-
[QUOTE=Astatin;300430]bereketini gör patron...
bende 1,387.33999999 fiyatından şortum:D:D:D şans işte..gitmiş şortlar:..::..:
(çak köfteye çak çak) :)...:rolleyes::cool:[/QUOTE]
:D:D:D:D .. patron ... sene 1492 .. büyükbabamın büyükbabasının büyük büyük babasının dedesinin amcası altın satmış ... 2450 dolardan .. onlar duryor hala ..... ama müsterih değilim açıkçası .... kapatsammıki ... ::::::::::::
[IMG]http://vault.bz/up/chart/2008/11/600yeargoldprice.gif[/IMG]
-
[quote=seagate;300432]altında şeyle bişey okuduydum jelibosda mı başka yerdemi bilemiyorum... millet dünyadaki toplam altından fazla cörtlemiş üwwwwwwwwwwwwwww yorumsuzzzzzzz[/quote]
::::::::::::::::::simyacılarla anlaşmışlar batron..daşı doprağı bile altuna çevireceklermiş.. o yüzen şortlamış onlar..ahahaah
-
[quote=selçuklu;300434]:D:D:D:D .. patron ... sene 1492 .. büyükbabamın büyükbabasının büyük büyük babasının dedesinin amcası altın satmış ... 2450 dolardan .. onlar duryor hala ..... ama müsterih değilim açıkçası .... kapatsammıki ... ::::::::::::
[/quote]
way be ne dedeler var...:..::..: bizimki 2000 e yetişebilmiş patron..ama kaldıraçı iyiymiş 200::::::
-
Arkadaşlar cumartesim sistem yapmakla geçti karşılaştığım bir durumu
sizlere sormak istiyorum
sistemin içinde refliği [COLOR="Red"]C> REF(HHV(C,3),-1)[/COLOR] kullandığımda 15 dakikalıkda 145 işlem yapıyor.
fakat şu şekilde kullandığımda [COLOR="red"]W > REF(WWW(W,3),-1)[/COLOR]
kullandığımda 15 dakikalıkda işlem sayısı 110 düşüyor getirisi daha iyi oluyor.
fakat refliği bu şekilde W > REF(WWW(W,3),-1) kullandığımda bilgisayar kasıyor 1- 2 dakikadan sonra okları çıkarıyor.Buda beni ref liği bu şekilde kullanmaktan uyuz etti açıkçası okları gerçek koyup koymamasından şüphelendim. hani refliği sonuna artı koyduğumuzda sahte oklar koyuyor ya acaba budamı öyle diye sorguluyorum.
bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikilerini belirtebilirlermi.
En sonunda şu şekilde kullanıyorum bunun getiriside iyi [COLOR="Blue"]W> REF(HHV(W,3),-1) [/COLOR]
yardımcı olabilirmisiniz. Sizce hatalı bir durum varmı
-
üwwwwwwwwww histem deyorki bu tepede konsolide oliyir 90650 üzeri felan yok deyir üwwwwwwwwwwwwww
-
hanginiz XXX..... benim, hayır benim, hayır hayır benim..ahahhah
-
[QUOTE=Astatin;300438]way be ne dedeler var...:..::..: bizimki 2000 e yetişebilmiş patron..ama kaldıraçı iyiymiş 200::::::[/QUOTE]
patron .... benim dedemle .. senin deden arkadaşmış .. senin deden şortlamış 2000 de .. sonra yeni tepe gelmiş ... benim dedemde 2450 den kısalmış .. sonra 1000 doların altında .. mondiyolayıp kırlarda gezmişer ... stro patronun dedeside .. şiir okumuş .... :D:D:D:D:D
-
2,el satan galerici yokmu aramızda :) araç lazımda
-
memügeyt...350 ve 050 nühüm..
[IMG]http://i56.tinypic.com/kykx3.png[/IMG]
-
astatin abi fincan gulp 5 dk 92 deyor ama herkez hemfikir yukarı olduğuna bu nası iştir üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :D:D bi Allahın gulu çıkıp graş deyebiliyiimi :D:D
hatta eskiden espirisi oliyi kraşi deye o bile yok üwwwwwwwwww
-
[quote=seagate;300448]astatin abi fincan gulp 5 dk 92 deyor ama herkez hemfikir yukarı olduğuna bu nası iştir üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :D:D bi Allahın gulu çıkıp graş deyebiliyiimi :D:D
hatta eskiden espirisi oliyi kraşi deye o bile yok üwwwwwwwwww[/quote]
FK, yükseliş devam formayonu deeildir...çıkacaksa bile ona başka bir isim bulman lazım..üwww
-
bENCe graŞ kapıda üwwwwwwwww :D:D palanın ortanca cocuğu çoktan 91 yaptıydı şimdiye üwwwwww abisi veya kardeşi olmadan yani üwww dax new high üww