palaya fırsat doğdu gene bıçakları lazer kesimmiş yeni getirtmiş üwwwwwwwwwwwwww akşam kesim var kapanışa anlaşıldı üwwwwwwwwwww
Printable View
palaya fırsat doğdu gene bıçakları lazer kesimmiş yeni getirtmiş üwwwwwwwwwwwwww akşam kesim var kapanışa anlaşıldı üwwwwwwwwwww
Bol Kazanclar ben cıktım sizlere kolay gelsin
pala haberi gökte ararken yerde buldu kesimhaneyi temizliyolar şimdi hijyenik olsun
[QUOTE=Kennym;300813]temınatların 900 tl olmaıs nedenıyle kapanacak shortlaırn yerıne yenı shortcu olusturmak istiyor.. bu saatten sonra spotu alacak yıne palanın kendı yada kayıncosu .. dolayısıyla yukarı gıdısın anahtarı zaten kendı elınde. ama yukarıya bodoz gıdıp mılletın malını toplayıp elınde kalmasının onune gecmek ıcın vobdan kısacı toplayıp hedge etmesı gerek..
ne zaman kı kapanan pozlar eskıye doner yanı uzerınden hem longları atıp yenı short destekcılerını dıger tarafa toplar o vakıt yukarı gıder.. aksı takdırde testerele dur...[/QUOTE]
cok surmedı 20 dakka ıcınde ılk fırsatta bunu basardı.. sımdı yenı zırve gelebilir.. bosalan shorcular hemen doldu cin haberiyle birlikte
BU nedir arkadaş... Vobun içine s...tılar yaa
her olumsuz haberde yeni zirve geldi... kesimhane boş kaldıydı bi kaç gündür çok çalışması lazım mantıken üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..
önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla
[QUOTE=negrolino;300833]önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla[/QUOTE]
diger turlu sacma olurdu biraz :)
[quote=negrolino;300833]önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla[/quote]
boşuna kesimhane demiyoruz :D
selpatros abii üwwwwwwwwwwww grafük alsaydık üwwwwwwwwwwwww gördüm süzüüüüüüüüü
üvvvvvvvvvvv .. .geldim .. altın kıvama gelmiş .. üühüüh ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/1962.png[/IMG]
şorta hayat yok bu vobda anlaşıldı 350 puan girdi .dng
sistem onaylıyor dedik atladık çarpıverdi herifler :..: kapadık tekrar aşağı gelir şimdi şerefsiz bunlar ...şşak geçiyorlar resmen :eek: ağzımız açık izliyoz herifleri