[quote=catedral;75594]Hişşştttt noluyo burda bakemm :)[/quote]
yok bişi... av bekliyorum
Printable View
[quote=catedral;75594]Hişşştttt noluyo burda bakemm :)[/quote]
yok bişi... av bekliyorum
ceteyı toplamamıssın kardaş.
reco gördüm seni..hoşgeldin
ee abi kızlar senle deelmiydi
aha geldi...jerfo nerde kaldınız..recep telef oldu seni beklerken :)
[QUOTE=Astatin;75574]yok yok çıksın yürüyüie bişi olmaz..ne kurdu ne kuşu..bu saatte sende:..: yada yanımıza da oturabilirsin..aynı şey :)[/QUOTE]
şimdi sen kurt mu oluyorsun, kuş mu bu durumda.:). buradan pek kurt gibi görünmüyorsun da hani seni de ham yapabilirler.. :..: kuşun solucanlardan başka yemi mi var ki:rolleyes:
[quote=jerfin;75608]şimdi sen kurt mu oluyorsun, kuş mu bu durumda.:). buradan pek kurt gibi görünmüyorsun da hani seni de ham yapabilirler.. :..: kuşun solucanlardan başka yemi mi var ki:rolleyes:[/quote]
bu kuşkurt.....kuş ile kurtun genetik kombinasyonu...öyle çelimsiz göründüğüne bakma..tırsmayın diye 1/10 ölçekte küçültülmüş halidir..kuşkurtun yemi nedir dersen....ehhmmmmmmmmm...demeyeyim:) :)
[QUOTE=Astatin;75607]aha geldi...jerfo nerde kaldınız..recep telef oldu seni beklerken :)[/QUOTE]
hımm evet.. bazı plan program durumlarmız var da reco ile ondan..
aha kati de geldi
[QUOTE=Astatin;75609]bu kuşkurt.....kuş ile kurtun genetik kombinasyonu...öyle çelimsiz göründüğüne bakma..tırsmayın diye 1/10 ölçekte küçültülmüş halidir..kuşkurtun yemi nedir dersen....ehhmmmmmmmmm...demeyeyim:) :)[/QUOTE]
o kadar heybetli bir vücudu o çelimsiz bacaklar mı taşıyor yani:confused:
[quote=jerfin;75610]hımm evet.. bazı plan program durumlarmız var da reco ile ondan..[/quote]
şşttttttttt recoooooooo..hiç demiyon haaaa..utangaç seni..yani bi jerfin bi mersiyk, taciz ede ede nihayet vurmuşun turnayı...utangaçç seniiiiiii:..::..:
[quote=jerfin;75613]o kadar heybetli bir vücudu o çelimsiz bacaklar mı taşıyor yani:confused:[/quote]
çelimsiz bacaklarda 1/10 ölçeğinde...eehmmm...ölçek konusunu genişletmeyelim reca ederim:..::..: