[quote=Astatin;300484]tek bar küsküsü yaptı yine pela..89550 ziesten sat verdi..[/quote]
hiç sevmiyim bu uzunnnnn tek bar da verilen sinyalleri sonra patates oluviriz .dng ahada işte bunu diyim 90150 ye kadar çıkar şimdinik bu palacik :mad:
Printable View
[quote=Astatin;300484]tek bar küsküsü yaptı yine pela..89550 ziesten sat verdi..[/quote]
hiç sevmiyim bu uzunnnnn tek bar da verilen sinyalleri sonra patates oluviriz .dng ahada işte bunu diyim 90150 ye kadar çıkar şimdinik bu palacik :mad:
sat barının kesinleştiği yer çok krtiik.zaten ordan tepti...koyu mavi civarına teperse şortlarım ama şimdi tedirginim..
[IMG]http://i54.tinypic.com/2wnmtj5.png[/IMG]
[quote=a.kaya;300482]seagte hocam ben sabahtan beri ne diyim 10-15000 göçüş yakın diye sabahtan beridir ::: Asti hoca da tiye aliyi beni :d[/quote]
yok benim tiye aldığım mesajın 93500 diyodu:..::..:
sonuç nedir ne oldu şimdi üwwwwwwwwwww üühühühühhüühü
du bakalım..sonra sistme uymadı demesinler..ziestenin sat verdiği yerden 250 pian yukarda 800 den şort...1/5
Son atağı bekliyorum
daha bugün 90.875 göreceğiz sat mat yok tek barda 30 milyon çıkış olmuş aktifte ama zaten bunların fazlasıyla girişi olmuş tek barda öğleden önce. birde bankalarda çıkış yok bizim endeksimiz bankalardan ibaret. düşüş başlaması için önce kademelerin dolması ve bu kademelerin kalın satışlar yemesi lazım. koymuş 600 bin lot garantiye yıkıyor alıyor tekrar yıkıyor :) 3 kademede 15 milyon lot vardı bir kere tam otuz saniye süürmüştü satış yemesi ve o günden sonra 73 binden 65 bine inmiştik 3-4 günde.
altın shortum .... istop çok yakın .... hiç düşünmüyordum kısa ama .. marj oluştu biraz .. son faz aşağı için ...:o:o:o
Açın paraşütleri
memü hadi espri yapak...ralli--eynseync...hahahahaa..
Terörist başı 31 ekimden sonra beni unutun demiş, PKK işi sürünmeey girebilir..seçim döneminde 2b yasası çıkarılamayabilir...enflasyon artabilir..dow çökebilir..ehehehehe.. memüüüüüüüüüüüüüüüüü procekşın değişti memüüüüüüü
sistemsiz vobcunun ömrü 1 hafta hele özellikle son 2 aydır...
sazan kraldan bi yorum alsaydık üwwwwwwwwww
[quote=Astatin;300494]yok benim tiye aldığım mesajın 93500 diyodu:..::..:[/quote]
hoppala bek şimdi nerde demişim giderse eğer 93500 e gider ama zor bi ihtimal demedim mi ibrahim :D