900 den tekrar şort NK onayladı tekrar pozitif bölgede
Printable View
900 den tekrar şort NK onayladı tekrar pozitif bölgede
[quote=a.kaya;337831]900 den tekrar şort NK onayladı tekrar pozitif bölgede[/quote]
tavan olur.boks.:..:
Öğle arası gelen sinyalin çarpılma ihtimali gorkhunççççç... Öğle arası gelen sinyalin çarpılması gaçınılmazzzz... :..:
gıllanıyorum..ranmasın bu lebron
Benim havatardaki herif de mouse'u bırakmış kalemle monitörü çizmeye çalışıyo... Kafa bu kadar basıyo demek ki... .dng
toplantıya kaçtım..yokum..bakalım yine graşacakmı
longlar satsın diye aşağılara alış yazmışlar.
yine 78625 ziyareti göründü ufukta.
belki daha aşağıya da iner.
evet stro patron bu gerçekten gorhunç bişey.öğle arası gelen pekçok sinyal tırışka çıkıyor ve can yakıyor.
[quote=Strategist;337835]Öğle arası gelen sinyalin çarpılma ihtimali gorkhunççççç... Öğle arası gelen sinyalin çarpılması gaçınılmazzzz... :..:[/quote]
Aop aop aop
[quote=a.kaya;337831]900 den tekrar şort NK onayladı tekrar pozitif bölgede[/quote]
yaktın bizi gayapatronüüüüüüüüü
TCMB/PPK: GEREKLI GORULDUGU TAKDIRDE AYNI DOGRULTUDA ILAVE TEDBIRLERIN ALINMASI UYGUN OLACAK
-MATRIKS-
bu haber işe yarar mı?
79150 de Al gelmiş yemekteyken çıkarken den 950 de kapamışıtım shortu iyikide kapamışım diyom şimdi :..: ama long değilim şimdilik
79500 e doğru bi atakante gelebilir ama geçebilecekmi bakalım ?
FUEL LONG BABY FUEL LONG
pala okudun mu?
SİSTEMSİZ 79050 DEN ŞORT DENEMESİ ÇARPILCAM GALİBA .dng
[quote=a.kaya;337868]SİSTEMSİZ 79050 DEN ŞORT DENEMESİ ÇARPILCAM GALİBA .dng[/quote]
sana birşey olmasın.dng.dng
E broker emir iletiminde yaşanan sorun giderilmiştir. Emirlerin kontrol edilmesi gerekmektedir.
lonk neki ?
[quote=a.kaya;337868]SİSTEMSİZ 79050 DEN ŞORT DENEMESİ ÇARPILCAM GALİBA .dng[/quote]
İnşallah çarpılmazsın a.kaya Kardeş... lakin bugün karla kapamazsan muhtemeln bugünki boşluğu yarın kaparken piyasa zarar etmiş olacaksın :(
[quote=negrolino;337875]lonk neki ?[/quote]
lönk olmalı doğrusu, lönk lönk
palanın mazotu.dng.dng.dng
175 DEN İSTOP OYNAMIYORUM YA 350 PUAN TOPLAM BUGÜN ÇARPILDIM 1300 DEN KALDI 950 PUAN .brv.brv.brvBROWO KAYA
nisan vadeyide aşağıda tuttuklarına göre vade sonuna dişe dokunur bir yukarı hareket beklemek hayal olacak sanırım..
en güzeli bu hafta işlem yapmamak aslındada onuda yapamıyoruz :)
[quote=a.kaya;337883]175 DEN İSTOP OYNAMIYORUM YA 350 PUAN TOPLAM BUGÜN ÇARPILDIM 1300 DEN KALDI 950 PUAN .brv.brv.brvBROWO KAYA[/quote]
Patron, sistemi eşine devretme olayını ciddi düşün bence :)))
[I][FONT=Lucida Console][SIZE=5]DÜRİYEM SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...[/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Lucida Console][SIZE=5]CRASHH TÜM HIZIYLA YOLDA....[/SIZE][/FONT][/I]
.dng.dng.dng.dng.dng.lelele.kom:):)
LEM ADAM BENİM KAPAMAMI BEKLİYORMUŞ DEMEK .boks..boks..boks. SİSTEMSİZ HER YAPTIĞIM HAREKET SAKAT BUDA KAPAK OLSUN.dng
[quote=babazulu;337877]İnşallah çarpılmazsın a.kaya Kardeş... lakin bugün karla kapamazsan muhtemeln bugünki boşluğu yarın kaparken piyasa zarar etmiş olacaksın :([/quote]
bugunki boslugu yarin mi kapatacak? hep boyle bi sihirli kurem olsun istemisimdir:..:
[quote=The Tatar;337884]en güzeli bu hafta işlem yapmamak aslındada onuda yapamıyoruz :)[/quote]
Bağımlıyız abi... Tedaviye ihtiyacımız var... ::: :..:
"Bana para kazandıran asla isabetli düşüncelerim değildi. Parayı hiçbirşey yapmadan oturabildiğim için kazandım." -- Jesse Livermore
[quote=Strategist;337890]Bağımlıyız abi... Tedaviye ihtiyacımız var... ::: :..:
"Bana para kazandıran asla isabetli düşüncelerim değildi. Parayı hiçbirşey yapmadan oturabildiğim için kazandım." -- Jesse Livermore[/quote]
adamda kacirilma korkusu vardir, ondan oyle demistir:..:
nunu geldi, crash tüm hızıyla yola çıkarıla
ne kraşı la tavuk kraşı mı bensiz kraş mı olurmuş bas geri nerden geldiysen
naaaş:::
cuma uzlaşması yeni zirveden. eskisi kaçtı 92.xxx mi. 100 yapalım şunu .kom
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CARİ AÇIK PATLADI,TAHVİL UÇUYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CRASHHHH HIZ KESMEDEN GELİYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele:..::..::..:
crash gaçınılmaz bir sonuçtur,
graş eyidir, graş gözeldir,
her pala graşmayı bilmelidir.
şş adaş, oldun sen hee
alın bunu
konut fiyatlari endeksi ile asagi dogru uzun bir bar bekliyorum.
[quote=nunu;337900]konut fiyatlari endeksi ile asagi dogru uzun bir bar bekliyorum.[/quote]
ondan önce aşağıya çekmeli, yoksa göz göre göre satmış olur.dng.dng
[quote=ATHLON;337895][I][FONT=Georgia][SIZE=5]CARİ AÇIK PATLADI,TAHVİL UÇUYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CRASHHHH HIZ KESMEDEN GELİYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele:..::..::..:[/quote]
Göbeck nick'in gayhan mı??.dng
Grash vaadı da biz mi almadık ?
[quote=nunu;337900]konut fiyatlari endeksi ile asagi dogru uzun bir bar bekliyorum.[/quote]
Sondaj yapıp petrol mü bulucan??;)
Akşam fedden koçeronun konuşması var :)
[quote=sazan;337907]Grash vaadı da biz mi almadık ?[/quote]
hani nerde? böyle grash mı olur?
bastın mı 1000 puan gitmeli.dng.dng