bende 250 den küllisini realize... biraz zaman istiyorum kendime kısa denemesi için düşünmek istiyorum:D
Printable View
bende 250 den küllisini realize... biraz zaman istiyorum kendime kısa denemesi için düşünmek istiyorum:D
Bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
-matrıks-
Full short 275Benden sonra 275 te emir gitmedi çok az vardı.
[quote=furkan;108092]asker gazeteclikten ne anlar ? herkes işini yapsın.[/quote]
bizim gazetecilerden daha iyi anladığını her kelimesiyle ispat ediyor..
[QUOTE=YAVUZHAN;108103]bizim gazetecilerden daha iyi anladığını her kelimesiyle ispat ediyor..[/QUOTE]
şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..
selçuklu sardın başımıza bi yılan....dng
[QUOTE=marakes;108101]Bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
bılkent unıversıtesınde ıkıncı canlı bomba yakalandı - ntv
-matrıks-[/QUOTE]
Toplam kaç tane var acaba?
[quote=YAVUZHAN;108103]bizim gazetecilerden daha iyi anladığını her kelimesiyle ispat ediyor..[/quote]
[quote=furkan;108104]şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..[/quote]
Furkan kardeş,
Yavuzhanın mesajından senin dediğin gibi bir sonuç çıkmıyor..Bu senin dileğin herhalde:..::..:
[quote=furkan;108104]şöyle yapalım nasıol oolur...siyasetcilerden daha iyi tsk, işadamlarından daha iyi, gazetecilerden daha iyi, kapatalım heryeri tsk yönetsin ülkeyi bizde kurtulalım makus tarihimiz dönsün..[/quote]
olayı ajite etmenın anlamı yok.ama provokatif eylemleri de görmezden gelmemek gerek..kısaca hepimiz aynı gemideyiz.ama nedense birileri bi şekilde taraf ve traflar olustrmak ıcn elnden gelenı yapıo.asıl kotu olan bu tuzaga düşürmek ıcn her yolu denemelerı..asker de bizim hukumet de bizim halk da bizim..bunları ayrı düşünmek sadece bize zarar verir.
abartmayalım..
[quote=Astatin;108097]sorun para değil pambık...[B]sisteme uymuyorum[/B] ona deli oluyorum arkadaş...sistemin son sinyali dün 36750 al...biz fantazi peşinde koşuyoruz..:([/quote]
ben şimdi kesin şekilde uyuyorum ve kafaya koydum abi dönmeyeceğim...hep sistemle devam...elimde 18/19 aylık data var 5/15 dk için hem test ettim hemde gözünen şöyle bi baktım...benim histemle yaptığım sistemin arkasından nal toplar sonucu çıkıyor...
akıllara zarar tradeler var ortada...hiç inmeden 10.000/12.000 dö pualık...normalde nefsimizin dayanmasına imkan yok buna...illaki bi yerde yeter der çıkarız.ya da güzelim trendi parça pinçik tradelerle mahvederiz.
o nedenle vazgeçmeyeceğim.toktalıyor ama TREND gelince fazlasıyla çıkaracağım ALLAHIN izniyle...şu an bu LONG lar karda ama belki para etmeyecek geri dönecek 400/500 pıvan kalacak.ama olsun.ya peşinden gelen sinyal soluksuz bir inişse...değme keyfime olur işte o zaman...
yani demem o ki asti...fantastik atrkasyonlara gerek yok.sen sistem konusunda oldukça iyisin.bin abi trene inme yafu...ters sinyal gelene kadar bekle.
evet bazen göz göre göre karların eriyor veya zarar oluşuyor ama olsun...mükafatı çekilenlere değer bence...
[QUOTE=Astatin;108107]Furkan kardeş,
Yavuzhanın mesajından senin dediğin gibi bir sonuç çıkmıyor..Bu senin dileğin herhalde:..::..:[/QUOTE]
iyi bak bakalım ne çıkıyor..