.brv[QUOTE=Ruhul-Kudüs;300520]89.300 ek long. ölüm rehaveti mi nedir çok rahat long oluyorum hayırdır inşaallah :)[/QUOTE]
hayırdır inş .. allah gecinden versin...
Printable View
.brv[QUOTE=Ruhul-Kudüs;300520]89.300 ek long. ölüm rehaveti mi nedir çok rahat long oluyorum hayırdır inşaallah :)[/QUOTE]
hayırdır inş .. allah gecinden versin...
[quote=Astatin;300515]650 den ek ve dabiki sisteme daktım...ahahaha[/quote]
pala da bize takmasa bari :..:
hale ba yazı tura 200 dü 650 oldu pehhhh
zizteme uyak üwwwwwwwwwww
Petrol dirençte
hala satış için çok şey eksik flat olma nedenim buraların çarpma bölgesi olması
inşallah kısa sürer çarpmalar...
Şortcullarrrrr şortcullaarrr yine gözümde canlandılar...üühühühü... (800+650)/2=725 maliyet üühühühhü.haraketli pivot 825 de..ühühühühü üstünde işler sakata binebilir..üühühühhü...
[quote=sovalye;300528]hala satış için çok şey eksik flat olma nedenim buraların çarpma bölgesi olması
inşallah kısa sürer çarpmalar...[/quote]
haklısın patron...bir süredir sistemcilara verdiklerinin bir kısmını geri almak arzusunda olabilirler..ügüühühühühü
altın shortstop oldum ... don gömlek flat ..
bu boll bandlar ne kadar şerefüz bişi..baksan işe yaramıyi, bakmazsan yarıyı..ahada düşşte alt bandın 400 puan altına inmiş..orda filatla yeni şort için fırsat kolla felan feşmeekna..neyse sisteme uyak..
Bir süredir yapılan klasik hareketini yaptı yine ama parite 1.3930 dn dönerse bu oyun bozulur...
[quote=Astatin;300530]haklısın patron...bir süredir sistemcilara verdiklerinin bir kısmını geri almak arzusunda olabilirler..ügüühühühühü[/quote]
patron ne verdiki alacaklar:( geçmiş zararları ancak kurtardı sıfıra sıfır oldu 4 aydır kasa tam takır kuru bakır desem yeridir...
[quote=Astatin;300530]haklısın patron...bir süredir sistemcilara verdiklerinin bir kısmını geri almak arzusunda olabilirler..ügüühühühühü[/quote]
he he he sabah ben diyince çarpma modundalar yataydayız diyince haklısın dememiştin şovalyeye ise iltifatlar kalbimi kırdın asti hoca üüü şaka şaka tab iki :..: