her şey hormondur kimyadır, herşey hormonların azması ile ilgilidir, nereye azıyorsa oraya poz alın, hayat kimyadır, kimya olmadan eliniz tuşa gitmez....iktidar(eroction) ya vardır ya yoktur, varsa +1 dir, goldür, yoksa yoktur,....
Printable View
her şey hormondur kimyadır, herşey hormonların azması ile ilgilidir, nereye azıyorsa oraya poz alın, hayat kimyadır, kimya olmadan eliniz tuşa gitmez....iktidar(eroction) ya vardır ya yoktur, varsa +1 dir, goldür, yoksa yoktur,....
şimdi şu durdukları yer, L talabe bakıyor, s yi gösterdiler, 475 ten, ya s kalacak düşecek, ya l çağıracaklar,
paramı azar azar geri veriyor, lem olum mc ye git al hepsini,....
şimdi makas yerinde, +3xx dü bu, bir ara 600 lere kadar vurdu, l açanlara yukarıdan açtırdı bu onun bonusu, şimdi bu 3xx korur ise;
spot yatay açar,
altında spot eksiye gider,
300 üstünde spot + ya gider,
3xx bir süredir uyguladığı makas, gözlem ise, 175 ile 600 arasında oldu, hiç - düşmedi,..
şimdi gallavi shortta - düşecek mecbur önden koşacakki aşağıdan shortlatsın, ani dönüşlerde veya gaplarda oturduğu yerden bu bonusu alacak, teknik yok analiz yok, bu onun hakkı.....
napanz Sevgili İndi ve Trhope?
Keyifler nasıl eyimi?
Jelibon.
[quote=jelibon;328036]napanz Sevgili İndi ve Trhope?
Keyifler nasıl eyimi?
Jelibon.[/quote]
dostum geçmiş olsun, .....
bekliyoruz puştileri,.......felsefe yaptırıyorlar, karsızlık çeneye vuruyor...
onunda benimde 75 xxx de gözümüz var ilk tura, ....
450, 475 her yerden oky,...denge bu şu anda...
irlanda , ayırland bana ne, herkes kendini yaşar, dönüp bakmam,......emsin dursun bir köşede.....
dolare tam sınırda, dxy ye parite freni mevcut, ona rağmen sınırda, puşti dünkü 775 karargahını 450-75 taşımış durumda ve 250 kırılmasını savunuyor,....
dolar üst sınırda, tahvil üst sınırda, puşti puştilik sınırında,...
dolarem benim, vur dağıt her yeri, para pahalı mal ucuz de,..