Histem kardan zararda :p
Printable View
Histem kardan zararda :p
[quote=Strategist;352241]Ayın 6'sında yazmıştım bunu:
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=348983&postcount=28397[/URL]
Portakal rengi sakallı dedeyi dinlememiz lazımdı... :..:[/quote]
tamam dinleyelim. yatay ne zaman bitecek dede?:..:
[quote=cırcır;352244]tamam dinleyelim. yatay ne zaman bitecek dede?:..:[/quote]
Gece tekrar rüyama girerse sorarım... :..:
dede basitçe haberler iyiyse sat, kötüyse al demiş sanki :o
sanki 84.275'e kadar ralli olacak :..:
[QUOTE=Kanaatkar;352230]Gecen yil sistemi uygulamaya baslarken gecmiş 2 yilin aylik ortalamasina bakmiştim yaklasik 3000 puan cikiyordu ki bazi aylar eksi kapanmasina ragmen bu yilda 4 ayın toplamina baktiğimda ortalamayi saglamiş gorunuyor. İstediğimiz bir durum değil evet ama olmasi gereken oluyor gecmişteki gibi o yuzden ciddi bir sorun yok.[/QUOTE]
Ben geçen yıl saatlik sistemim olan GG yi kullanmaya başladığımda 2005 şubattan 2010 şubata kadar olan sürede aylık ortalaması 4000 puandı ve hiç zararlı ayı yoktu. Ben kullanmaya başladım ve 4 ay bu ortalama devam etti. Mayıs ayında 6000 küsür puan yaptı ve daha sonra haziran 0, Temmuz 0 çekti. Ağustosta 3500 zarar yaptı. Eylül 2000, ekim 10 bin kar yaptı dedim tekrar ortalamasına dönecek sanırım... Sonra kasım 0, aralık 0 çekti ve enson ocakta -7000 yaptı ve ben de pes dedim...
Ben bıraktım şubatta 2000 kar, martta 1000 zarar yaptı bu ay da şuanda 5000 puan zararda :(
Tekrar başa dönecek olursam MS ve Matrikste vob açıldığından beri yani 2005 şubattan bu yana test yapmıştım, hiç zararlı ayı yoktu. Ortalaması 4000 puandı. Ve şuanda 12 aylık getirisi 1500 puanda... Aylık değil, toplam 1500 puanda... Eskiden yılda 50-60 bin getiren sistem geçen sene nisan 26 dan bu sene nisan 26 ya 1500 puanda... Üstünde konuştuğum puanlar onbinde 2 kom düşülerek hesaplanmış puanlardır bu arada... Piyasa değişiyor, zaten hep değişmişti... yine değişecek ama bu içinde bulunduğum süreç geçmiş 4-5 yıla göre sanki çok farklı... Özellikle saatlikler açısından...
sistemi eskiye göre daha getiren ya da aynı puanları getirenler vardır elbet ama benim gözlemim bu şekilde...
Not: Mesela Pascal 20dk Ocak 21 den buyana net 38 bin puanda... Ancak kasımdan ocak 21 e kadar -15000 yapmıştı...
Aramızda hiç;
- Ses mühendisi (ciddi soruyorum la..mix olaylarından felan anlayan)
- Digital görüntüleme cihazları hakkında (misal şu digital albümlerdeki basit teknolojiden bahsediyorum, yoksa avatar çekirecek halimiz yok) iyi derecede bilgisi olan
arkadaşlar var mı?
[quote=Astatin;352257]Aramızda hiç;
- Ses mühendisi (ciddi soruyorum la..mix olaylarından felan anlayan)
- Digital görüntüleme cihazları hakkında (misal şu digital albümlerdeki basit teknolojiden bahsediyorum, yoksa avatar çekirecek halimiz yok) iyi derecede bilgisi olan
arkadaşlar var mı?[/quote]
sen bu gidişle kitabı çıkaramadan single çıkaracan bak demedi deme patron :D
[quote=Astatin;352211]Hımmm..kötü hafta...Klasik TA yapıştırdık graş eğimli, anında 100 puan ralli yaptı..üühühüh... FB averajla şampiyonluk koltuğuna oturdu...FB şampiyon olursa dıtatar ın çenesinden duramayık..dur ban peşin peşin dalga mı geçeyim de : "şşş dıtatar...bu haftaki şampiyonluğun gıymetini bil..geçen yıl ki geçici şampiyonluğunuz 2 dakika sürdüydü, bu en az 1 hafta sürecek"..hehheheh..bize her yer graşka[/quote]
fener şampiyon olur senedi 150 tl olur .lelele
bize heryer kadıköy .lelele
[quote=The Tatar;352259]sen bu gidişle kitabı çıkaramadan single çıkaracan bak demedi deme patron :D[/quote]
:..::..::..::..: fena fikir deeel...hacıtatar, spekülatif yollar hariç çok para gazanmanın iki basit yolu var.. ı
1) ıvır zıvır bir ürünü ucuza çok adette satmak....
2)basit ama vurucu bir nokta yakalayan "intellectual property" ön planda bir ürünü yapıp, (hitap ettiği kitlenin fiyatını umursamayacağı bir fonksiyonaliteye sahip ) satmak... ve gözün doymuyorsa da rakipleri kopyasını çıkardığı an senin bir üst versionu çıkarıp nakit sağmaya devam etmen..
2 :D:D:D:D yok mu le bir ses mühendisi..uwww
[quote=The Tatar;352260]fener şampiyon olur senedi 150 tl olur .lelele
bize heryer kadıköy .lelele[/quote]
FB şampiyon olduğu günün ertesi kesin hissesi taban olur..:::::: la kesin yine bi yanlışlık vardır diye.dng
[quote=Astatin;352265]FB şampiyon olduğu günün ertesi kesin hissesi taban olur..:::::: la kesin yine bi yanlışlık vardır diye.dng[/quote]
bucayı yenerek gs yi rahatlattık işte daha ne yoksa bank asya ihtimali sürecekti :::