]
gecenin en karanlık noktası, aydınlığa en yakın noktadır...