89.300 den ve 89.800 den yapılan ek longlar 90.200 den XXX kurumuna teslim oda kazansın.
Printable View
89.300 den ve 89.800 den yapılan ek longlar 90.200 den XXX kurumuna teslim oda kazansın.
bir ülkede kriz baslamıssa oraya turk shortcusunu gonderın 3 ayda yenı zırvelerı gormezse terbiyesizim..
age ofta briton okcusu vardı , boyle kıran kırana yakın savas varsa bu okcular geldıgı anda dıger taraf kaybederdı.. bız de de turk shortcusu geldıgı an endex yenı zırveye yol alıyo...
Sistemde longlasa bari ama tık yok henüz:(
[QUOTE=Kennym;300608]bir ülkede kriz baslamıssa oraya turk shortcusunu gonderın 3 ayda yenı zırvelerı gormezse terbiyesizim..
age ofta briton okcusu vardı , boyle kıran kırana yakın savas varsa bu okcular geldıgı anda dıger taraf kaybederdı.. bız de de turk shortcusu geldıgı an endex yenı zırveye yol alıyo...[/QUOTE]
Valla da billada bizi bekliyomuş bunlar, ama kısa inadı en berbat inattır:..::..::..:
PASTANIN SOLUNDA KİMLER VAR ACABA :mad:
sistem 125 de longa geçti ama dow az gevşer..daha iyi şort kapama fırsatı olur diye bekliyorum üühüühh...klasik tam sistemci olamam durumu yani..üühühühü
[QUOTE=bull market;300613]Valla da billada bizi bekliyomuş bunlar, ama kısa inadı en berbat inattır:..::..::..:[/QUOTE]
bullboss .. bi altın yorumu alsam abi senden .. üvvvvv:o:o:o
Dow artı ama vix de %8 e yakın yukarıda galiba...
annaa bu ne zaman bu barda 825 gördü..tühhhh
[QUOTE=Astatin;300619]annaa bu ne zaman bu barda 825 gördü..tühhhh[/QUOTE]
ben de bi an gorup uzasam mı acep dedim ama agzımda elma vardı blahhhh blahh derken gitti tekrar yukarı...
[QUOTE=a.kaya;300614]PASTANIN SOLUNDA KİMLER VAR ACABA :mad:[/QUOTE]
ben yokum patron :D ıcın rahat olabılır eger o taraftaysan...
90025 şortlar istop ve long **...yataya bağladı..pis çarpacak