[quote=Astatin;300637]hadi rocco devam et..üühühühü..enorton nerde yaww[/quote]
dostum rocco yu bıraksan sabaha kadar devam eder yaavv.:D palanın içine rocco nun ruhu kaçmışsa yandık ki ne yandıküüü
Printable View
[quote=Astatin;300637]hadi rocco devam et..üühühühü..enorton nerde yaww[/quote]
dostum rocco yu bıraksan sabaha kadar devam eder yaavv.:D palanın içine rocco nun ruhu kaçmışsa yandık ki ne yandıküüü
Geçen günkü son 5 dakka performansını bekliyorum Paladan... Nasıl olsa yarın artı gapla açacak... Hem mal verecek hemde fiyat düşmeyecek...
tekrar long
artık düşebilir:)
300-400 arasında histemik kavırlasak iyi olceymiş...
abi bu matrikse güvenipte nasıl işlem yapacaz şimdi ya donuyor arada veri kaybı oluyomu olmuyomu bilemiyozda
Kısacı olarak kendimi ayna karşısında jölesi bitmiş yiğit bulut gibi hissettim....dng
[quote=Astatin;300643]300-400 arasında histemik kavırlasak iyi olceymiş...[/quote]
:::::::::::::::
ehaeüaü yazı tura sistemini devreye mi alsak patron üwww
[QUOTE=sovalye;300640]tekrar long
artık düşebilir:)[/QUOTE]
abi .. düşmez bence .... tahmnim .... baklava şerbeti hazırlanıyor fdowda ... :D:D:D kardeşin sabah barın en dibinden aldı .. satmayacaktı .. baklava yiyecekti ama nasip olmadı ... az bir kara verdi gitti .... :o:o:o
ama bir ihtimal ... çok kısa vadeli grafta .. yükseln bi dip yapabilir ... belki ...
[quote=Astatin;300643]300-400 arasında histemik kavırlasak iyi olceymiş...[/quote]
kapanış daha yüksekten olur bakarsın patron :..:
[quote=seagate;300647]:::::::::::::::
ehaeüaü yazı tura sistemini devreye mi alsak patron üwww[/quote]
yok yok 350-400 de bir kaç kez kademelerde boşluk oluştu hüülülül yaprlarken..oyle durumda alıcı-satıcı dengelenmesi içim geldiği tarafa bi geri döni...o açıdan dedim...
[quote=sovalye;300640]tekrar long
artık düşebilir:)[/quote]
[quote=The Tatar;300649]kapanış daha yüksekten olur bakarsın patron :..:[/quote]
:) yeni zirve bekliyorum >90675.lelele
Asti el cevap :..: