67.000den başlayan bu çıkış...eski tepe 75.000 geçilmeden trende dönüşmez..bana göre..oyun planım buna kurulu..elim açık oynuyorum....
67.000..72.000...çıkışının geri alım oranları.....[B]70.850.[/B]...70.100..69.500..
Printable View
67.000den başlayan bu çıkış...eski tepe 75.000 geçilmeden trende dönüşmez..bana göre..oyun planım buna kurulu..elim açık oynuyorum....
67.000..72.000...çıkışının geri alım oranları.....[B]70.850.[/B]...70.100..69.500..
yonca bugün 7.15 gördü....aslında hedefime çok yaklaştı....çıkış tamamlanmış bile
olabilir....ama henüz sinyal yok...benimkisi tamamen şahsi tahmin..........
[quote=Astatin;252536]destekler dirençler ema lar..felan feşmeken
[IMG]http://i47.tinypic.com/t8x20j.png[/IMG][/quote]
şöyle bakıyorumda....712xx lerin görülmesi, yükselecekse de, düşecekse de gayet sağlıklı olur:D
[B]bu çıkış ölüm çıkışı[/B]......bunun acısı çıkacak..katmerli........
bana göre düşüşü [B]MUHTEŞEM [/B]olacak........
sinyali bekliyorum....ama zaman analizlerim var.....zaman analizlerim bana max..2 hafta
diyor......gününe kadar çalıştım.....hayırlısı...
ve dezenfermasyon......bu çok önemli sürekli yazıyorum...ama gerekli..
not artışı vb..haberle final olabilir.................not artar borsa yükselir..ve aynı gün veya
bir kaç gün içinde borsa yüksekten çakılabilir...............ayı çıkabilir...
ve ŞELALE başlayabilir....
GEL SİNYAL GELL..............
[quote=boz ayı;252552][B]bu çıkış ölüm çıkışı[/B]......bunun acısı çıkacak..katmerli........
bana göre düşüşü [B]MUHTEŞEM [/B]olacak........
sinyali bekliyorum....ama zaman analizlerim var.....zaman analizlerim bana max..2 hafta
diyor......gününe kadar çalıştım.....hayırlısı...[/quote]
Boz abi, Arturun gücüyle "bana göre düşüşü [B]MUHTEŞEM [/B]olacak........" bu çoşkuya katılmak isteriz:)
zaman analizim 28 HAZİRANDAN itibaren ŞELALE tehlikesi var diyor.....
bakalım izleyelim..geçen defa aynı zaman analizim bana önemli zarar yazmıştı..........
[quote=boz ayı;252565]zaman analizim 28 HAZİRANDAN itibaren ŞELALE tehlikesi var diyor.....
bakalım izleyelim..geçen defa aynı zaman analizim bana önemli zarar yazmıştı..........[/quote]
[I]bu analizimle geçmişte çok parada aldım.....ona bir şans daha vereceğim..[/I]
[I]ama tedbirli olacağım...sinyal isterim..SİNYAL...[/I]
[quote=boz ayı;252469]71.900....kısa ...
1/2 poz...............[/quote]
71.400..şort ..cover..........
FITCH/BERKER:MALI KURAL DOGRU,UYGULAMA ETKILI, EN ONEMLI ENDISE SECIMLER-CNBCE
-MATRIKS-
[I]bir gün arttırırız...ertesi gün ıhhhh.....[/I]
[I]itibar etmeyiniz......[/I]
[I]DEZENFERMASYON.......[/I]
sayın bozayı 400 den dönerse muhtemel tepki yeri neresi olabilir.saygılar
[quote=boz ayı;252570]71.400..şort ..cover..........[/quote]
daha aşası görünmediği için mi burada indiniz 71.400 destek mi oldu yoksa