vay arkadaş ya geçen hafta perşembe gününü hatırladım birden..
Printable View
vay arkadaş ya geçen hafta perşembe gününü hatırladım birden..
Lan AQ Palası sen varya ya süzmesin ya da bugün direksiyonu stajyere verdin :) bak dax artı derdinde sen de milleti dökme derdinde...Crash ise gerçek niyetin ver lan endeks30u 78binin altına inanayım :)
Duruyem senı sevmeyen olsun ... Gayahan ...
Benim Pala'm Fibonacci sever... :)))
78450 de stop emrim bekler..
dünkü histemsel ve forumsal longlar ( 79950 ) ele yapıştı :(
79500 e doğru atak olurmu dedik o da olmadı..
[quote=selçuklu;337915]Duruyem senı sevmeyen olsun ... Gayahan ...[/quote]
aman ha, gerçek sanıp da 80000 yapmasın palaüüü
[quote=Strategist;337918]Benim Pala'm Fibonacci sever... :)))[/quote]
aslan pala, seni sevmeyen dürüye:..::..:
[ı][font=georgia][sıze=4]crashhh [color=white]şşş yannış annamayın ralli..:))[/color]tüm hızıyla yolda..:..::..::..::..:[/sıze][/font][/ı]
gayahan buradayken n** düşeriz.
Pala bu da sana benden gelsin...
[B][COLOR=#800080]Yalancısın İnanamam
Gayrı Sana Güvenemem
Yalancısın Yalancısın
Yalancısın Sen[/COLOR][/B]
Bu da kıraşsa bende ne olim :) ama o hava var olsun işte havası ile olmuş gibi yapıyor ve geçiyor gidiyor sonram yeni teppelere :)
Eğer iki gündür düşmesinin tek nedeni yok Libya yok Mısır yok bilmemne ise bu gece Dow Avrupa kapandıktan sonra insanlık tarihinin en büyük rallilerinden birini yapar... Ben bu kadar bilirim bu kadar konuşurum... Bi de monitörün üzerine kalemle trend çizgisi çekmeye çalışırım... :..:
işc den hayır yok, basarlarsa garantiye ne mutlu, yoksa
AOP AOP AOP der dururuz.
KCErdem'den alıntı[B][COLOR=red]LADIM :) [/COLOR][/B]...
78.800 - 78.300 ilk önemli destekler.
Bu seviyelerin altına gelinmedikçe alışların bizi 79.300'lere taşıması beklenebilir.
Ancak 79.450 üstünde alışlar ve 79.500 üstü kapanışlarla tekrar 80.00-80.800 hedef oalcaktır.
Yurtdışı ve ortadağudan gelen sıkıntılar doğal olarak bizi etkiliyor.
Ancak piyasadaki para girişi velikidite bolluğunu biliyoruz.
Eğer bu para arap ülkelerinden çıkacaksa ve orta doğuda yatırım yeri arıyorsa hedef Türküye olabilir.
Strateji olarakta unutmayalımki seçim arifesindeyiz.
Tek partili bir açılımda bizdeki alışları hızlandıra bilir.
Dolarda gerileme bekliyorum.
Euro/Dolar da ise 1.3650 üstü kapanışlar bizi kısa vadede 1.38-1.39 aralığına götürrü.
Unutmayalımki yüksek petrol fiyatları doalrı olumsuz etkileyecektir.
[quote=babazulu;337932]KCErdem'den alıntı[B][COLOR=red]LADIM :) [/COLOR][/B]...
78.800 - 78.300 ilk önemli destekler.
Bu seviyelerin altına gelinmedikçe alışların bizi 79.300'lere taşıması beklenebilir.
Ancak 79.450 üstünde alışlar ve 79.500 üstü kapanışlarla tekrar 80.00-80.800 hedef oalcaktır.
Yurtdışı ve ortadağudan gelen sıkıntılar doğal olarak bizi etkiliyor.
Ancak piyasadaki para girişi velikidite bolluğunu biliyoruz.
Eğer bu para arap ülkelerinden çıkacaksa ve orta doğuda yatırım yeri arıyorsa hedef [B]Türküye[/B] olabilir.
Strateji olarakta unutmayalımki seçim arifesindeyiz.
Tek partili bir açılımda bizdeki alışları hızlandıra bilir.
Dolarda gerileme bekliyorum.
Euro/Dolar da ise 1.3650 üstü kapanışlar bizi kısa vadede 1.38-1.39 aralığına götürrü.
Unutmayalımki yüksek petrol fiyatları doalrı olumsuz etkileyecektir.[/quote]
Daha TÜRKİYE yazmayı bilmeyen adamın analizine inanmam.
[quote=strategist;337930]eğer iki gündür düşmesinin tek nedeni yok libya yok mısır yok bilmemne ise bu gece dow avrupa kapandıktan sonra insanlık tarihinin en büyük rallilerinden birini yapar... Ben bu kadar bilirim bu kadar konuşurum... Bi de monitörün üzerine kalemle trend çizgisi çekmeye çalışırım... :..:[/quote]
sayın .. patron ..stro baba .... dünyadaki gerginliğin nedeni bence dow ...
[quote=selçuklu;337935]sayın .. patron ..stro baba .... dünyadaki gerginliğin nedeni bence dow ...[/quote]
Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::
[QUOTE=Strategist;337939]Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::[/QUOTE]
biraz tındı gibi patron ::::::. üvvv ... du bakalım :D
pala akşamı bekliyor gene 20 dkda işi bitirecek hedefim 78000 :)
[quote=Strategist;337939]Evet patron... Dünyanın her tarafında protesto gösterileri var ama herif tınmıyor... :::[/quote]
[I]gereken neyse yapılacaktır........[/I]
[I]gerekirse dow tarumar edilir.....[/I]
[I][B]kara SALI...........[/B][/I]
[quote=boz ayı;337948][I]gereken neyse yapılacaktır........[/I]
[I]gerekirse dow tarumar edilir.....[/I]
[I][B]kara SALI...........[/B][/I][/quote]
kara SALI diyoruz da, niye tutuyorlar bizimkiler?
son yarım saate mi bırakıyorlar boz abi?
dow, 1350'ye gidecek gibi duruyor, uwwwww.
AOP AOP AOP
diyoruz yine.
petrol de dusmeye basladi. reform paketi aciklanacakmis, sanirim ondan...
strao, hep senin yuzunden, uwww.
amma kisaya devam, uwwww
[quote=nunu;337960]strao, hep senin yuzunden, uwww.[/quote]
Evet 16:46'da long'layarak hareketi ben başlattım ama sen bunu nereden gördün yaw... Derinlik kapanmamış mıydı... üvvv... :..: Evet suçlu benim... İşte ispatı... :) :) :)
[quote=Strategist;337964]Evet 16:46'da long'layarak hareketi ben başlattım ama sen bunu nereden gördün yaw... Derinlik kapanmamış mıydı... üvvv... :..: Evet suçlu benim... İşte ispatı... :) :) :)[/quote]
pala var amma bir de buyukpala var:..:
himm, opec baskaninin aciklamalari dusurmus petrolu.
Piyasada gayahansel bir destek seziyorum.. Tavan olur bence buralar... :..:
[quote=nunu;337969]himm, opec baskaninin aciklamalari dusurmus petrolu.[/quote]
Açıklamayı yapmadan önce petrol kontratları short'layıp short'lamadığını araştırmışlar mı? :..:
Aslında böyle önemli bir yere geleceksin, açıklama yapmadan önce tüm mal varlığını yatıracaksın, açıklamayı yapıp parayı alıp istifanı verip gideceksin.. Tek harekette iş bitecek... :..:
bugünün boşluğunu yarına bırakma :)
gol olur :)
[quote=Strategist;337973]Açıklamayı yapmadan önce petrol kontratları short'layıp short'lamadığını araştırmışlar mı? :..:
Aslında böyle önemli bir yere geleceksin, açıklama yapmadan önce tüm mal varlığını yatıracaksın, açıklamayı yapıp parayı alıp istifanı verip gideceksin.. Tek harekette iş bitecek... :..:[/quote]
bu tip gorevlerde bulunan kisilerin ve 1. derece yakinlarinin zaten islem yapmalari yasaktir:rolleyes:
[quote=Strategist;337970]Piyasada gayahansel bir destek seziyorum.. Tavan olur bence buralar... :..:[/quote]
Kalemle çizerek gösterebilir misin patron? Böyle anlaşılmıyo..:::
Kalemi öne alalım bence..:::
[quote=nunu;337977]bu tip gorevlerde bulunan kisilerin ve 1. derece yakinlarinin zaten islem yapmalari yasaktir:rolleyes:[/quote]
2. derece yakınlarım işlem yapar o zaman.. Parayı kırışırız... :..:
demedim mi AOP AOP AOP
pala dürtün beni :(
[quote=Strategist;337979]2. derece yakınlarım işlem yapar o zaman.. Parayı kırışırız... :..:[/quote]
bence 2.derece yakinlarina cok guvenme. adi ustinde, 2.derece:..:
[quote=excali;337978]Kalemle çizerek gösterebilir misin patron? Böyle anlaşılmıyo..:::
Kalemi öne alalım bence..:::[/quote]
Patron iki gündür heba ettiğim monitörün haddi hesabı yok... Trend çizgisi çizmenin daha kolay bi yolu olmalı... üvv... :..:
[quote=nunu;337982]bence[B] 2.derece yakinlarina[/B] cok guvenme. adi ustinde, 2.derece:..:[/quote]
Derecelendirme nasıl yapılıyo??
Derecelendirme kuruluşları mı yapıyo??:rolleyes:
geceye long gircem sanırım 79175 de AL dedi sistem