[QUOTE=adalı54;300720]SelPatros hangisini yatay bekliyorsun Malum bu aralar cok değişik yerlerde yüzüyorsun.Dow,Fdow,Gold,,Dax ,VOB,?Bol Kazanclar Dilerim:..:[/QUOTE]
global bi yataylık olsun adalı patron ...... :D:D ...
Printable View
[QUOTE=adalı54;300720]SelPatros hangisini yatay bekliyorsun Malum bu aralar cok değişik yerlerde yüzüyorsun.Dow,Fdow,Gold,,Dax ,VOB,?Bol Kazanclar Dilerim:..:[/QUOTE]
global bi yataylık olsun adalı patron ...... :D:D ...
Başka siteden alıntıdır
N.Sevgen 'in günlük bülteninden..
[B]Çok Önemli Not[/B]:
VOB, İMKB30 sözleşmelerinde başlangıç teminatları yarın sabahtan itibaren geçerli olmak üzere arttırılarak 800 TL’den [B]900[/B] TL’ye çıkacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken; bugün VOB’da seans sonunda gelen gün sonu uzlaşma fiyatlarına göre teminat tamamlama çağrısına yakın seyreden yatırımcılar [COLOR=red]o gün tamamlama çağrısına muhatap olmasa bile ertesi gün teminatlar 100 TL arttığı için teminat tamamlama çağrısıyla karşı karşıya gelebilir[/COLOR]. Bu nedenle; bugün VOB’da seans sonuna doğru, seans bitmeden, yatırımcıların VOB’daki teminatlarının durumunu ertesi günkü teminat artışını dikkate alarak iyice kontrol etmeleri gerekmektedir. [U]Aksi takdirde bu akşam VOB’da 17:45’teki gün sonu uzlaşma fiyatına göre teminat tamamlama çağrısına yakın kapanan yatırımcıların portföyleri ertesi gün tamamlama çağrısı süpriziyle karşılaşılabilir[/U]....!
hücum marşını çalacaksın mehter marşlarından abi var ya bu gazla bunlar fezaya götürürler bu borsayı :D
[quote=a.kaya;300725]hücum marşını çalacaksın mehter marşlarından abi var ya bu gazla bunlar fezaya götürürler bu borsayı :D[/quote]
Kaya Patron bunlar düşerken mehter marşı ile iki geri bir ileri nazlı nazlı cıkarken Rokcı gibi cılgın gibi
Vobda değil de matrikste çöküşler oluyor..:confused:
Vob aynı terane asılın uşaglar küreklere modunda devam ediyorlar...:)))
No trade bugün karar verdim .... kanalizasyona destek olsun sayım yaptım .... ahanda sayım ..... cümleten kolay gelsin saygıdeğer patronlar .....:o:o:o ahada sayım ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/980.png[/IMG]
[quote=selçuklu;300733]No trade bugün karar verdim .... kanalizasyona destek olsun sayım yaptım .... ahanda sayım ..... cümleten kolay gelsin saygıdeğer patronlar .....:o:o:o ahada sayım ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/980.png[/IMG][/quote]
Selpatros eline emeğine sağlık
düşer diyorum
selpatros abi günaydın abi üwww e kanalizasyonun dışına fışkırtır mı abi öyle bi özelliğimi vardı abi hürmetler
*************** ziztemlerle oynuyor **********************
shorta geçtim
tersimi yap kazan dönemi hayırlı olsun
dün tersime oynasaydınız kazanırdınız...:)
Saat 15.30 da ABD konut başlangıçları verisi var. aşağı yukarı oynatabilecek bir veri dikkat etmek lazım.