-
[quote=asyalı;108585][FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz. [/FONT]
[FONT=Verdana]• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin. [/FONT]
[FONT=Verdana]• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda? [/FONT]
[FONT=Verdana]• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT][/quote]
temel analistler piyasada çoğunlukla kaybeder. günlerden birgün
seykota yla temel analistçi yemek yiyormuş masadan keskin bıçak düşerken seykota ayağını çek bıçak düşüyor demiş temel analist te ayağını çekmemiş ve bıçak saplanmış ayağına. seykota neden ayağını çekmedin dediğinde ise temel analizstçi bıçağın tekrar yukarı çıkmasını bekledim demiş:p
-
[QUOTE=traderx;108576]aşağı kama var bu çok tırstırtıyor beni:..:
yükseliş trendlerinde en güvenilen formasyon bence ve yukarı yukarı işaret ediyor çoğu zaman, endeksi parçalamasalar buralardan alım girilebilirdi ama, endeksi parçalarken vobu almazlar heralde:eek:[/QUOTE]
kama flama bayrak artık her neyse çoğu zaman olduğu gibi yukarı kırıldı
short devam.
-
[quote=sovalye;108594]temel analistler piyasada çoğunlukla kaybeder. günlerden birgün
seykota yla temel analistçi yemek yiyormuş masadan keskin bıçak düşerken seykota ayağını çek bıçak düşüyor demiş temel analist te ayağını çekmemiş ve bıçak saplanmış ayağına. seykota neden ayağını çekmedin dediğinde ise temel analizstçi bıçağın tekrar yukarı çıkmasını bekledim demiş:p[/quote]
eheh bu süperdi.
Amanın ayağım! :..::..:
-
[quote=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/quote]
ne kadar cidden..:eek::eek::eek: sistemsiz sanırsam :(
-
ne biçim MC imiş bu daha dünkü işlemler hesabımıza gecmedi! benim durumda olan varmı? ata online ile çalışıyorum ben, diğer kurumlarda aynımı?
-
[quote=unlimitted;108593]ben senin her yazdığını anlıyorum.
garibime giden kısmı bazı konularda 30 saniye, bazı konularda 2 gün aralıklarla kendinle çelişmen...:..:
kişisel görüşümdür.:D[/quote]
Ekmek teknesi naparsın.:D:DAma farkındaysan hiç önceki yazıları kopyalayıp şöyle böyle demiştim demiyorum.İhtiyaç yok çünkü beş dakikam beş dakikakım tutmuyor.Para kazandıktan sonra görüş tutmasın.Borsa işte görüyorsunuz bir anı bir anını tutmuyor.İsc garan düştü diye şelale dedim ama 800 üstüne çıkınca da longlamasını bildim.İnatla işim olmaz.Zaten alsat hastalığım olduğu için hiç margin call yemem ben.Gece terste düşsem bile pozu bozarım yine yemem.Vob uçuyor.Geceye short kalacam gibi.
-
[QUOTE=traderx;108596]kama flama bayrak artık her neyse çoğu zaman olduğu gibi yukarı kırıldı
short devam.[/QUOTE]
yapacağını yaptı yine.
-
Mc ler ne zaman son? Teşekkürler.
-
37.125 LONG devam...yanlız diğer vadeye taşımam sanıyorum artık...gün sonuna kadar SAT gelmezse uzlaşmayla kapanır ve FLAT kalırım...
-
dinlene dinlene alıyorlar realizasyon gelsede sanırım vade sonunu en tepede bitirecekler.
-
arkadaşlar dolarda kıpırdanma var . haftaya düşüş olacak hissi verdi borsalarda.
-
[quote=misafir;108599]ne biçim MC imiş bu daha dünkü işlemler hesabımıza gecmedi! benim durumda olan varmı? ata online ile çalışıyorum ben, diğer kurumlarda aynımı?[/quote]
hemşo çok para kazandın heralde parayı hemen yeme diye sana düşünmen için süre tanıyolar. genelde kazandığın zaman parayı geç hesaba geçerler ama öyle de saat 12 ye kadar sürmez. belki senin de benim gibi laz olduğunu anlamışlarsa 12 den sonra da geçmezler. anlıyon demi?