[quote=ATHLON;355662]yaw deep olduunu dusunen warsa,bi daa dusunsun dıom...deep olduunu dusunmuyom..henüz..:)[/quote]
Anlamıyo bu çekirdek beyinlilier , patron...:..:
Misal: ben
Printable View
[quote=ATHLON;355662]yaw deep olduunu dusunen warsa,bi daa dusunsun dıom...deep olduunu dusunmuyom..henüz..:)[/quote]
Anlamıyo bu çekirdek beyinlilier , patron...:..:
Misal: ben
[QUOTE=enorton;355625]Önce başın sağolsun... Benim dedemden bize kumar borçları miras kalmıştı, tarla bahçeleri satıp ödemiştik... Ne dedeler varmış...[/QUOTE]
aslında fazla bir miktar değil, keşke öyle olsaydı:)
çok şükür borç bırakmadı, bu hisse durumu içinde hayrına fakire fukaraya dağıtacağız +.
yok yav asti 15 gündür yutkunurken korkunç bir ağrı çekiyorum.boğazımın sol tarafında.sanki bademciklerim şişmiş gibi.ama bende bademcik yok.20 yaş dişim mi yapıyor acaba yoksa KBB lik bişey mi?çünkü son 3-5 gündür artık tesadüf mü yoksa onunla mı ilgili bilmiyorum sol taraftaki 20 yaş dişim bana çok sıkıntı veriyor.bilemedim hangi doktora gideceğim.onun için sormak istedim.
bu kadar açıklama yeterli mi? :D
[quote=Astatin;355660]Kola diş çürüğü yapıyo eğer onu soracaysan:D[/quote]
bu endeks düşmez..:)
en temel göstergeden dolayı..
inanın dehşet birşey..
resmen tez konusu...:)
anladın sen onu..:)
birgün acacam ağzımı amma bekleyem..
[QUOTE=enorton;355625]Önce başın sağolsun... Benim dedemden bize kumar borçları miras kalmıştı, tarla bahçeleri satıp ödemiştik... Ne dedeler varmış...[/QUOTE]
benim dedem de tum mal varlıgını 4. eşi ve ondan olan 5 çocuğa harcadı , hepsi 18 yasından kucuk :) ilk eşinden olan cocukları (bunların en kucugu 45 yasında en buyugu 65 filan.. hicbiisey bırakmadı . yanı nötr bi dedeydi :)
şöyle bir örneklem grup oldugumuzu varsayıyorum dünyadaki tüm dedelerin ortalaması 0 çıkar. ( bir borclu , bir notr ve bır varlıklı dede ) tum bunlardan yola cıkarak topraktan geldık topraga gıdecegız dıyerek alakasız bı sekılde konuyu destek savlarımla pekiştireyim hatta..
-- totalde ne dediğimi de ele alacak olursak o da kocaman bir 0 --
way be..harbi şaka gibi..Eüzü...heheh
Güzel bir gün aslında indikatörler falan güzel çalışıyor... :D
abi demedim mi..
sistem falan hikaye..
kısalardan ümidi kesin diye..
kayahanın adı çıkmış..
adam en fazla ayda bir kere nara atıyor..
[quote=Astatin;355687]way be..harbi şaka gibi..Eüzü...heheh[/quote]
Ben herşeyi anladım da, Ahlonu nasıl kandırdı, onu anlamadım. Biri bana annatabilir mi??.dng
[QUOTE=Astatin;355687]way be..harbi şaka gibi..Eüzü...heheh[/QUOTE]
Ne zaman geldi ya, ben farkında bile değilim.
İki gündür aynı numara yalnız..Hiç mi bayatlamaz...
usdlonklar flat...beta testi babında vob30 az pilav lonkk
Sıcak dalır geldi hanıım
[quote=excali;355690]Ben herşeyi anladım da, Ahlonu nasıl kandırdı, onu anlamadım. Biri bana annatabilir mi??.dng[/quote]
niye athlon a para kaybetmek yasah mı?:)
bu da kukuriku
[IMG]http://i51.tinypic.com/2jfww2r.png[/IMG]
sistemin ateşle imtihanı var..
bu seeferde kurtulsun,heykelini dikecem
lonkları arttırdım
[quote=ATHLON;355695]niye athlon a para kaybetmek yasah mı?:)[/quote]
Yoh patron,
daha gün bitmedi. ;)
Bankalararası sch oranlarını hangi ekrandan görüyon patron. Önündeki ekrandan mı??:)
arkadaşlar elinde 5 dk usd/ytl metastock verisi olan var mı bende var ama data aralığı çok az :(
60 dk..antin kuntin indics...more lonk i hev
[IMG]http://i55.tinypic.com/o6b85c.png[/IMG]
gelıorum eks sıkı dur..:)
hacıexx...bu lonklardan 800 puan alıyim...usdlonklarıda 1.5900 dan yerine koyim..daha da bişi istemem bugün
[QUOTE=TÜRKOĞLU;355671]yok yav asti 15 gündür yutkunurken korkunç bir ağrı çekiyorum.boğazımın sol tarafında.sanki bademciklerim şişmiş gibi.ama bende bademcik yok.20 yaş dişim mi yapıyor acaba yoksa KBB lik bişey mi?çünkü son 3-5 gündür artık tesadüf mü yoksa onunla mı ilgili bilmiyorum sol taraftaki 20 yaş dişim bana çok sıkıntı veriyor.bilemedim hangi doktora gideceğim.onun için sormak istedim.
bu kadar açıklama yeterli mi? :D[/QUOTE]
Bu işten anlasa anlasa nöroşirurji anlar :D
[quote=ATHLON;355705]gelıorum eks sıkı dur..:)[/quote]
dipi buldun mu, patron?
Kazan dibi bulursan, bana da ısmarlar mısın??:D
[quote=excali;355710]dipi buldun mu, patron?
Kazan dibi bulursan, bana da ısmarlar mısın??:D[/quote]
o bişi diil..ben lonklardan papazı bullmasam bari:D
[quote=excali;355710]dipi buldun mu, patron?
Kazan dibi bulursan, bana da ısmarlar mısın??:D[/quote]
aha...sen nerden bilion benim daha 2 hafta önce Kazan da olduumu patroms?:))
yoksa tesaduf mu?:)
[quote=ATHLON;355712]aha...sen nerden bilion benim daha 2 hafta önce Kazan da olduumu patroms?:))
yoksa tesaduf mu?:)[/quote]
Biz boşuna bu nükleusu büyütmedik:::
[quote=ATHLON;355712]aha...sen nerden bilion benim daha 2 hafta önce Kazan da olduumu patroms?:))
yoksa tesaduf mu?:)[/quote]
bence tesadüf değil....
zaten hissediyorum bu ara cosmos da bir dengesizlik var.. ben lonktan para kazandım, 3 haftadır lotoda 4 tutturamadım, 6 aydır bakış attığım amma garşılık bulamadığım garşı binadaki sekreter kız bugünlerde bir hoş bakmaya başladı, 3 haftadır bir yazılımımız patlamadı, unli bir günde birden çok mesaj yazmaya başladı, aftlopetro aynı anda 3 ruh halini birden idare ediyor, pambık ilk kez bugün tek bar hareketine küfretmedi v.b. v.b. bir sürü garip olay oluyor... en bombasını sona sakladım "2 yıl önceki bir yurtdışı ülke ziyaretinde kaldığımız otelin sahibinin eşi ile dün kadıköy meydanında karşılaştım"...var bişiler bi terslik...cosmos yarılıyomu ne hacı..bizi yemese bari
Ulu Asti
Ne olur haftaya?
[quote=babazulu;355717]Ulu Asti
Ne olur haftaya?[/quote]
Z-Ulu Bab:..::..:
bilmiyorum ki abi..tatile falanmı çıksam acaba...:D havalarda kötü istanbulda..:o
o bişi değil 1.52 lerden tuttuğum usdvoblonkları 1.5940 dan gaptırdım..aybettim..açgözlülk yaptım üwwwwwww..ucuzdan yerine goyarız derken randı lebron.ü[url]www..[/url].
ittirin jonıler..daha 78450 olacaz..:)
[quote=Astatin;355718]Z-Ulu Bab:..::..:
bilmiyorum ki abi..tatile falanmı çıksam acaba...:D havalarda kötü istanbulda..:o
o bişi değil 1.52 lerden tuttuğum usdvoblonkları 1.5940 dan gaptırdım..aybettim..açgözlülk yaptım üwwwwwww..ucuzdan yerine goyarız derken randı lebron.ü[URL="http://www.."]www..[/URL].[/quote]
Hazır artıdayken :))) çık tatile
[quote=ATHLON;355719]ittirin jonıler..daha 78450 olacaz..:)[/quote]
önce bi 81700 olup çift tepe felan yapaydık haci..aybediyon..uww
[QUOTE=Astatin;355715]bence tesadüf değil....
zaten hissediyorum bu ara cosmos da bir dengesizlik var.. ben lonktan para kazandım, 3 haftadır lotoda 4 tutturamadım, 6 aydır bakış attığım amma garşılık bulamadığım garşı binadaki sekreter kız bugünlerde bir hoş bakmaya başladı, 3 haftadır bir yazılımımız patlamadı, unli bir günde birden çok mesaj yazmaya başladı, aftlopetro aynı anda 3 ruh halini birden idare ediyor, pambık ilk kez bugün tek bar hareketine küfretmedi v.b. v.b. bir sürü garip olay oluyor... en bombasını sona sakladım "2 yıl önceki bir yurtdışı ülke ziyaretinde kaldığımız otelin sahibinin eşi ile dün kadıköy meydanında karşılaştım"...var bişiler bi terslik...cosmos yarılıyomu ne hacı..bizi yemese bari[/QUOTE]
Patron harika tesadüfler doğrusu .brv
Yİnede palaya dikkat et, haftasonu artur, pala pikniğe gidecez, mangalın dibine vuracaz, pala ısmarlayacak,
EEE Pala ya para lazım,
dikkatli olmak lazım :D
[quote=Astatin;355711]o bişi diil..ben lonklardan papazı bullmasam bari:D[/quote]
ula elini belli etçen bi sus la :D
[quote=unlimitted;355723]ula elini belli etçen bi sus la :D[/quote]
aftlpetro yabancı değil unli..bilsin..şurda aramızda zaten:D:D
bu arada 82000 üzerinde kapatabiliriz:p:p way** yinemi eli belli ettik aceba:D:o
[quote=unlimitted;355723]ula elini belli etçen bi sus la :D[/quote]
Dönüş noktası hedefini almak için yazmıştır öyle;)
Adamlar durdukları yerde duramıyor.Hareket dedik ama bu kadarı fazla sanki..APSD ilginç hiç değişmiyor neredeyse bu hareketlilikte...
Bu ne volatilite...
Ya baskılıyorlar...
Ya da veriyorlar çok pis???
Hankısı acep :)
stetom çek kontratlarını destekten...az kaldı bak..:)