-
[quote=Astatin;406797]yarın -800 ila +800 arası bir gap bekliyorum...bu tahmin bile yanılırsa çok aybolur..eğer -800 den daha büyük bir eksi gap olursa sorun yok, aybolabilir o ayıbı taşıyabilirim.. amma +800 den fazla bir gap olursa çok bozulurum...arggggghhhhhhhhhh[/quote]
foto cikmiyi cidden
[URL="http://gifb.in/z0sV"] [/URL]
-
[quote=Astatin;406794]bu raning mi ranamaying mi trıyengıl fileksssssss[/quote]
Patron ranamaying olmuş sanırım :::
-
flexy kaynagimi desifre etme canim:..:
-
[quote=nunu;406826]foto cikmiyi cidden
[/quote]
Banker nuniiiii,
fotoşupçu nuniiii....dng
-
flexy gece gece guldurdun, Allah da seni guldursun, gunun gusel bitsin...
-
[quote=flexy;406828]Patron ranamaying olmuş sanırım :::[/quote]
"Randırırmış gibi yapıp da randıramayan" olmasın??:..:
-
[quote=nunu;406833]flexy gece gece guldurdun, Allah da seni guldursun, gunun gusel bitsin...[/quote]
Amin nunu :D:::
-
[quote=excali;406834]"Randırırmış gibi yapıp da randıramayan" olmasın??:..:[/quote]
Posıbıl exca :D
-
[quote=flexy;406835]Amin nunu :D:::[/quote]
Şimdi gülmekten uyuyamaz, nuni. Sonra orada sabah olunca, yeni güzel temennilerini söyler...:)
-
Dalır, sabah sabah 1.85'i zorlamaya başladı..:eek:
-
Atakuleden at beni gülüm amman amman amman, in aşşa tut beni, in aşşa tut beni...
-
[quote=Astatin;406797]yarın -800 ila +800 arası bir gap bekliyorum...bu tahmin bile yanılırsa çok aybolur..eğer [COLOR=red]-800 den daha büyük bir eksi gap olursa sorun yok, aybolabilir o ayıbı taşıyabilirim[/COLOR].. amma +800 den fazla bir gap olursa çok bozulurum...arggggghhhhhhhhhh[/quote]
bu ayıbı taşımak istiyorum..:D:Dulan yuh valla ya..1600 puanlık bir aralık tahmini yaptım ve onda bile yanıldım..ahahahahah..olsun hep böyle yanılalım..yeter ki yamulmayalım börtföyde..gerçi yanılmışta sayılmaz ha tam -800 gibi gap..o zaman şöyle bile kıvırabilirim..ulan desteği nokta atışı tahmin etmişim..heheh
-
[quote=nunu;406826]foto cikmiyi cidden
[/quote]
[quote=flexy;406828]Patron ranamaying olmuş sanırım :::[/quote]
[quote=nunu;406831]flexy kaynagimi desifre etme canim:..:[/quote]
-gap aklımı başımdan aldı..ne diyossunuz yaw..anlamadım..ne fotosu ve cikmiyi ne oliii.dng
-
[quote=Astatin;406841]-gap aklımı başımdan aldı..ne diyossunuz yaw..anlamadım..ne fotosu ve cikmiyi ne oliii.dng[/quote]
fazla merak...:..:
-
şeytan teyk profitini diyor ama du bakali... hem şeytan hem ingiliz..bir ketenpere yapıyor olmasın..uww
-
[quote=nunu;406844]fazla merak...:..:[/quote]
kırıcı olmayalım.dng
-
425 den bir kısmını kavırma yaptım
-
euro'nun 1.2650'yi kirmasini bekliyorum. uyumaya gitsem kirilir mi acaba?:cool:
-
[quote=nunu;406851]euro'nun 1.2650'yi kirmasini bekliyorum. uyumaya gitsem kirilir mi acaba?:cool:[/quote]
ayu nun (u) uyanık olanı makbuldur
-
Arada şeytana uymak gerekebilir, yalnız bu akbank pahalı kaldı onu satmaya devam ederler.
-
[quote=nunu;406851]euro'nun 1.2650'yi kirmasini bekliyorum. Uyumaya gitsem kirilir mi acaba?:cool:[/quote]
[font="comic sans ms"][sıze="6"]sen boş ver euro-yu doları, zevkle tl nin çöküşünü zevkle izle.. Emiiiiii kuzucuk:::::::::[/sıze][/font]
-
Erken sinyal geldi sanki. :..:
-
Bu akbank en fazla 5.5 lira eder. :)
-
zurnanin zirt dedigi yer...
-
de hadi looo, uykumuz var...
-
teyyy teyyyy teyyyyyyy
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=66wbNlDUWrc[/URL]
-
astinton, karlari alip kactin mi? yoksa flexy, excali piknige mi gittiniz hepberaber?:..:
-
[quote=nunu;406900]teyyy teyyyy teyyyyyyy
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=66wbNlDUWrc[/URL][/quote]
.dng.dng:D:D
-
[quote=nunu;406912]astinton, karlari alip kactin mi? yoksa flexy, excali piknige mi gittiniz hepberaber?:..:[/quote]
Asti az önce jagu bayii'nin civarında görülmüş :)))
-
[quote=flexy;406918]Asti az önce jagu bayii'nin civarında görülmüş :)))[/quote]
jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir
-
[QUOTE=nunu;406921]jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir[/QUOTE][FONT="Fixedsys"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]NE HABER NUNU GEL SANA BİR MASAJ YAPAYIM. ENDORFİN YÜKLEYEYİM.:::::::::::: BİRAZ RAHATLA EMİ KUZUCUK...:::::::::.heyk[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=nunu;406921]jagu mu? uzuldum bak simdi, lamborghini alcam diye sayikliyordu halbuki son bikac senedir[/quote]
XF hem 2700cc, hem de dizel, malum iktisat devri napsın ? :::
-
yaf bi para babasi vardi, o nereye kayboldu? neyse, ben uyuyam, kuslar otmeye basladi:..:
-
AGA..bi tat,bi dokunuş, bi blow off görmezsem hatırım olsun...:p.dng
-
[quote=nunu;406912]astinton, karlari alip kactin mi? yoksa flexy, excali piknige mi gittiniz hepberaber?:..:[/quote]
İtiraf ediyorum...hepsini 67425 den kapattım amma 66925 den yine açtım..kısa vadeli teknik göstergelerin ve açılış gapında sapıtan teknik göstergelere ise saygılarımı sunuyorum..******
-
yaw ne zamandır bi %4-5 düşüş görmedik ha..görsek eyi olacaydı
-
Nuni,,,uyumasan eyi olacaydı...eruusd taban olacaymış
-
graştır bizi opssiiiiiiiiiiiii.......gorrektivlerin gralı
-
[quote=flexy;406924]XF hem 2700cc, hem de dizel, malum iktisat devri napsın ? :::[/quote]
o bişi deilde şavrole efsane kamaro yu yine getirmiş Türkiye ye..geçen yolda gördüm...esas duruşa geçesim geldi..o ne güzellik o ne karizma öyle yaww.. 6200 cc imiş..way**
-
[quote=Astatin;406970]o bişi deilde şavrole efsane kamaro yu yine getirmiş Türkiye ye..geçen yolda gördüm...esas duruşa geçesim geldi..o ne güzellik o ne karizma öyle yaww.. 6200 cc imiş..way**[/quote]
Öyle motor mu olur ya ::::..: