Gerginliğe bakın yahu,......
Keh keh,.....
Yakalanan olursa ve shortsa
c >= 85625 ek olabilir daha öncesi kşiyi zora sokabilir,...
Printable View
Gerginliğe bakın yahu,......
Keh keh,.....
Yakalanan olursa ve shortsa
c >= 85625 ek olabilir daha öncesi kşiyi zora sokabilir,...
[quote=gnome;417192]iyi de hocam bana göre 85 binli rakamları görme ihtimali çok az . Niyesini anlatamıyorum ; çünkü göstergeyi matrıx de yazamıyorum sadece metastock da çalışıyor . Metastock taki grafiğide siteye yüklemeyi beceremedim .
Buradan herkese sesleniyorum metastocktaki grafiği bu siteye nasıl yükleyeceğim ? Help meeee ???????[/quote]
gnome burada tahmin yok,.....rakam var,...rakamın altına/üstüne trade var,....
83100, 82375 ve 81300 olarak geldik, 3/3 yaptık,...
şimdi 82375 yine elimizde,...rakam gerçek,...
Tahmine gelince,....
90675 e, 81150 arasını cari tahmin ettik ve başından beri uyardık,...
81425, 81175 ve 81150 küllüm kırılacak yer dedik,...
Kıramadık ve 82375 üstündeyiz,...
Bu rakam obcektif rakam ve bu gün için 81925 obsiyonludur üstelik,...
[quote=indregandi;417188]tam bir ayrımdayız ve önümüzde kalan bu gün dahil 4 gün için
[ı][b]82375[/b][/ı] mükemmel bir rakam,.....altına üstüne, önyargısız ve objektif,....[/quote]
bende son durum budur,.....
Avr batıyormuş,
batsın..
amerika çıkıyormuş..
çıksın ..
Haa bide hiç anlamam Graf / paraf / taraf vs vss...
[COLOR=red][U][B]....83100, 82375 ve 81300 olarak geldik, 3/3 yaptık....[/B][/U][/COLOR]
Hocam emeklerinize sağlık..
olay burda bitiyor bencee..
bol şanss herkese...
son dört gün tüm piyasalar için de geçerli değil mi? (gold,pari,yen vs..)
[quote=tıfıl;417198]son dört gün tüm piyasalar için de geçerli değil mi? (gold,pari,yen vs..)[/quote]
evet,....ANCAK DOLU DOLU DÖRT DEYİL,...BU DÖRT GÜNÜN BİRİNDE HAREKET OLABİLİR,...BÖYLE BAKTIĞIMIZDA BİZİM PY GENELDE PERŞEMBE VEYA CUMA BAĞLANIYOR, BUNU YAZDIK ZATEN 4/5 EKİM TARİHLEDİK,....
RAKAMDA 82375,...
1444.75 saatlik fspx altı/üstü meselesi,....
AYNI OLAY FDJI 13462.5
hocam bu altın ile gumusu aşagı salma olasılıkları var mı? salmazlar ıse buralaradan alalım mı?
[quote=finalwave;417207]hocam bu altın ile gumusu aşagı salma olasılıkları var mı? Salmazlar ıse buralaradan alalım mı?[/quote]
bazı piyasalar boğa, bazıları çıkmaya çalışıyor,....
Sen fiziki alım da koşuyorsun,....dolayısı ile bu konuda benim düşüncem sabit,...
Emtia fiyatı beklenmeli,...
Son tahlilde 33.5 tan izlemelisin,...
Ama diyelim buradan aldın tutuyorsun kart olsa dön sat,...fiziki ise ne olacak,....
Bir kriz beklemelisin,.....paraların suyunu çektiği zaman ev hanımlarının küpe takmadan feragat edeceği bir zamanı,....
Ev hanımları ise şunun bilincinde olmalı, taktıkları gümüşten küpe deyil, bencamin franklin,...
Elbet sakalın,.........
......ki çarşafa doladığı zaman gelecek,....er yada geç,.....
hocam ıcımden bırses altın 2400 gumus 130 ons olacak dıyor 3 sene ıcınde...dolarındex 55 lere gıder dıyor burda sarıl gumuse dıyor..
Büyük keyif alacam bundan,......zira bölgesel siyaset kökten değişecek,....
Ne kadar erken olursa o kadar iyi, yani şu sıralar bir o kadar elzem,.....
[quote=finalwave;417211]hocam ıcımden bırses altın 2400 gumus 130 ons olacak dıyor 3 sene ıcınde...dolarındex 55 lere gıder dıyor burda sarıl gumuse dıyor..[/quote]
babacım son bir analiz etmiştik, kaçtı 33.5 mu orası long,....
Gold 1704 üstü long,...
Benim bildiğim budur,....
Diğeri ise fed in para basması ile ilgili,....
Basacakmı basmayacakmı,....bunun tahmini,....
Haftalık proceksiyon gümüş için,.....
32.653 üstünde 10 hafta yükseliş,.....32.653 altında kalışa bu bozulur
HAFTAYA XAGUSD C >= 33.327,...
ORAYI BUL TAKİP ET ORADAN,....
Ikisini birbirine karıştırma,....
Biri proceksiyon biri trade,....biri macro bakıştan, biri önüne bakıştan,....
paride son durum ne alt / üst acaba? tşk.
1.2932 geçer kalırmı acaba,...saatlik,...
1 aşağı
5 yukarı
saatlik acaba,...
[QUOTE=indregandi;417219]1.2932 geçer kalırmı acaba,...saatlik,...
1 aşağı
5 yukarı
saatlik acaba,...[/QUOTE]
dolaınp duruyor bakalım ne edecek? .brv
83025, üstü kalınmamak şartı ile,....
sl şu anda 83161,....
zaman 5 minutes,....
[img]http://666kb.com/i/c7r9b8f5lmulsea2b.png[/img]
sl 83221, oldu,....
83161, patlamadı ancak short onayda gelmiyor,....
83025 ise 83100 oldu,....
[quote=indregandi;417208]bazı piyasalar boğa, bazıları çıkmaya çalışıyor,....
Sen fiziki alım da koşuyorsun,....dolayısı ile bu konuda benim düşüncem sabit,...
Emtia fiyatı beklenmeli,...
Son tahlilde 33.5 tan izlemelisin,...
Ama diyelim buradan aldın tutuyorsun kart olsa dön sat,...fiziki ise ne olacak,....
Bir kriz beklemelisin,.....paraların suyunu çektiği zaman ev hanımlarının küpe takmadan feragat edeceği bir zamanı,....
Ev hanımları ise şunun bilincinde olmalı, taktıkları gümüşten küpe deyil, bencamin franklin,...[/quote]
kolumda eskiden beri taktığım kalın bir gümüş künye var kıymetini iyi bileyim o zaman :)
gold iyi verdi,
[QUOTE=indregandi;417219]1.2932 geçer kalırmı acaba,...saatlik,...
1 aşağı
5 yukarı
saatlik acaba,...[/QUOTE]
kesin kaldı demek için ne kadar zaman lazım? dolanıp duruyor gerçi hala
tutunamaz düşerse ilk durak neresi sizce? tşk.
1.2851 kırmadıkça ama ben bunları saat başı verememki,.....
şu anda güçlü ve saatlikte trende çıkmış ama şu an için konuşursak, bu trendi 1.2851 e kadar korur,....kırmaz,....
kısaca saatlik yukarı dönmüş,....
sadece destek merak ettimdi..bu değerlere bakacağım..hocam tşk..
1.2995 bunun global maliyet yeri, hep geçmiş sayfalarda var bunlar,....
1.2975,
1.2995,
1.3004 mü 18 mi öle bir şeydi,.....
geçmişe bakarsanız,....hepsi var gitmeden önce yazdım,.....
bir maliyetten bir maliyete geliyor, orada takılıyor gld parite farketmez,....sonra bir rüzgar daha eserse bir sonrakine gider, esmezse burada yanıltana kadar, bayıltana kadar dolanırlar,....
böyle,.....
çare günlük,.......veya saatlik,.....benimkilerden ama,...öle 14 periyoda,....döt dikiş tutmaz,.....
şu gitme işlerim olmasa bunlara topik açacam,....
bakalım zaman ne gösterecek,.......artık buradaki ağa ile uğraşmak istemiyorum,....
koşullu döt oğlanı,......fenerbahçe yönetimi sorunlarından bile buraya yön çıkıyor, öle dötten bir py burası,....
hocam ne savurmadır boyle ?? ne ıcıyo bu adam anlamadım...
[quote=finalwave;417293]hocam ne savurmadır boyle ?? ne ıcıyo bu adam anlamadım...[/quote]
who iz :o
yukarılayabilirse,....
[I][B]1752.x[/B][/I]
1762.x
1764.x
.......[I][B]new[/B][/I]
1764.x üstüne yatarsa 1791.x tepe der,...
bakalım, şu anda fuuuuuuuullllllllllll yatayda,....
[QUOTE=indregandi;417291]1.2995 bunun global maliyet yeri, hep geçmiş sayfalarda var bunlar,....
1.2975,
1.2995,
1.3004 mü 18 mi öle bir şeydi,.....
geçmişe bakarsanız,....hepsi var gitmeden önce yazdım,.....
bir maliyetten bir maliyete geliyor, orada takılıyor gld parite farketmez,....sonra bir rüzgar daha eserse bir sonrakine gider, esmezse burada yanıltana kadar, bayıltana kadar dolanırlar,....
böyle,.....
çare günlük,.......veya saatlik,.....[COLOR="Red"]benimkilerden ama[/COLOR],...öle 14 periyoda,....döt dikiş tutmaz,.....[/QUOTE]
haklısınız sizinkilerden :p de bizde yok sizinkilerden üüü .dng
[quote=TIFIL;417297]haklısınız sizinkilerden :p de bizde yok sizinkilerden üüü .dng[/quote]
çok çalıştım çabaladım,......gece gündüz,.......yaptım, sonra yaptığımı anlamaya çalıştım,.....
sonra anladım,....sonra anladığımı anladım,......lelele
[IMG]http://666kb.com/i/c7rcec2qzgm9fqq9f.png[/IMG]
histogram içindeki kırmızı indik, histogramı yuakaı geçene kadar, diğer bir deyişle histogram kırmızı indikten aşağı kalana kadar,....
düşüş düşüş deyildir,.....nedir kesim hane,.....
bu ilk öncü sinyaldir,.....işte orada götürüp tepeye yakın fiyat yazarsın,...ve yayılırsın,....
kalıcı sinyal ise oricinin geçilmesi ile olur,....yani ...........
bayağı var bu işlere,....
bayağı et birikmiş,....
öncelik haliylen bunun pastırma inceliğine ulaşması,...zaman,.....
bu zamanı o kişide buna göre kullanıyor,....
mesela dxy yi vurguladık, 80.702 üstüne çıkartmıyor,...öle,.....
mesela bu sp,.....şimdilik py leri tutmaya çalışıyor,....kendini yukarı vurması şart,....
[img]http://666kb.com/i/c7rcojg8pds19sinn.png[/img]
gıcık oldum ındregandı hocam 1720 beklıyordum yukarı yukarı gıcık oldum bugun alacaktım sınırımden..
[quote=finalwave;417303]gıcık oldum ındregandı hocam 1720 beklıyordum yukarı yukarı gıcık oldum bugun alacaktım sınırımden..[/quote]
nasıl bekliyorsun bir new bekliyoruz dedik,....saatlikte,.....takip oradan,....1752.x ye arkadaş olacaktı,.....hatırla,.....
bir tek şartla olur 1764.x e yaslanır ve 1791.x tepe verirse ki bu yarım tepe demektir o zamn,.....
şimdilik oluşumu ve yükselişi kabul etmek,..beklemek,.....
burada da kaldıki bir pencere açacak mavi ve kırmızı birleşene kadar o da süre alır,.....
bu indik konuusnu,.....geçmişte anlattım,......gitmeden önce idi,....
sayfa 1915 te günlük üzerine örnek var,....