Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:
Printable View
Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:
Memü;
ABi 2b yasası asıl seçim döneminde çıkar, başka ne zaman çıkacak...akçakocaa petrol vr galiba...balık da bol olacakmış bu yıl... daha neç..longgg tabiki long bir tanem..üühhühü
[quote=a.kaya;300623]Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:[/quote]
ayıp abi o nassı laf..sil sil çoluk çoccuk görmesin.üwüw
[QUOTE=selçuklu;300616]bullboss .. bi altın yorumu alsam abi senden .. üvvvvv:o:o:o[/QUOTE]
Altın hep yukarı selçuklum, düştü kaybettim diye üzülme zararda poz kapamana gerenk yok, bekle yukarı gelir nasılsa:) 2011 ortasına kadar 1650-1700 görülür, sonra 2011 sonuna 1270 gevşeme ve sonra tekarar yokarı, günlük yorum yapmıyım, tutmaz nasılsa, orta uzun vade çok fena tuttururum.
[quote=a.kaya;300623]Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:[/quote]
abi daha 500 puan terste...sistemlerin 1500-2000 e kadar tersi olabilü biliin değilmi
ralli....
(bu ne **..kendimi bukalemun gibi hissediyorum artık seanslarda..üühühüh)
EL SToP.. ühühühühüü
sörf etmeseydük küllim zarar kar ne kalmış 80 tl... 485 tl gomisyon üwwww bozdur bozdur harca üwwwwwwwwwwwww
[quote=Astatin;300626]ayıp abi o nassı laf..sil sil çoluk çoccuk görmesin.üwüw[/quote]
senin kalbin fesat :..: :..: :..: ammada güldüm he arkadaşlarda bakıyo içlerinde diyorlardır ulen bu neden gülüyo şimdi diye :D
Sabah 91000 üzerinde açılışa oynuyo bunlar, öyle olursa yukarı devam bu meret, shortlar elde kaldıüüüü
al gelen bardan önceki bardaki görece iyi düşüş olan bardaki hacme bakın..ulan pala ulan pala
[IMG]http://i52.tinypic.com/vhggns.png[/IMG]
astatin abii üwww shortta neymiş ühühüh :D
hadi rocco devam et..üühühühü..enorton nerde yaww