-
[quote=Astatin;365937]hacıex bu arada fener de 63.50 den 50 kaldıraçla şortlamışım farkında olmadan..elim klavyede kalmış...kısmet işte...heheeh[/quote]
Patron ,
Bugün sportif olmadığım için kendimi çook teprik ederim. Sen de istersen edebilirsin. Bi şey demem yaniiiii...:..::..:
-
[quote=The Tatar;365936]günlük periyot bakacak kadar iyi değil elimiz patron,üvvvv :(
tanktan tüfekten vurdun voliyi günlük periyota geçtin demek :)
tebrik ederim patron,darısı tüm 5 dk lıkçıların başına :..:[/quote]
yok abi, trade i tick barlarla yapıyorum:::::: sadece gıllanacak bir şeyler aradığım zaman, diğer periyotlara bakıyorum..:o:o yada pozisyonumu haklı gösterecek bir indik bir değer bir dat bir dokunuş bulana kadar farklı periyotlara bakıyorum:::::::::
spota gelince, orda sıkı temelciym..en az 1 saat en fazla 1 ay tutarım...endeksin tekniğine felan da bakmam...ne demiş eskileri endeks değil hisse alıyosun:::::::::
-
[quote=Astatin;365937]hacıex bu arada fener de 63.50 den 50 kaldıraçla şortlamışım farkında olmadan..elim klavyede kalmış...kısmet işte...heheeh[/quote]
Patron,
YUKARIDAN ÇARPMADILAR mı seni henüz?(Yemin meselesi):..:
-
[quote=Astatin;365939]yok abi, trade i tick barlarla yapıyorum:::::: sadece gıllanacak bir şeyler aradığım zaman, diğer periyotlara bakıyorum..:o:o yada pozisyonumu haklı gösterecek bir indik bir değer bir dat bir dokunuş bulana kadar farklı periyotlara bakıyorum:::::::::
spota gelince, orda sıkı temelciym..en az 1 saat en fazla 1 ay tutarım...endeksin tekniğine felan da bakmam...ne demiş eskileri endeks değil hisse alıyosun:::::::::[/quote]
Hisseleri ben de [B]Temel[/B]'e seçtiriyorum. İyi oluyor..;)
-
[quote=excali;365940]Patron,
YUKARIDAN ÇARPMADILAR mı seni henüz?(Yemin meselesi):..:[/quote]
iki gündür gün içi treydle gontrat sayıs arttırıyorum..şort filat şort filat...bildiğin piramit hesabı.... galdıraç oldu 5...çarparsa piramitten çarpar bir aççılış gapıyla...::: spottan adam mı çarpılırmış beaa:p
-
[quote=Astatin;365942]iki gündür gün içi treydle gontrat sayıs arttırıyorum..şort filat şort filat...bildiğin piramit hesabı.... galdıraç oldu 5...çarparsa piramitten çarpar bir aççılış gapıyla...::: spottan adam mı çarpılırmış beaa:p[/quote]
Spottan değil, lem. SPORT'tan...ehuhhee:D:D:D
-
yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...
-
[quote=Astatin;365944]yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...[/quote]
Pisilerle dalga geçilmez. "Kedi hakları" var..Şikayet ederim...:::
-
Aste baba , aste baba,
Çamlıkta define buldum:heheheh
-
[quote=Astatin;365944]yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...[/quote]
kolaymı patron öyle short yimeler falan ;)
77 bin üstü atış serbest bence..sat beklemeye geç anlamında yani gorkutmak gibi olmasın :D
-
[quote=excali;365945]1) Pisilerle dalga geçilmez. "Kedi hakları" var..Şikayet ederim...:::[/quote]
[quote=excali;365946]2) Aste baba , aste baba,
Çamlıkta define buldum:heheheh[/quote]
[quote=The Tatar;365948]3) kolaymı patron öyle short yimeler falan ;)
77 bin üstü atış serbest bence..sat beklemeye geç anlamında yani gorkutmak gibi olmasın :D[/quote]
1) pisiyle değil pozisyonuyla dalga geçecem..ule ne çalıştığın bankayı ne de pozunu söylüyon ayıp valla..bana sorsan hepsini derim vallah
2) defineye ne gerek var 45 den fener alaydınya
3) Haffilememiz lazım patron..Yataklı vagon da çok yolcu var..Ayaktakiler sorun deel onlar ara duraklarda iniyorda..yataklı vagon çok kalabalık..çokkk:::
-
uzunum,
76.925=kd
:confused: