Öffff yaaaa az tepsin hakkaten...
Zarar ettikmi ..çına kına yakacak çokmuş haberimiz yok...
şöyle 76500-77000 felan iyi olurdu:)
Printable View
Öffff yaaaa az tepsin hakkaten...
Zarar ettikmi ..çına kına yakacak çokmuş haberimiz yok...
şöyle 76500-77000 felan iyi olurdu:)
Sello 9.10- olmadığı sürece vob koşar babazulu kazanır dermişiiimmmm :)
[quote=Kanaatkar;338890]tepki gacinilmaz[/quote]
bencede ve epey sert olacak diye düşünüyorum..
pala süprizi sever..
bekliyoruz bakalım..
ağır aksak tepkiyi seçti pala, yanibence:)
huylu huyundan vazgeçmezmiş....
akşama ancak 76000 oda belki
yarın sabah tekrar düşüş ama sonra 77000
yarın akşamada 78000 civarı kapanış...
pehhhh sıkıntıdan patlarız
beter olsun selocan..
ara baglantı ücretleri düşük olduğundan 800 tr. az kar açıklamış..
zaten numara geçişine tcell karsı çıktığı için 12 ay geçikti..
birde hep övünür..efem..bizim ismimizde türk kelimesi varmışda..milli şirketmiş..
[B]bu millete en kaliteliyi ,en ucuza veren şirket lazım[/B]..şova gerek yok...millete kazığa hiç gerek yok..
Burdan daha short'lamam... Prensip gereği long'lamam da... Forex'e ağırlık verme zamanı... :)))
graşalım beyler acelemiz var...
"ilk seans kötü açıkladığı kara paralel düşen tcell in etkisi ile imkb de satışlar yaşandı, ikinci seans tedirginliğe bankaların da katılması ile satışlar yoğunlaştı ve imkb günü %4.66 düşüşle tamamladı" şeklinde bir ana haber bülteni duymak istiyorum
Nisan vadede 30000 puan kazanıyim diyorum strobaba
15 dklıkda ikili dip olabiliri gayatron dan önce söyleyeyim..ama bence olmaz
Arkadaşlar genelde baktığımızda KAYAHAN Haklı çıktı sayılır bence her şelale dediğinde tepki yukarılar geldi hemde sert gelmiş olabilir ama büyük resme bakarak söylemiş de olabilir bu crashh yolda kelimesini :o
bence tebrik etmek gerekir .brv.brv.brv
[quote=a.kaya;338919]Arkadaşlar genelde baktığımızda KAYAHAN Haklı çıktı sayılır bence her şelale dediğinde tepki yukarılar geldi hemde sert gelmiş olabilir ama büyük resme bakarak söylemiş de olabilir bu crashh yolda kelimesini :o
bence tebrik etmek gerekir .brv.brv.brv[/quote]
forumda yeni oldugun nasil belli:)
gerci ben de senden bir ay once uye olmusum. o bir ay bana cok sey ogretmis:)
75000 den kısaları kapadım...
15 daklık trent göstergesi al da..ve pu lar mı var ne..
uzuna cesaret yok.
[quote=abka;338909]beter olsun selocan..
ara baglantı ücretleri düşük olduğundan 800 tr. az kar açıklamış..
zaten numara geçişine tcell karsı çıktığı için 12 ay geçikti..
birde hep övünür..efem..bizim ismimizde türk kelimesi varmışda..milli şirketmiş..
[B]bu millete en kaliteliyi ,en ucuza veren şirket lazım[/B]..şova gerek yok...millete kazığa hiç gerek yok..[/quote]
kaliteyi pahalıya satıyor tcell..
diğerlerinden her yönden üstün o ayrı..
bende kırmızı diyecem yakında,faturalar çok kabarık..
[quote=Astatin;338916]Nisan vadede 30000 puan kazanıyim diyorum strobaba[/quote]
Az bile hedefliyorsun patronajjj... Bu konuda ilgili kontak kişin Kayapatron biliyosun... 107.000 tüm hızıyla yolda... 107.000 - 75.000 = 32.000 puan marj var... Bozdur bozdur harca... :..:
[quote=Strategist;338927]Az bile hedefliyorsun patronajjj... Bu konuda ilgili kontak kişin Kayapatron biliyosun... 107.000 tüm hızıyla yolda... 107.000 - 75.000 = 32.000 puan marj var... Bozdur bozdur harca... :..:[/quote]
Arttırıyorum 108.000 yapıyorum...Ama rece ederim bunu her ortamda söylemeyelim de :p deli diye dalga geçmezinler
Zaten ondan değilmidir ki şu kadar zamandır 92binden beri indir kaldır Pala 108 bin yolunda rahat haereket için mangır topluyor üçer beşer :)
vay be PUPU lar ve ikili dip mi ne...üwwww..gurtar bizi gayahan
tcellin abartılı düşüşü vob da çok etkili..oda blanço bazlı..şimdi unutulur..
bankalar hala yeni dip yok..
Anlaşıldı
Son yarım saate kaldı bu iş...
Dow mu bizim endeksler yahu, son yarım saat işlemleri meşhur oldu:)
Gorkuyorum Gayatron..ama bu PUPUlar çalışmazsa varya 74 de tutmaz burayı..üww
[IMG]http://i52.tinypic.com/105ce92.png[/IMG]
[quote=Astatin;338938]Gorkuyorum Gayatron..ama bu PUPUlar çalışmazsa varya 74 de tutmaz burayı..üww
[/quote]
Asıl soru şu... O PUPU'lar çalışmazsa bir da PUPU'ya bakar mısın bakmaz mısın... Şimdiden söyle... :..:
[quote=Strategist;338927]Az bile hedefliyorsun patronajjj... Bu konuda ilgili kontak kişin Kayapatron biliyosun... 107.000 tüm hızıyla yolda... 107.000 - 75.000 = 32.000 puan marj var... Bozdur bozdur harca... :..:[/quote]
Strobear iyiydi yaw, nerden geldi bu Strobull.dng
petrol fiyatlarinin bu kadar artmasi gercekten uzucu. orta halli vatandasin cebi cok yanacak:(
3 te 2 çoğunluk sağlansın diye beklemedeyim.
geceye yüksek ihtimal long olarak gireceğim..
75 bin altı planı bozar o da ayrı..
[quote=Strategist;338941]Asıl soru şu... O PUPU'lar çalışmazsa bir da PUPU'ya bakar mısın bakmaz mısın... Şimdiden söyle... :..:[/quote]
hımmmmmmmm.....bilemedim bak şimdi::: gaya biliyordur ona sor.dng
[quote=Astatin;338938]Gorkuyorum Gayatron..ama bu PUPUlar çalışmazsa varya 74 de tutmaz burayı..üww
[/quote]
Pupuların akibeti sanırım 15:30 verisiyle belli olacak
verileri dikkatli izleyelim.
[quote=flexy;338946]Pupuların akibeti sanırım 15:30 verisiyle belli olacak[/quote]
pisti olduk galiba:)
Sello iflaz etmediki ne oluyor kine :)?
vay vay vay..şubatta 13xxx ap kapanmış nisanda 22xxx ap açılmış bugün...
ayrıca nisanda toplam ap 85xxx ve bunun 55-56 bini dün ve bugün açıldı...way **...
nisan da oluk oluk kan akacak..üwww
[quote=flexy;338946]Pupuların akibeti sanırım 15:30 verisiyle belli olacak[/quote]
Günün verileri:
15:30 Dünya Teknik Analistler Birliği - PUPU tutturma endeksi (Beklenti: 0)
-- Zotriks --
:..:
ne verisi var hacıfileksi niki seksi?
üwwww...AOP..75000 den flateydik iyi olacağmış:o
nisana geçen varmı aramızda ?
[quote=babazulu;338950]Sello iflaz etmediki ne oluyor kine :)?[/quote]
Bu tür operasyonlar dipten ucuza mal toplamak için kullanılır... Büyük ihtimalle 3 vakte kadar selocanla ilgili çok pozitif bir haber gelecek... ;)
[quote=The Tatar;338954]nisana geçen varmı aramızda ?[/quote]
Ben flat'leri nisan'a taşıdım.. üvvv..
[quote=Astatin;338953]ne verisi var hacıfileksi niki seksi?
üwwww...AOP..75000 den flateydik iyi olacağmış:o[/quote]
USDFed-Bullard'ın Konuşması15:30 Düşük
USDChicago Fed Ulusal Aktivite Endeki15:30 %3,0Orta
USDİşsizlik Sigortası Başvuruları15:30405K410KOrta
USDDevam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları15:30 3911KOrta
USDDayanıklı Mal Siparişleri15:30%2,9-%2,5Yüksek
USDDayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık hariç)15:30%0,4%0,5Yüksek
ecotakvimden alıntı
[quote=Strategist;338952]Günün verileri:
15:30 Dünya Teknik Analistler Birliği - PUPU tutturma endeksi (Beklenti: 0)
-- Zotriks --
:..:[/quote]
strobaba..şöyle yapalım..veri kötü gelsin, bu yine 74800 yapsın..amma pupular bozulmasın, ben flatliyim..hatta lonkk yapiim (yalan.) 76800 den duble çekip şorta döniim...kapanış 74200 olsun..suyundan da olsun..olma mı:DPUPU, histem ve sistemlerin hepsi çalışır kimsenin aklı galmaz...
olma mı strobaba..gurtar bizi baba
[quote=The Tatar;338954]nisana geçen varmı aramızda ?[/quote]
Dün öğleden beridir Nisan-Şubat karışık takılıyorum....Enteresan oluyor, boşluklar felan çok heyecanlı::::::
A_ha....
[quote=Astatin;338959]strobaba..şöyle yapalım..veri kötü gelsin, bu yine 74800 yapsın..amma pupular bozulmasın, ben flatliyim..hatta lonkk yapiim (yalan.) 76800 den duble çekip şorta döniim...kapanış 74200 olsun..suyundan da olsun..olma mı:DPUPU, histem ve sistemlerin hepsi çalışır kimsenin aklı galmaz...
olma mı strobaba..gurtar bizi baba[/quote]
76.000 kırıldığı anda ilk hedef 76.025 olur... O kadar... Ya da belki o kadar değildir ama ben bu kadar anlıyorum... O kadar.... :)))
Haftalık işsizlik başvuruları var birazdan
long devam...