-
[QUOTE=natilus99;65232]sisteminizin trendi olan piyasalarda oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum...
sizi ilgi ile izliyorum benimde kendi sistemim var sizinki ile karşılaştırıp teyid için kullanıyorum.. kendi şahsım adına sizi motive etmek için okunduğunuz ve takip edildiğinizi bilmenizi istedim burada forumda isim vermek istemiyorum ama oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm sistemlerini teknik analizlerlede destekleyen diğer arkadaşlarıda buradan kutlarım ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim...[/QUOTE]
Sayın natilus99,,
ilk önce formumuza katılmanıza çok sevindim belirtmek isterim..
Katılımlarınızın devamlı olmasını dilerim..
Sisteminizi mahsuru yoksa ayrı bir sayfa açıp ordan yayınlayabilirsiniz...
Yazınızdaki övgüler için çok teşekkür ederim....
-
sv:cbaykus şunu belirtmek isterim ki benim sistemimin temeli şimdilik xu30 a dayanıyor ve günlük verilere dayanmakta
yani henüz vob verilerini dataları sağlıklı ve ücretsiz alabileceğim bi yer bilmediğim için durumu bu şekilde götürmeye çalışıyorum kısaca sistemimden bahsedeyim..
sistemin işleyiş biçimi tamamen metastok tabanlı ve indikatör bazında çalışıyor bazı metastok formülleri üzerinde değişik varyasyonları deneyip kendime göre bi sistem oluşturdum bunun içinde formülleri kendi pozisyon açma ve kapatma temeli üzerine kurdum...
sistemim 3 farklı formülün çakıştığı gün long sinyali gelmekte yada bu formüllerin 3 ü birden çakıştığı günde short sinyali gelmekte..
formülleri aşağıda belirteyim biraz karışık gibi gelsede sonuca bakıyorum.. stop belirliyorum...ve pozisyon açıyorum...
[IMG]http://resimekle.gen.tr/uploads/vvt55067.png[/IMG]
If( (L<Ref(L,-2)) AND C<=Ref(C,-1) ,-2,If(H>Ref(H,-2) AND C>=Ref(C,-2),1,If( (Ref(L,-2)<Ref(L,-2)) AND Ref(C,-1)<=Ref(C,-2) ,-1,If(Ref(H,-1)>Ref(H,-2) AND Ref(C,-1)>=Ref(C,-2),1,-1))))
Mov((PVT()-LLV(PVT(),9)) / (HHV(PVT(),9)-LLV(PVT(),9)), 5, S);
Mov(Mov((PVT()-LLV(PVT(),9)) / (HHV(PVT(),9)-LLV(PVT(),9)), 4, S),4,S);
aa1:=Mov(C,10,E);
bb:=C-Mov(C,10,E);
cc:=aa1+Mov(bb,10,E);
dd:=Mov(C,6,E);
ee:=C-Mov(C,6,E);
ff:=dd+Mov(ee,6,E);
Leader:=cc-ee;
ak:=Mov(C,5,E);
kullandığım ve üzerinde kendime göre optimize ettiğim erken uyarı sistemlerim bunlardır...
sistemimi oluşturan göstergelerde mavi dikine çizgiler alım sinyali kırmızı dikine çizgiler de satım sinyalidir..
ortada ise stokastik göstergesi yine tarafımdan formül üzerinde oynama yapılarak optimize edilmiştir...
en üstteki yeşil olan indikatör de kendi yazdığım bir formül olup dikine yukarı çıkışlar al sinyali aşağı dikine inişler short sinyalidir..
mum grafiklerin üzerindeki yeşil çizgi kırmızı çizgiyi kestiğinde long sinyali tam tersi olduğunda yani kırmızı çizgi yeşil çizgiyi aşağıya kestiğinde short sinyali olarak yorumlanır...
sistemimde görüldüğü üzere long sinyali devam ediyor...
-
kullandığım bir diğer metodu da vereyim
sıralama şu şekilde yukardan aşağıya
1 kırmızı
2 mavi
3 yeşil
bu sıralama ilk kesildiği gün bize long pozisyon açmamızı söylüyor...
1 yeşil
2 mavi
3 kırmızı
bu şekilde kesiştiğinde ise short pozisyona geçmemizi söylüyor yorumlama bu şekilde isteyen değerleri değiştirip farklı varyasyonlar ile deneyebilir...
tabi bu çizgileri istediğimiz gibi renklendirmek seçiminize bağlıdır..
formulde şu şekildedir..
{Stochastic %K}
Per1a:=Input("length of stoch %K",1,100,14);
((CLOSE - LLV(L,Per1a))/(HHV(H,Per1a)-LLV(L,Per1a)))*100;
{Stochastic %d}
Per1b:=Input("length of stoch %d",1,100,14);
Per2b:=Input("length of ma",1,100,3);
Mov((((CLOSE-LLV(L,Per1b))/(HHV(H,Per1b)-LLV(L,Per1b)))*100),Per2b,S);
{Slow Stochastic %D}
Per1c:=Input("length of stoch %D",1,100,14);
Per2c:=Input("length of ma1",1,100,3);
Per3c:=Input("length of ma2",1,100,3);
Mov((Mov((((CLOSE-LLV(L,Per1c)) / (HHV(H,Per1c)-LLV(L,Per1c)))*100),Per2c,S)),Per3c,S);
-
çok Teşekkür Ederim...
Sayın nattilus 99,,
Hiç çekinmeden kullandıgınız sistemi verdiğiniz için çok teşekkür ederim....
kimse burda paylaşım yapmak istemiyor....
Siz daha yeni katıldıgınız bir forma kullandıgınız sistemi veriyorsunuz...
gerçekten size çok teşekkür ederim......
-
sevgili Cbaykuş,
geçmiş doğum günün kutlu olsun.
sistemin bu aralar çok başarılı gidiyor, takip ediyorum. emeklerine teşekkürler.
sevgiler.
-
01,12,2008 Pazartesi....
[img]http://resimekle.gen.tr/uploads/RcI57391.jpg[/img]
Takip sayımız..[COLOR="Red"][SIZE="5"]32,512 altında kapanış....bizi şhortlattırdı.....[/SIZE][/COLOR]
SAYI KIRILIŞLARINA DİKKAT DERİM.....
Yarın takip sayımız.[COLOR="Blue"][SIZE="6"]32,178 üstü LONG A GEÇİRİR....[/SIZE][/COLOR]
-
01,12,2008 Pazartesi....
[img]http://resimekle.gen.tr/uploads/sRv57642.jpg[/img]
-
[QUOTE=jelibon;65276]sevgili Cbaykuş,
geçmiş doğum günün kutlu olsun.
sistemin bu aralar çok başarılı gidiyor, takip ediyorum. emeklerine teşekkürler.
sevgiler.[/QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM...
jelibon. :o
-
[quote=cbaykus;65398]
Takip sayımız..[COLOR=red][SIZE=5]32,512 altında kapanış....bizi şhortlattırdı.....[/SIZE][/COLOR]
SAYI KIRILIŞLARINA DİKKAT DERİM.....
Yarın takip sayımız.[COLOR=blue][SIZE=6]32,178 üstü LONG A GEÇİRİR....[/SIZE][/COLOR][/quote]
bi kaç deneme yaptık ama çabuk reverse ettik teşekkürler sistem shorta döndü
31.900 ve 31.600 den long açtık hepsini 31.950 ten shorta çevirmeyi becerebildik...
teşekkürler sv:cbaykuş sistem teyid için
-
[QUOTE=natilus99;65403]bi kaç deneme yaptık ama çabuk reverse ettik teşekkürler sistem shorta döndü
31.900 ve 31.600 den long açtık hepsini 31.950 ten shorta çevirmeyi becerebildik...
teşekkürler sv:cbaykuş sistem teyid için[/QUOTE]
Bugün seansı izleme olanagı bulduysanız nasılda 32,600 32,500 lerde baya tutunmaya çalıştı ama
sayı kırılınca satışlar hızlandı gibi........
BEN SAYI KIRILIŞLARINA BİRAZ ÖZEN GÖSTERİYORUM.....GİBİ..
-
seansı izledim tutunmaya çalıştı ama dow futureların tepki vermediği görülünce satışlar sertleşti
ben bi ara 31.900 ve 31.600 long açtım ama sistem sata dönünce 31.950 den reverse ettim 31.550 ye kadar hiç longlamadan sürekli shortladım sistemime güveniyorum sizden de teyid gelince hiç endişeye mahal kalmıyor teşekkürler
-
[IMG]http://resimekle.gen.tr/uploads/Dav62958.png[/IMG]
sıralama şu şekilde olursa long
1 yeşil çizgi
2 lacivert çizgi
3 kırmızı
sıralama şu şekilde olursa short
1 kırmızı çizgi
2 lacivert çizgi
3 yeşil çizgi
stocastik erken uyarı sistemi 3lü varyasyon