Flatladım anasını satayım 5 lik çok sakatlaştı 750 den 50 puan girdi ulen hale bak şorttan bi kerede kazanak be
Printable View
Flatladım anasını satayım 5 lik çok sakatlaştı 750 den 50 puan girdi ulen hale bak şorttan bi kerede kazanak be
üwww sörfing with zizessssstemmmmm :D:D
Uzunda durulacak gibi değil, bu aralar short 86000-87000 düzeltme olmadan rahat yok bence, bekliyorum düşsün uzarız yine:)
selçuklum düşen kanal yokmu sende yap bi projeksiyon, yoksa yaptında benmi görmedim:)
[quote=a.kaya;300564]Flatladım anasını satayım 5 lik çok sakatlaştı 750 den 50 puan girdi ulen hale bak şorttan bi kerede kazanak be[/quote]
hem geç hem erken olmuş....dng.dng
TGG 1 den 2 ye zıçradı batron..dengelendi piyasa..bakalım kim diğerini ezecek..ühühüü
[quote=bull market;300567]uzunda durulacak gibi değil, bu aralar short 86000-87000 düzeltme olmadan rahat yok bence, bekliyorum düşsün uzarız yine:)[/quote]
hocam nedense şortta da rahat değiliz ühüüüüü flat flat flat
selam size şortcular ve şortta direnenler..huge küskü on the way....graş graş graş...
[quote=Astatin;300569]hem geç hem erken olmuş....dng.dng[/quote]
tobo yu görüyün demi 5 likte bi vurursa fena vurur şortları patlatıverir :::
değmez bence riske :( 450 yi bırakmayınca huylanmıştım ama çok geç kaldım .dngkapafama çakti
[quote=a.kaya;300573]tobo yu görüyün demi 5 likte bi vurursa fena vurur şortları patlatıverir :::
değmez bence riske :( 450 yi bırakmayınca huylanmıştım ama çok geç kaldım .dngkapafama çakti[/quote]
batron ben 60 dklıkdan daha düşük priyotlardaki fiyat formasyonlarını kaale almıyorum:)
3. wave oN THE YAYA GEÇİDİ
fıs fıs fıs...3,5 3,5 3,5