-
[quote=Strategist;252436]Patron Pala bu gap'ler yüzünden psikolojimi öyle bir bozdu ki Dow'un bu durumuna rağmen hala acaba yarın gap yer miyim diye tir tir titriyorum... üvvvvv...[/quote]
İtiraf ediyorum..PALA bugünde beni tirtir titretti. Sabah şort gap karını histemli cebe koymasam sanırım titremekle kalmaz altima da işeyebilirdim.Çünkü hemen peşisıra PALA 500 puanı geri aldı.. Sistemin most consecutive rekorunu egale ettiği iki günde ( 3 peşpeşe hatalı sinyal -1700) son al sinyali 70450 itibariyle ben zero pointdeydim (sisteme göre +1750):D:D ve 70450 long sinyaline de uydum... sonuç: arada bir histem sosu iyi olayi....dng sonuç: DOW ikili tepe/zirve olur, VOB zirve yeniler..:..::..: ralli olur gol olur:D (şimdilik)..abartıyorum debiki
-
[quote=Astatin;252437]sonuç: DOW ikili tepe/zirve olur, VOB zirve yeniler..:..::..: ralli olur gol olur:D (şimdilik)..abartıyorum debiki[/quote]
Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.
-
[quote=Strategist;252439]Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.[/quote]
yokmpatron, ben "şimdilik" diyerek abartıyorum..::: yoksa yeni zirve on the way:..:
-
İran ne gune duruyor :)
[quote=Strategist;252439]Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.[/quote]
-
Yeri gelmişkene bukadar guclu olusumuzu anlatmak isterim..
adamin biri doktora gitmiş, muayene etmişler , bobrek ,cigerler, kalp bitmiş
ne yapsınlar adamın omru belli demişler ki en sonunde bu hasataya hayatı
şirin gozukmek için bir morfin yapalım, boylece adam kendini mutlu hisseder...
morfin etki de etmeyecegi zaman gelene kadar adam yuruyup kosmak hatta
yarıslarda basa guresmek istermiş. ancak zamanı gelip te etkisi gecince adam
anlamıs ki durumu vaziyeti,, tek secenek organların degisimi...
acilen morfinden
sonra taze dinc soylemleri olan temiz zarar gormemiş ic organlar bulunmus
vucuda adapte olup uyum saglayana kadar... uyum zamanı vermişler...
işte boyle bir hasta ve mutluluk İndira gandi ile sona eren mutluluk olur demişler:)
-
günaydın....
hayırlı işler..bol kazanölar dilerim.
-
71.900....kısa ...
1/2 poz...............
-
gunaydınlar,,
bugunku gorulecek seviyelerle, zannedersem dususu trendi ve kalıpları şimdilik en azından biraz ertelenecek gibi.. 72,700- 73,000 fiyat seviyelerine dikkat etmek gerek..
paritede 1,255 hedef haline geldi
usd ytl de 1,5570 hedefi var..
herkese bol kazanclar
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
günaydın herkese
dünkü cıtı alımının hiçbirşey ifade etmediğini düşünüyorum nitekim cıtı kendini diğer enstrümanlardan hedge eden bir kurumdur dün ve bugünkü yükselişin tamamen satmak için yukarı çekme hareketi olduğunu düşünüyorum...herkese bol kazanclar
-
[quote=tırtıl;252492]günaydın herkese
dünkü cıtı alımının hiçbirşey ifade etmediğini düşünüyorum nitekim cıtı kendini diğer enstrümanlardan hedge eden bir kurumdur dün ve bugünkü yükselişin tamamen satmak için yukarı çekme hareketi olduğunu düşünüyorum...herkese bol kazanclar[/quote]
Günaydinlar,
Herkes icin hayirli ve kazancli bir gün olsun...
-
yaze taze sıccak sıccak gapap ın dadına doyulmuyor..iflatttt