Erken davranmışım tüh
Ama full long devam
Geceyede full long devam:)
Printable View
Erken davranmışım tüh
Ama full long devam
Geceyede full long devam:)
[quote=Astatin;338515]gel nar tanem nur tanem, çatalgaram çingenem gel, ayrılda gel, sevgi burda şefkat burda gel, gurtar kendini tontişim ponpişim..ben seni herkeslerden daha daha iyi severim..gel guzum gel kırmızılım gınalım guzum gel..77100 e yanaş gel[/quote]
[quote=Kanaatkar;338526]bu kadar tatli dil tum ayilari kıs uykusundan uyandirir. Ayilari seviyoruz ...[/quote]
böyle güzel tatlı dille çağırınca ne güzel geldi ama dimi :..:
[quote=selçuklu;338529]don gömlek flat .... yarın bakarım .....[/quote]
daha karpuz kesecektik:..:
pala kabusta hala :)
Geceye şort with zero tereddut....DOWun yukarı tepmesini takmam mesajı verdi sanki son hareetiyle VOB..amma vob bu belli olmaz...bu ** uzlaşma niey değişmiyo..üüühüühhü
stoplar calissin, telefonlar calmasin.
flat biraz dinlenelim soluklanalım bakalım.
I Love you 77.150
Ben kolu bacağı gözden çıkardım pala
Sen piyasayı ne kadar gözden çıkardın görelim:)
reshort 300 ort .. geceye garar vermedim ..
''Uyusun ha iyi büyüsün
Camlar buğulanmasın
Sen uyu uyusun
Bulutlar uyanmasın
Işıklar uyanmasın
Camlar buğulanmasın.
Sen uyu, uyanmasın
istanbul uyusun
Karagümrük uyusun
Fatih uyusun
Atatürk bulvarında
Rüyalar büyüsün.
Sen uyu, uyusun
istanbul uyanmasın
Gemiler uyanmasın
Camlar buğulanmasın
Cibali uyanmasın
Kalbim buğulanmasın
Gemiler uyanmasın
Camlar buğulanmasın
[quote=Astatin;338537]Geceye şort with zero tereddut....DOWun yukarı tepmesini takmam mesajı verdi sanki son hareetiyle VOB..amma vob bu belli olmaz...bu ** uzlaşma niey değişmiyo..üüühüühhü[/quote]
+.:mad:+.
dow toparlandi, uww.
Bakın bi al sinyali gelirse hülülülülü
81000:)
Olacağa bakın siz:..::..::..:
Ah pala ah
Yarında düşsen mc yesemde tamalarım
Yinede haftaya senle beraber 84000 i göreceğim artık
Hülülülülülü......:) +.+.+.+.
gittikçe müsterihleşiyorum...güya söz verdiydim gendime 77100 de şort kavır yapıp dahayukardan şort açamayı gollAYACAKTIM....gınıyorum kendimi ama kıyamadaım guzucuklarıma..üwwwww...üühühüh...ehubeebhebhe..bu haraketi yapan Selçuklu Gralını ise teprik ederim
Güzel reShort noktası bence 77.85
Güzel profit target ise yine bence 76.4 (Hülem bayağı uzakmışız daha)
[quote=bull market;338533]Erken davranmışım tüh
Ama full long devam
Geceyede full long devam:)[/quote]
ben zararkes ile filetoyum
yeyeşede wit ziro tereddut.. best rest....
[quote=nunu;338554]dow toparlandi, uww.[/quote]
:..::..::..::..:
[QUOTE=padişah;338561]ben zararkes ile filetoyum[/QUOTE]
Padişahım ölmek var dönmek yok:)
Sen otağında otur ben devam ederim savaşa.lelele.lelele.lelele.lelele
Geceyede full long devam
İyi akşamlar.
bi mola verelim dedik ondada o biçim graşmışınız..
cümleten iyi akşamlar !
flat girdim .... yarın işim var .. işim olmasa short girerdim .. üvvv ......
beğenmedim hiç kapanışı...lem bu şeref yoksunu pala bizi yine mi pişman edicek yoksa karları almadığımız için?
allahım neydi günahım?
oy verelim ankete
11990 kapatır bu lebron fdow
:D[quote=TÜRKOĞLU;338573]beğenmedim hiç kapanışı...lem bu şeref yoksunu pala bizi yine mi pişman edicek yoksa karları almadığımız için?
allahım neydi günahım?[/quote]
way arkadaş ya..la adam %2.6 graştırmış...daha nesini beğenmiyon..
yataya bağlasa ** pala diyonuz, %3 düşürse yine ** pala diyonuz..la ne yapsın adam daaaaaa:D
bu arada bi kapanışı da beğendiğini görüyüm le gırlaşmış vahşi:..:
hey guys, wish we grash..we have job and power :D:D DJ geyik modu
Geceye short malesef kapayamadım ancak şimdi net geldi ve düşüş sertleşerek devam edecek gibi görünüyor artık 78 altı 2 gün daha kapansın bu iş biter
76.000 filan kapatsa olurdu o dediğin :D
[quote=Astatin;338583]:D
way arkadaş ya..la adam %2.6 graştırmış...daha nesini beğenmiyon..
yataya bağlasa ** pala diyonuz, %3 düşürse yine ** pala diyonuz..la ne yapsın adam daaaaaa:D
[B]bu arada bi kapanışı da beğendiğini görüyüm[/B] le gırlaşmış vahşi:..:[/quote]
[quote=a.kaya;338591]Geceye short malesef kapayamadım ancak şimdi net geldi ve düşüş sertleşerek devam edecek gibi görünüyor artık [COLOR=red]78 altı 2[/COLOR] gün daha kapansın bu iş biter[/quote]
Strobaba yok, yerine ben sorayım. neden 78 ve neden 2..:p
[quote=Astatin;338594]Strobaba yok, yerine ben sorayım. neden 78 ve neden 2..:p[/quote]
3 tü de bugün 1 diyelim kaldı 2 gün daha önceden 2 gün kaldı 3. gün üstüne çıktı sonrası malum 81*** lere neden 78 dersen 200 ema günlük çok önemli bence uv li düşüşü tetikler buranın kırılması sende bilmiyormuş gibi patron kafa buluyon benle ;););)
gayahanın 2 mesajına ragmen grasan endeksten hersey beklenir :)
[quote=Astatin;338581]11990 kapatır bu lebron fdow[/quote]
öndeydi ama yine de öne alalım:D
çok geride kalmış öne alalım :..:
[quote=Vox;338607]çok geride kalmış öne alalım :..:[/quote]
efet...:o:o:o:D:D
[quote=Astatin;338117]sistem 79175 den alda patron.... ben neden uymadım? sisteme uymamak konusunda "olağan şüpheli" yim biliyorsunki:D
Abi durum şu; Ork ay pardon long çağı bitmiş, elf ay pardon short çağı başlamış olabilir senaryosundayım şimdilik...
yani hatırlarsın; 30000 den başladığı yükselişte, arada sat verirdi fake atar sonra hep yuları dönerdi...(ssitemin şort sinyallerndeki hata oranı da yüksekti doğal olarak)...Şimdi ben bakıyorum 92 zirvesinden bu yana long sinyallerdeki hata oranı şorta göre çok daha yüksek.. O yüzden şort çağı başladı senaryosunayım..
Ama yine de bugün açılışta GAP ı abartırlarsa Şıubat şortşayneleri kapatıp, Nisan da şort için fırsat kollayabilirimm..
Özet yanıt: Ballıyım abi şortum:::[/quote]
VOX,
Nerde çokonat:D:D:D
PAtron bir zamanlar VolVox diye muzikçiler vardı biliinmi..hepisi gızdı amma
200 EMA'dan kurtulduk diye sevindirik oldunuz di mi ayular.. 233 EMA'nın sillesine hazırlayın kendinizi.. Fibo olsun da taştan olsun... :)))
[quote=Astatin;338611]VOX,
Nerde çokonat:D:D:D
PAtron bir zamanlar VolVox diye muzikçiler vardı biliinmi..hepisi gızdı amma[/quote]
Evet evet çokonatlık bi tahmin olmuş :D
Volvoxu da hatırlıyorum.. :D
Bahsettiğin o zamanlardaki uzun trendleri son aylarda hiç görmedim artık.. Grafiği biraz sıkıştırınca uzun bir trend varmış gibi gözüksede içinde mutlaka 2-3 tane fake sinyal oluyor artık.. Eskiden aylık 3-4 bin veren sistemleri sistemden saymazdık şimdiki sistemlerin onları alıp almayacağı bile mechul.. uzun dönemde mutlaka alır ama arka arkaya haşırdamaları çoğaldı bütün sistemlerin.. Ama bugünkü hareket güzeldi, fake ini sabah dow a göre açılış bekleyenlere attı sadece... algıları bozdu kısada olanları erkenden poz kapamaya zorladı, uzunda olanları da uzunda daha uzun süre kalmalarını sağladı.. Sonuç olarak kar varsa ve pişmanlık yoksa o gün trade açısından güzel bir gün olmuştur... Ben flat kaldım geceye gerçi.. yarın tekrar giriş için fırsat vereceğini düşünüyorum.. Eksi gapla açıp hiç tepkisiz düşeceğini pek sanmıyorum.. son 2-3 aydır öyle sert hareketler olmadı... mesela hatırladığım 2009 kasım kötü geçmişti aralıkta ilk sinyal 7bin filan kazandırmıştı... sonra 2009 nisanda olmuştu, ağustosta olmuştu, geçensene şubatta mayısta fln olmuştu. ama artık öyle tek sinyalle 7-8 bin kazandıran sinyaller hiç olmuyor.. mutlaka araya fakeler giriyor.. demek istediğim sistemler kazandırıyor kazandırmıyor olayı diil, sende anlamışsındır eski sistemcilerde anlar, eskiden temiz sinyaller temiz trendler oluyordu, eğer bu hareket öyle olursa kaç aydır olmuyordu oldu derim, ama yinede ben bugünkü harekette açılışın da etkisinin olduğunu düşünüyorum
Nöööy,
Döv kraşıyo mu ne??:..:
Makinalar istop mu etti aceba??
yok yaw..feci pupular var..üwww