saraylı abi ..... ewyi tüm bıraktınmı abi ...... arasıra ew klüpte sayımlarını görsek kötümü olur abim ...:o:o....ewsel trade etmesende ... bence ew yap abi bırakma ewyi .... zihni açar..... yararları çok .... ::::D:D
Printable View
saraylı abi ..... ewyi tüm bıraktınmı abi ...... arasıra ew klüpte sayımlarını görsek kötümü olur abim ...:o:o....ewsel trade etmesende ... bence ew yap abi bırakma ewyi .... zihni açar..... yararları çok .... ::::D:D
[quote=selçuklu;324444]saraylı abi ..... ewyi tüm bıraktınmı abi ...... arasıra ew klüpte sayımlarını görsek kötümü olur abim ...:o:o....ewsel trade etmesende ... bence ew yap abi bırakma ewyi .... zihni açar..... yararları çok .... ::::D:D[/quote]
bırakmadım,
ew i öğrenen birinin bırakması mümkün değil,
irade dışı olarak dalgaları saymaya devam edersin,
ancak 2011 sonuna kadar bu BRS yi uygulamak durumundayım,
ew öngörü ile ilgili bence en önemli yöntemdir,
trading sözkonusu olunca ,sistematik çalışmak şart,
ama madem sen istiyorsun,:)
burada vereyim en son durumu...;)
birazdan..:)))
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5601/15724351.png[/IMG]
Durum bu.:::
[QUOTE=saraylı;324450][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/5601/15724351.png[/IMG]
Durum bu.:::[/QUOTE]
ellerine sağlık abi ....... beni kırmadığın için ..... iyi geceler saraylı abi ....tşk ... .brv
Şimdi günlük grafiğe baktım ve eğer yarın ve sonraki gün çıkışa devam edersek 97-100 lere kadar 1-2 aylık bir çıkış başlayacak gibi düşünmeye başladım.Bu ihtimal ışığında yarın ki gelecek olan AL sinyali ile long açıcağım:D ve 95-100 e kadar şort açma konusunda çok ama çok dikkatli olacağım NK ile teyit almadıkça short sinyallerine uymayacağım diye karar verdim kendi kendime :..::..::..::..: ne kadar tutarı bilemiyorum :::::::::
[quote=saraylı;324436][SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........84.200...........:dü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........83.875[/B][/I]
[I][B]Y.........84.450[/B][/I]
[I][B]D.........83.100[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]84.075..................:yü:[/B][/I]
[I][B]83.625...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 87.850[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 86.500[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 85.150[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 84.500[/B][/I]
[I][B]Pivot : 83.800[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 83.150[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 82.450[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 81.100[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 79.750[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:84.425[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C[/quote]
sn saraylinin calismasi olan bu gunku yon pusulamiz. gunaydin iyi seanslar.
T..C
günaydın...;)
BRS...................84.350..................:yü:
S= 13175- 10*100*0.150= 13.025.-
:::
Günaydın Saraylı Hocam BRS nin bu kadar calkantıya rağmen bu kadar iyi calışması takdir edilecek bişey bence
akradaşlar fiyat nedir göremiyorum şu anda hiç bir şey ve durumlar nasıl acaba
[quote=adalı54;324476]Günaydın Saraylı Hocam BRS nin bu kadar calkantıya rağmen bu kadar iyi calışması takdir edilecek bişey bence[/quote]
Denizciler ,kötü ve yıpratıcı bir hava olduğunda,
"viya böyle" derler...
vobçular da ,
"dalga böyle" demeli...
BRS iyi bi çocuk,
çırpınıyo iyi niyetle...:::
[quote=a.kaya;324477]akradaşlar fiyat nedir göremiyorum şu anda hiç bir şey ve durumlar nasıl acaba[/quote]
84.650
durumlar süper...::::..:
Günaydınlar buradan yukarısı pek inandırıcı gelmiyor bana.
bir tane de tanıdık manzara koyalım.....
[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/3559/7593405.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;324481]84.650
durumlar süper...::::..:[/quote]
dün kaç kapamıştık ve grafik atabilne olursa bi zahmet 15 lik
Saraylı hocam NK onaylımıydı sinyal uff ya pc ye format attım matriks i kuramaadım hala
herkese günaydınlar
Bunlar sanki uzunları kuçakta bırakacak gibi duruyorlar.
Piyasaya para girişi azalmaya başladı.
Sisteme uymakta geç kaldım...::::::
keşke sat sinyali verseydi BRS ... +.+.
neyse verinceye flat kadar bekleriz...:p:p Bu sefer daha çok sayfa yenileyeceğim..:D
:dü::dü:
Akşama kalmaz çakarlar.
[quote=jean_luc_godard;324492]sisteme uymakta geç kaldım...::::::
Keşke sat sinyali verseydi brs ... +.+.
Neyse verinceye flat kadar bekleriz...:p:p bu sefer daha çok sayfa yenileyeceğim..:d
:dü::dü:[/quote]
kaç oldu fiyat
[QUOTE=a.kaya;324494]kaç oldu fiyat[/QUOTE]
84600-84700 arası...:confused:
[quote=V.O.B;324493]Akşama kalmaz çakarlar.[/quote]
Ya elbette cakacaklar - alacaklar bizim işimiz bu arada dümen suyuna girip puan kapmak olmalı diye düşünüyorum
Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.
5 dak. obo asagi kirildi.
[quote=a.kaya;324487]Saraylı hocam NK onaylımıydı sinyal uff ya pc ye format attım matriks i kuramaadım hala[/quote]
şu anda NK ini kullanmıyorum,
ama benim sistemin NK>0 durumunda kaya...:)
[quote=V.O.B;324500]Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.[/quote]
svg. V.O.B ,
işin hem vobda hem de reelde iyi olsun inş....lelele
[quote=V.O.B;324500]Arkadaşlar yeni bir iş ayarladım, bunların niyeti bozuk dikkatli olun.Saraylı hocam görüşmek üzere bu işten yakın zamanda çıkarılmazsam uzun zaman sonra görüşürüz inşallah.[/quote]
Yeni işinde başarılar dilerim İnşallah sürekli olur ve Vob tada başarın devam eder Kolay Gelsin
is.................83.925
BRS MOD3 tradeler:
[B][I]bir an için sistematik değil de KTA ya da ew ile öngörü yaptığımızı düşünelim,aşağıdaki sistemin ok koyduğu yerlerde işlem yapmayı düşünür müydünüz??[/I][/B]
[B][I]ben asla yapamazdım...[/I][/B]
[B][I]demek ki,iyi tasarlanmış bir sistem dalgaları bizden çok daha iyi saymakta...:)))[/I][/B]
[B][I]...sistemler,bir çubuk sonrasını öngörebilen,dalga analistleridir...:::[/I][/B]
[IMG]http://img808.imageshack.us/img808/5142/84195861.png[/IMG]
is....................84.150
Yılbaşından itibaren 2 sistemimi birebir uygulamaya başladım ne zamanlamaymış ama....
[QUOTE=perfectt;324556]Yılbaşından itibaren 2 sistemimi birebir uygulamaya başladım ne zamanlamaymış ama....[/QUOTE]
aynen
tahminimce 28 ocak tarihine kadar böyle gidecek
sn saraylı sinyal yayınına son verdiğinde
rahatlayacak pala:)
is................84.075
:)))
[quote=temese;324564]aynen
tahminimce 28 ocak tarihine kadar böyle gidecek
sn saraylı sinyal yayınına son verdiğinde
rahatlayacak pala:)[/quote]
hehehe,::::..:
bana dedi zaten pala,:::
28 ocak a kadar yap,
sonra yapma,daha emekli etme beni,:D
boşta kalırım sora....:..::D
Sn.Saraylı sinyalleri tersten verseniz bende bu mesajı hemen silsem nasıl olur :)
[quote=saraylı;324566]hehehe,::::..:
bana dedi zaten pala,:::
28 ocak a kadar yap,
sonra yapma,daha emekli etme beni,:D
boşta kalırım sora....:..::D[/quote]
şaka yaw,
pala falan diye bir adam yoktur,.dng
kar ve zarar edenler vardır,üüü.lelele
ve bu iş zordur...:rolleyes:
[quote=perfectt;324568]Sn.Saraylı sinyalleri tersten verseniz bende bu mesajı hemen silsem nasıl olur :)[/quote]
tersten verseniz deyince,
al gelince sat geldi mi diyeceğim,::::D
yoksa siz pala mısınız?.boks.
varmış galiba...:D:D:..:
Sn.Saraylı sistemleri yaparken bu kadar zorlanmadım uygulamak ve beklemek gerçekten çok zormuş...
[quote=perfectt;324574]Sn.Saraylı sistemleri yaparken bu kadar zorlanmadım uygulamak ve beklemek gerçekten çok zormuş...[/quote]
sistem yapmak kolaydır,
iyi bir sistem yapmak zordur,,
işin tuhafı ,iyi bir sisteme de gerek yoktur,
iyi uygulamaya gerek vardır ,
bunun için de disipline,
ve sabra...:::