-
[quote=enorton;207786]Ben de 62100 short oldum saat 10 da... Ben satar satmaz 150 puan aldılar :::[/quote]
valla emortım,
gözlediğim şöyle bir şey var...2-3 aylık döneme bakıp üşenmeyip saydım...doğru sinyallerde bile, sinyal kesinleşdikten sonra %70-75 oranında ters yöne küçük bir hareket oluyor...axcuk beklemekte fayda oluyor..heleki sinyal kesinleşmeden önce 3-4 kademe aşağıdan yukarı hülüülülülülü bir hareket balamışsa....:):):)
bu arada 350 olmuş..üwwww
-
[quote=Toledo;207790]üstad,
pelayı kısaları kapatacağın yeremi çağırıyorsun yoksa:)))[/quote]
kısa da değilim uzun da.
sadece yurtdışı piyasalarda işlem yapıyorum. ve planlarını sezmeye başladım gibi gibi...
ha bizim piyasa yurtdışına uyar, uymaz bişey diyemem.
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)
-
[quote=unlimitted;207793]kısa da değilim uzun da.
sadece yurtdışı piyasalarda işlem yapıyorum. ve planlarını sezmeye başladım gibi gibi...
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)[/quote]
adaş pişman deilim:))
-
gol olur bence .. alış baskısı feci .. üvvv ...
-
[quote=enorton;207786]Ben de 62100 short oldum saat 10 da... Ben satar satmaz 150 puan aldılar :::[/quote]
yalnız senin saatlik sistem değilmiydi beeaaaaa...10 da nassı sat verdi yawww...son 3-4 günün en yükseklerindeyiz...tepeden 500 puan aşağıda sat verdiğine göre saatlik de olsa fast bir arkadaşımız galiba..bu arada 550 olmuş..üwwwwww
-
[quote=unlimitted;207793]kısa da değilim uzun da.
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)[/quote]
bende Excali nin yokluğunda boşluk dolduruyorum,
kabak çekirdekleriyle gelsinde kendi yazsın esprilerini:)))
-
[QUOTE=Astatin;207792]valla emortım,
gözlediğim şöyle bir şey var...2-3 aylık döneme bakıp üşenmeyip saydım...doğru sinyallerde bile, sinyal kesinleşdikten sonra %70-75 oranında ters yöne küçük bir hareket oluyor...axcuk beklemekte fayda oluyor..heleki sinyal kesinleşmeden önce 3-4 kademe aşağıdan yukarı hülüülülülülü bir hareket balamışsa....:):):)
bu arada 350 olmuş..üwwww[/QUOTE]
10 dk da 500 puan aldılar üüü
-
dünki söylediklerim geçerli yön şimdilik yukarı bu kadar satıcı varken düşmez hafif çaplı düşüşler kısacı artırmak içindir...63000 ler uzak değil...
-
[quote=ATHLON;207794]adaş pişman deilim:))[/quote]
adaş, danışmanlık ücretini hala havale etmemişin.
çirfin. sen de.
yavızhan. sen de.
eks, saol kardeşim. :..:
ralli daha yeni başlıyo. izleyiniz...
eks, çekirdek ver. .dng
-
üvvv yaf su gaza gelıp pozu zararda kapatma huyumdan vazgecmesem super olucakta.. 325 uzunları 62000 de kısaya cevırıp sımdı ııce terste kaldık uahuah tam dıp zırvecıyım ama tersten uhueheu
-
-
[QUOTE=YAVUZHAN;207802]bu baskı ne ola ki ?[/QUOTE]
alış baskısı abi. .. fraktalik ve . projeksyonel alış baskısı . .eheuhe u::::::