[quote=nunu;230905]selam [B][COLOR=red]kislar[/COLOR][/B],
topiginiz cok guzel ilerliyor. sermaye bulabilirsem ben de gelirim yaniniza:::[/quote]
şşşş olmuyo ama :)))
Printable View
[quote=nunu;230905]selam [B][COLOR=red]kislar[/COLOR][/B],
topiginiz cok guzel ilerliyor. sermaye bulabilirsem ben de gelirim yaniniza:::[/quote]
şşşş olmuyo ama :)))
Bu dangalak kraliçe yüzünden...
Onu vermeleri gerekirken alıyolar.. O papazı .. papaz petrolü tetikliyo..
[QUOTE=catedral;230781]ham petrol stokları var dikkat et dedimdi sana..
stoklar azalmış.. o yüzden artıyo.. ama papaz düşerse el mecbur gevşer..
birbirimize duacıyız şu anda..:)[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;230782]mordak nerdesin.. bi balyoz indir petrol'ün kafasına.. üüwww
vob'da sabah gapı yiye yiye zırlamaya alıştık..:D yediğimiz naneye bak..[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;230797]maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;230809]H4 göstergelerde feci uyumsuzluk var en az 82 ye inmesi lazım teknik olarak.. ona güvenerek habire satış yapıyorum.. ama iyice tırsmaya başladım cati..
dün 85.20 den bi verdim 84.90 dan bi verdim.. bugün de 85.50 den.. ortalamam çok aşağıda değil ama yüklüyüm.. panik ondan..:)[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;230818]oil de hiç anaparamın 1/5 ini geçmezdim.. en fulum oydu.. şimdi ise neredeyse fule yakınım.. biraz nefes alacak yer açsam iyi olacak..[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;230823]ama hedefe inerse de bir anda portföy üçe katlayacak düşünsene bi..:::
biraz hayal kurup rahatlayayım bari... heheheee[/QUOTE]
aman hayale dalıp pozisyonları unutma.....17:30 da sert hareketler çekebilirler....
o yüzden hedge yada stop kesin ayarla......aman çok dikkat derim ben....
şuan E/D,oil ve wti aldalar.....bu son çıkış olacak dediğim gibi.....
yavaş yavaş pozisyon açmak lazım.....
birde 17:30 öncesi aşağı salarlarsa bence hedge yap derim...işi sağlama al....
Cerfi hadi .. daha dua .. daha duaaa....
epey sata geldi.. :) Bi şeylik çıkarmazlarsa papaz 1.3390 lara gelir.. esass gözüm 3325 te bugün ama 3390 larda kapanıcam bi.. dışarı çıkmam lazım..
[B]senin oil de iyi düşer o arada..[/B]
ben kraliçeye sövüp duruyorum.. Ona bi verseler benimki durduğu yerde duramaz..:)
oil bende de sat verdi nihayet cati.. .lelele 84.70 hedef gibi gibi..
De hade hayırlısı..
papaz 3402 çalışırsa saatlikte sata geliyo .. iyicene rahatlarım..
Şu koca şeyli çirkef kraliçede sata gelse.. Pozisyona stop yazar çıkarım..
cati aşağıdaki etiketi gördün mü.. bu etiketi yazanın kesin sana yada bana gıcığı var..:D:D:D:D
Çok iyi . çok iyi..:)
[QUOTE]ISPANYOL VE PORTEKIZ TAHVILLERI ILE ALMAN TAHVILLERI ARASINDAKI SPREADLER YUKSELIYOR
MATRIKS-[/QUOTE]
[QUOTE=Cerphin;231044]cati aşağıdaki etiketi gördün mü.. bu etiketi yazanın kesin sana yada bana gıcığı var..:D:D:D:D[/QUOTE]
Olsun canım olsun..
Şeytan şimdi ekstreyi yapıştır diyo.. Çaresiz kimmiş görüversin...kom
3396 dan I part kapandı .. 3 part bekliyor..
uzun süredir yapmadığım işlemlerden birisi
€/$ 1,3390 long...
bakam bi 2 ay daha ara mı vercez, yoksa "güzelmiş lem bu" mu diycez.
:rolleyes:
3386 bi part daha kapattım..
acil çıkmam lazım.. 72 de TP lerim var 2 part içün:)