-
[quote=unlimitted;108487]VOB'dan dün para kazanmak için -kazara bile olsa -long olmak yeterliydi. longda olup 100 puan bile geri gelmemesi dolayısıyla en ufak bir çaba bile göstermeye gerek olmadan, tedirgin olup kapatma ihtimalini dahi düşünmeye gerek hissetmeden para kazanmak VOBu iyi bilip devam etmeye sebep olacaksa, asıl bence o arkadaş VOB'u bırakmayı düşünmeli.
tek taraflı ve verilere rağmen olan yükseliş veya düşüş günleri, belli bir kesim hariç, VOBda en zor para kazanılan günlerdir. ya hiç pozisyon açamazsınız, ya da kapatamazsınız... çünkü her ikisine de fırsat olmaz.
sen şanslı tarafta olanlardanmışsın. ama long olanlardan bile hiçbirisinin 39.000 göreceğine inandığını sanmıyorum. (fantezi grafikler ve uçuk olsun diye söylenmiş rakamları kesip yapıştıracak arkadaşlar hiç yeltenmesinler, çok gereksiz bir hareket olur)
herkese günaydınlar...[/quote]
Bir de abi 3000 4000 puan kazanan adamlar da hava 1 milyon oluyor.Halbuki 30 000 den 50000 e long ol.50000 shortla 53000 e gitsin para bitiyor.Millet bunu idrak edemedi henüz galiba.20000 puanlık para 3000 puanda full oynarsan biter.
-
günaydınlar beyler, bu borsa belliydi en tepeden kapayıpta bir sonraki gün aşağı şelale beklenemezdi zaten tırsaklığımız işte :..:
satış sinyalini bekleyecez ama bugün kısalarda para yadirmez yatay bir gün geçiririz tahminime göre, bol kazançlar.
-
Demekki çok arttı short zamanı değilmiş.Dünkü gibi olacaz bugün de.Akşama flat de olabilirim.Hele şu 20 kağıdı alayım da.Hiç gıpraşmam ben bugün.En tepeden long da kazandırıyormuş demekki.
-
günaydın ... bol kazançlar ... .
-
Uyarıyorum bugün de düzeltmesiz gidecez ve bir iki iş gününde çökecez.
-
[quote=selçuklu;108500]günaydın ... bol kazançlar ... .[/quote]
patron engerekleri ne zaman çekeceksin geri..ortalıkda sağ ayu kalmadı..yeryüzünn doğal dengesi bozulacak bişey değil...
-
çok acaip alış baskısı var, imf işi olmuş bilin haber düşer yakında.
ama artık bu saatten sonra alış için geç. hatta bizim (benim değil ama benim sayılır)garanda yüklü malımız var,
dün öğlen satış yapacaklardı, cepten arayıp yarınada bakalım dedim,
bu sabahtan hepsi gidecek 3,30 gibi İşallah:..:
-
başladık yine. 100 puan geri gelmeden 41.000e.
hasbiiiiin!
-
Günaydın herkese, benim gibi dünkü karları hesabına yansımayan var mı? Zarar olsa hemen yansıtırlardı...
-
yürü be kim tutar..üstüne bide imf anlaşması yapıştır..b,rde dj %3 daha patlatsın...ula 3 hedefi 400000 5 hedefi 70000 diye geyik yapıyorduk ama ortalıkta ne geyik kaldı ne ayu...varsa yoksa boğa ve engerek..zaten boğa nın ğ sini kaldırınca oda BOA oluyo...oda bir yılan sonuçta..way be patron selçuklu..ne yılanmış beaaa
-
sıfır işlem 37.125 LONG devam...uzlaşacağız herhalde güniçi rüzgar dönmezse...
SHORT derse de basarız HAZİRAN'a...
-
[B]nisan vadede 40.400 görülürmü ?[/B]