Günaydın ve bol kazançlar..memügeyt bu ne üühühühühühü... ziesten hala long..long devam..üwww
Printable View
Günaydın ve bol kazançlar..memügeyt bu ne üühühühühühü... ziesten hala long..long devam..üwww
paklava son durum ve tahmini projeksyon ... ühüüh. . üvvvvv :D:D:D
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/699.png[/IMG]
indikler berbat histemde satta amma ziesten alda..cumadan kalan 1/5 longlarla devam ediyorum..üühühühüü..
HSYK seçimlerini bakanlığın desteklediği adayların kazandığı söyleniyor...ühühühü..nedne haal tavan olmadık..üühühühüh..ehuehue
günaydın arkadeşler birazcık yataya bağladı pala ve ekibi ben flat bekler sistem longda ama yataydan çıkana kadarda bulaşmaya niyetim yok aslında gıdıklıyor burdan long aç diye ama ııı .dng
[quote=a.kaya;300326]günaydın arkadeşler birazcık yataya bağladı pala ve ekibi ben flat bekler sistem longda ama [COLOR=red]yataydan çıkana kadarda bulaşmaya niyetim yok[/COLOR] aslında gıdıklıyor burdan long aç diye ama ııı .dng[/quote]
gıdı gıdı gıdı gıdı.lelele.leleleyataydan çıktığında bize de haber ver kayaboss
575 den ekistra lonkkk...2/5 longa çıktım..ühüühü..kızmayın ağalar...sonuçta 90325 den kapanan longları yerine koyuyorum..ziesten hala longgta ve tgg=2 olduğundan..sat verirse ssitem duble çekip şorta dönişka..ühühüüh..memügeyt nere nirvanaya mı ulaştı acap
625 den de bir parti long...ettik 1/2
günaydın gençler...bereketli olsun..
[quote=Astatin;300332]625 den de bir parti long...ettik 1/2[/quote]
Biraz sonra üwwlemeyesin Asti..:p
rampiii rampiii rampii rampiiiii..ralli...eynseync
[quote=Larossıan;300334]Biraz sonra üwwlemeyesin Asti..:p[/quote]
hhheheh..hüühühhü..selam laros patros, keyifler nassı
DAX ın düşüşünü yükselişle karşılayan VOB PALA sını sevgi ile selamlıyorum